If-Koubou

7 site-uri minunate și gratuite

7 site-uri minunate și gratuite (Site-uri răcoritoare)

Dacă ați avut nevoie vreodată de o fotografie bună pentru site-ul dvs., blog, buletin informativ, poster sau orice altceva, probabil că ați realizat câte site-uri există acolo care percep o mulțime de bani pentru a descărca o singură fotografie.

Acordat, dacă aveți nevoie de fotografii de stocuri de o calitate foarte bună în mod regulat, abonarea la unul dintre site-urile respective este probabil merită, dar dacă aveți nevoie doar de câteva imagini o dată sau de două ori pe an, de ce să plătiți toți acești bani? Există o mulțime de site-uri cu fotografii gratuite, care au colecții destul de mari, astfel încât veți găsi probabil ceea ce căutați.

În acest articol, voi enumera șapte dintre preferatele mele pe care le folosesc pentru blogurile mele și pentru clienții mei. Dacă aveți un site preferat de fotografii gratuite listate aici, vă rugăm să ne anunțați în comentarii. Veți vedea, de asemenea, câteva articole pe web, cum ar fi "50 de site-uri gratuite pentru fotografii de stoc", dar multe dintre ele au colecții foarte mici. Incerc sa stau cu un cuplu unde gasesti mai multe imagini.

Toate aceste site-uri utilizează licența Creative Commons CC0, ceea ce înseamnă că puteți descărca imaginile și le puteți utiliza pentru a beneficia personal sau comercial fără nicio atribuire. Este destul de misto!

Pexels

Pexels este site-ul meu preferat pentru a găsi fotografii gratuite. Imaginile sunt toate într-o rezoluție foarte înaltă, ceea ce înseamnă că le puteți folosi pentru imprimări cu adevărat uriașe dacă doriți.

Majoritatea fișierelor au o dimensiune de peste 10 MB! În plus, obțineți informații despre fiecare fotografie, cum ar fi ce cameră a fost utilizată pentru a face fotografia și ce software a fost folosit pentru ao edita.

Pixabay

Pixabay are peste 1 milion de imagini pe care le puteți descărca gratuit. Ceea ce îmi place despre Pixabay este că au mai multe opțiuni de căutare mai bune decât Pexels. Puteți căuta după tipul, orientarea, categoria, culoarea și dimensiunea media.

În plus, puteți obține fantezie și utilizați operatori AND, OR și NOT pentru a crea anumite căutări foarte specifice. Rezoluția nu este la fel de mare pe Pixabay ca și în cazul lui Pexels, dar este încă suficient pentru majoritatea cerințelor web și de tipărire.

StockSnap.io

StockSnap.io este similar cu Pexels în ceea ce privește rezoluția imaginilor fiind foarte mare, dar are mai puține imagini în general. De asemenea, au opțiuni de căutare, dar sunt în mare parte date, tendințe, vizionări, descărcări și preferate.

Acest lucru vă permite să găsiți rapid fotografiile cele mai populare. Puteți, de asemenea, să faceți clic pe pagina categoriilor și să răsfoiți imagini în acest fel. Dacă aveți nevoie de imagini de înaltă rezoluție, acest site este o altă opțiune bună.

Unsplash

Unsplash și ultimele două site-uri pe care le menționez au colecții mult mai mici decât site-urile pe care le-am enumerat mai sus. Nu veți găsi atât de multe imagini și varietate, dar imaginile reale în sine sunt încă de o calitate foarte bună.

Pe Unsplash, puteți obține informații detaliate despre fiecare fotografie (modelul camerei, viteza obturatorului, lungimea focalizării, ISO, etc.), dacă aceasta este ceva care vă interesează.

NegativeSpace

NegativeSpace are doar mai mult de o mie de fotografii gratuite, dar calitatea și rezoluția imaginii sunt ambele foarte bune. Nu există prea multe în ceea ce privește opțiunile de căutare sau informații despre fotografii, probabil pentru că nu au toate acele multe imagini.

Fotografii libere

Freely Photos este un alt site mic, cu câteva sute de imagini gratuite pe care le puteți utiliza. Fotografiile sunt puțin diferite de restul site-urilor, deci dacă sunteți în căutarea unui ceva mai unic, atunci acest site ar putea fi de ajutor.

Makerbook

Makerbook este un site de fotografie de stoc care are imagini special pentru startup. Deci, dacă aveți nevoie de fotografii de stoc pentru noul dvs. startup și doriți să arate cool și șold, atunci acesta este un site bun pentru a vizita. Ei nu au o mulțime de imagini, dar toate acestea sunt foarte startup-ish.

Așa cum am spus, există multe alte site-uri cu fotografii gratuite, dar acestea sunt cele principale pe care le plac pentru că pot găsi ceva util. Amintiți-vă, puteți utiliza toate imaginile de pe aceste site-uri în orice fel vă place fără a vă mai fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu obținerea permisiunii. Bucurați-vă!