If-Koubou

Cum să căutați și să căutați Instagram de pe un PC

Cum să căutați și să căutați Instagram de pe un PC (Site-uri răcoritoare)

Instagram, care este deținută de Facebook, este una dintre cele mai populare servicii de partajare a fotografiilor. Aplicația este disponibilă pe mai multe platforme, inclusiv iOS, Android și Windows Phone. Din păcate, nu există niciun client desktop pentru Windows sau Mac, chiar și după toți acești ani.

Există multe programe de la terțe părți cu nume amuzante care încearcă să includă undeva "insta" sau "gram" sau "pic", dar după ce am încercat pe mulți pe cont propriu, sugerez să stau departe de ele. Nici unul dintre ei nu pare să funcționeze corespunzător și probabil că Facebook vrea cu adevărat să folosească propriile aplicații pentru a naviga în Instagram.

Din fericire, puteți utiliza interfața web pentru a căuta și a naviga cu Instagram pe PC-ul Windows, Mac sau Linux. Pentru mine, posibilitatea de a vizualiza fotografiile de pe desktop-ul meu este mai plăcută pentru ochi decât pentru micul smartphone. Vizualizarea imaginilor Instagram pe o tabletă ca iPad este, de asemenea, mult mai bună decât utilizarea aplicațiilor mobile.

Din nefericire, deoarece majoritatea oamenilor utilizează Instagram de pe dispozitivul mobil, versiunea web nu sa îmbunătățit prea mult de-a lungul anilor. Cea mai mare problemă este că interfața web afișează încă imagini la o rezoluție oribilă mică (600 × 600). Din fericire, există un truc pe care îl puteți utiliza pentru a vedea o versiune de rezoluție mai mare a imaginii (1080 × 1080), pe care o voi menționa mai jos. Rețineți că imaginea originală poate fi o rezoluție mult mai ridicată, dar fotografia de rezoluție completă nu poate fi salvată nici măcar.

Căutați și căutați în Instagram

Când vă conectați la Instagram de pe web, veți vedea imagini din feedul personal (persoanele pe care le urmăriți).

În partea din dreapta sus, veți vedea trei mici pictograme. Prima icoană cu diamantul din centru este Explora caracteristică. Nu funcționează exact la fel ca fila Explorează din aplicația smartphone. Acolo veți vedea mai multe imagini și videoclipuri care sunt populare sau că algoritmul lor determină s-ar putea să vă placă.

Pe web, se pare că funcția de explorare vă arată doar conținut de la persoane pe care le cunoașteți. De asemenea, într-adevăr nu apar mai mult decât un nou utilizator și asta este. În general, este destul de o lame descoperire / explorare fila.

Cea mai bună modalitate de a utiliza interfața web este de a căuta lucrurile care vă interesează. Puteți căuta în trei moduri: pentru persoane, pentru locații sau pentru hashtaguri. Dacă sunteți în căutarea unei persoane în mod special, introduceți numele în caseta de căutare sau tastați numele de utilizator Instagram.

Lista de rezultate nu este aleatorie. În primul rând, va încerca să vă arate persoane pe care le urmăriți, urmate de oameni celebri sau verificați. Acești utilizatori au o stea albastră cu un semn de marcare în centru (insigna verificată).

Pentru a căuta locații, trebuie doar să tastați locația. Rețineți că în rezultate, ar trebui să vedeți pictograma hărții în locul pictogramei hastag pentru o locație reală.

Când faceți clic pe rezultat, veți obține o hartă în partea de sus împreună cu Top Posts pentru acea locație. Dacă continuați să derulați, veți vedea Cel mai recent postări de asemenea.

În cele din urmă, puteți căuta hashtag-uri, care sunt principala modalitate prin care oamenii își etichetează fotografiile și videoclipurile pe Instagram. Doar începeți cu simbolul hashtag (#) și introduceți în interesul dvs.

Pe măsură ce tastați, veți primi o mulțime de sugestii care vă pot ajuta să găsiți exact ceea ce căutați. Din nou, pagina de rezultate vă va arăta posturile de top și cele mai recente de mai jos.

Singura problemă, așa cum am menționat mai sus, este că atunci când faceți clic pe o imagine, dimensiunea afișării este mică! Chiar și fotografiile frumoase de înaltă rezoluție sunt afișate într-o cutie mică.

Ar fi fabulos dacă ați putea să faceți din nou clic pe imagine și ar apărea pe ecran complet sau la cea mai înaltă rezoluție, dar acest lucru nu se întâmplă. Din fericire, există câteva hack-uri rapide pe care le puteți utiliza pentru a obține cea mai mare imagine de rezoluție stocată de Instagram.

Vedeți imagini de înaltă rezoluție pe Instagram

Pentru a obține o imagine de calitate mai bună de la Instagram, trebuie să căutați un cod sursă. Nu este modul cel mai elegant sau cel mai ușor de spus, dar este singura modalitate de acum. Din fericire, instrucțiunile sunt foarte ușor de urmărit și nu trebuie să înțelegeți nimic despre cod. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic de câteva ori și să copiați / lipiți.

Primul lucru pe care trebuie să faceți este să faceți clic pe imagine astfel încât să apară ca imaginea de mai sus într-o casetă lightbox. Faceți clic dreapta pe imagine și alegeți Vizualizare sursă sau Vezi sursa paginii. Această opțiune ar trebui să fie disponibilă în toate browserele importante. Rețineți că dacă nu vedeți opțiunea, încercați să faceți din nou clic dreapta pe o altă parte a paginii.

Veți vedea o grămadă de cod care ar putea să nu aibă sens, dar asta e bine. presa CTRL + F pe tastatură pentru a afișa Găsește pe pagină caseta de căutare.

Probabil că veți obține aproximativ 15 rezultate, dar singura care vă interesează este cea în care începe linia . Veți vedea fraza cdninstagram este inslide de o lungă adresă URL care începe cu https: // scontent-iad3-1 sau ceva similar. Tot ce trebuie să faceți este să copiați întreaga legătură dintre începutul și sfârșitul cotelor. Deschideți o filă nouă și inserați-o în bara de adrese:

Ar trebui să vedeți întreaga imagine de rezoluție maximă de 1080 × 1080 în fereastra browserului. Puteți să faceți clic dreapta pe el pentru ao salva dacă doriți. Dacă aceasta nu funcționează, există o altă modalitate de a găsi adresa URL. În primul rând, ar trebui să utilizați Google Chrome. Când faceți clic dreapta pe imaginea lightbox, alegeți Inspecta în loc de sursa de vizualizare.

Din nou, veți vedea codul sursă în toată gloria sa tehnică. Dacă ați făcut clic dreapta pe imagine când alegeți Inspectați, ar trebui să aveți un DIV interior evidențiat. Mai presus de asta, ar trebui să vedeți un DIV cu a class =“_ jjzlb“ valoare.Extindeți acest lucru și veți vedea același link pe care l-am menționat mai sus.

Puteți face clic pe <> pentru a evidenția și pentru a plasa mouse-ul peste HTTPS , veți vedea că vă arată dimensiunea Instagram afișează imaginea la și dimensiunea "naturală" a imaginii. Doar faceți clic dreapta pe link și alegeți Copiază adresa de legătură. Din nou, lipiți-o într-o altă filă pentru a vedea imaginea de rezoluție completă.

Per ansamblu, utilizarea interfeței web este cea mai bună metodă de a răsfoi Instagram de pe un computer. Sperăm că, în viitor, Facebook va actualiza interfața web pentru a putea vizualiza imaginile de rezoluție mai mare fără hack. Bucurați-vă!