If-Koubou

8 Instrumente pentru crearea de imagini perfecte pentru site-urile media sociale

8 Instrumente pentru crearea de imagini perfecte pentru site-urile media sociale (Site-uri răcoritoare)

Dacă utilizați medii de socializare, știți ce este o sarcină dificilă de a cultiva, de a edita și de a încărca o fotografie decentă pe conturile dvs. Facebook, Google+ și Twitter. Fiecare site are o cerință diferită pentru dimensiunea imaginii și majoritatea au mai multe imagini, cum ar fi Facebook, cu o fotografie de copertă și o fotografie de profil.

Puteți oricând să încărcați orice și să utilizați instrumentele de decupare rudimentare pe site-ul respectiv pentru a se potrivi imaginii dvs. în cutie, dar dacă doriți să creați ceva unic sau chiar până la jumătatea drumului profesional, trebuie să vă planificați ceva mai mult. Din fericire, există câteva instrumente online care vă pot ajuta să creați rapid pictograme personalizate de antet / profil fără a avea nevoie de Photoshop.

Voi distruge lista de instrumente pe site-urile de social media. Există, de asemenea, câteva instrumente care funcționează pentru mai multe site-uri de social media.

Multi-in-One Image Resizers

AP Social Media Image Maker este un instrument drăguț pentru crearea unei imagini perfecte pentru toate dimensiunile posibile ale imaginii pentru orice posibil site social media. Are totul de la Facebook la YouTube la LinkedIn to Tumblr la Google+ și Twitter. Parcurgeți-vă în jos și obțineți chiar și o diagramă minunată care vă arată exact ce imagine se referă la site-ul respectiv.

Instrumentele de editare de pe site sunt pur și simplu minunate și totul este complet gratuit, fără autentificare sau altceva necesar. Este de departe cel mai bun instrument acolo pentru că nu are tone de anunțuri ca toate celelalte site-uri.

Social Image Resizer este un instrument gratuit de la nișa de marketing pe Internet. Alegeți fișierul dvs. și faceți clic pe Încărcați pentru a începe. Apoi pur și simplu faceți clic în caseta de lângă Alege o marime și veți obține o scădere a site-urilor de social media.

După cum puteți vedea, puteți alege rapid opțiunile diferite cum ar fi fotografia de pe Facebook, profilul Facebook, pictograma Google+, fotografia sau fotografia de copertă, pictograma Twitter sau imaginea antetului și câteva dimensiuni predefinite pe care le puteți utiliza și pe alte site-uri. De asemenea, puteți alege dimensiunea dvs. dacă aveți nevoie de o dimensiune diferită pentru un alt site, cum ar fi Medium, etc.

Clic Am terminat de editat apoi faceți clic pe Descarca pentru a descărca imaginea direct sau pentru a introduce o adresă de e-mail și a le trimite acolo. Destul de minunat!

Instrumente Foto Foto

TimelineCoverBanner este un instrument gratuit online pentru crearea rapidă a unui banner de acoperire pentru Facebook. Puteți să-l utilizați pentru a crea acel personalizat profil Facebook care vă conectează imaginea de profil și fotografia de pe copertă ca cea de mai jos:

Vrei să fii așa de cool? Ei bine, veți avea nevoie de ajutor pentru a obține totul perfect dimensionat și tăiat. De asta puteți folosi acest instrument. De asemenea, vă ajută să găsiți fundalul dacă nu vă veți întâmpla cu ceva util. Cu toate acestea, dacă aveți deja imagini și doriți să ajungeți la editare, puteți folosi fie editorul lite sau cel avansat. Editorul avansat are o multitudine de funcții pentru a edita imaginea, a aplica efecte, a adăuga text și multe altele. Rețineți că atunci când descărcați imaginea, acesta nu va conține niciun filigran.

Coperta cronologică Photo Maker este un alt instrument online gratuit, cu un set bun de instrumente de editare și o serie de efecte. De asemenea, nu adaugă niciun filigran în imaginea finală și nu necesită conectarea sau ceva similar. Unele dintre instrumentele gratuite pe care le vedeți online vă obligă să vă conectați la contul dvs. Facebook, pentru a vă putea actualiza fotografia de copertă pentru dvs., ceea ce nu sunt un fan al siguranței.

Easy Cover Maker nu are efecte sau multe instrumente de editare, dar face un lucru foarte interesant pe care alte site-uri nu le fac: să încarce o fotografie, să ajusteze dimensiunea și poziția și să actualizeze picul de profil în același timp . Odată ce l-ați găsit unde doriți, puteți să descărcați separat imaginea de pe profil și să acoperiți fotografia și să taie tăietura pentru dvs.

De fapt, folosesc acest instrument cel mai mult, deoarece puteți folosi doar o singură imagine și lăsați instrumentul să o taie. Asigurați-vă că trageți unul dintre colțurile casetei pentru a extinde imaginea. Implicit, când se introduce imaginea, se potrivește în cutie, chiar dacă rezoluția este mult mai mare. Deci, pentru a umple întreaga cutie, trebuie să o scoateți din colțuri.

Un alt aspect atractiv al instrumentului este că puteți avea mai multe straturi. Nu puteți adăuga transparență și nu faceți toate lucrurile fanteziste ale aplicației Photoshop, dar cel puțin puteți adăuga cu ușurință mai multe fotografii.

Twitter Antet / Instrumente de fundal

Cu Twitter, aveți mai multe imagini de îngrijorat. Aveți picul de profil, apoi aveți o imagine antet și apoi aveți un fundal pe care îl puteți schimba prea. Asta poate duce la unele utilizări destul de creative ale imaginilor.

Este chiar mai greu să se sincronizeze toate aceste imagini în Twitter. Majoritatea oamenilor nu se deranjează să încerce să creeze o singură imagine curgătoare, totuși, întrucât este un pic cam complicat și probabil că nu merită să pierdem prea mult timp. Cu toate acestea, o imagine bună a antetului și un fundal bun pot face un drum lung spre a vă face profilul Twitter să arate mult mai interesant. Iată câteva instrumente pe care le puteți utiliza.

Header Cover este un instrument destul de simplu care vă permite fie să începeți cu un fundal gol, fie vă permite să alegeți din colecția lor. Folosind acest instrument, trebuie să încărcați separat imaginea antetului și profilul profilului. Nu puteți ajusta dimensiunea fundalului din anumite motive, ceea ce este un lucru enervant. Cu toate acestea, puteți ajusta dimensiunea imaginii miniatură.

De asemenea, puteți încărca o imagine de fundal și apoi faceți clic pe Descărcați imagini. Orice este în zona acoperită de profilul de profil va fi tăiat automat într-o imagine separată pentru dvs. Dacă nu doriți ca acea parte a imaginii ca profilul de profil, puteți face clic pe Inserați fotografia ca miniatură și poziția deasupra secțiunii picului profilului. Problema principală este lipsa unui instrument de recoltare.

Themeleon este un instrument gratuit care este sprijinit oficial de Twitter.Dacă accesați fila Design (Design) de pe pagina de setări Twitter, aceasta are de fapt un link către site-ul său, unde puteți alege dintr-o mulțime de fundaluri și palete de culori. Va trebui să vă conectați utilizând contul dvs. Twitter, dar ar trebui să fie sigur, deoarece este sponsorizat de Twitter în sine.

Free Twitter Designer este un instrument gratuit online pentru crearea de fundaluri Twitter. Instrumentul pe care l-am menționat mai sus este crearea de imagini antet Twitter, care este acea secțiune care conține informațiile despre bio și profilul dvs. de profil. Fundalul este ceea ce se află în spatele tuturor acestor lucruri. O mulțime de oameni folosesc zona de fundal pentru a pune informații sau link-uri despre mass-media sociale etc.

Pentru imaginile de acoperire Google+, puteți utiliza unul dintre instrumentele menționate mai sus, deoarece nu există instrumente online separate doar pentru Google+. De fapt, nu are nici un sens, deoarece puteți crea cu ușurință capacul Google+ folosind aceleași instrumente. Sperăm că aceste instrumente vă ajută să creați ceva unic și interesant în căutarea profilurilor dvs. de social media. Bucurați-vă!