If-Koubou

Cum se schimbă albumul pe Facebook

Cum se schimbă albumul pe Facebook (Site-uri răcoritoare)

Facebook îi place să schimbe lucrurile mereu pe site-ul lor și pe aplicațiile smartphone-urilor, așa că într-o zi când mergi să faci ceva cum ar fi schimbarea albumului, nu-ți mai amintești cum să o faci!

Am scris deja despre cum să încărcați și să etichetați fotografii pe Facebook, astfel încât această postare să vorbească despre cum puteți schimba capacul albumului. Din nefericire, nu puteți schimba capacul albumului utilizând aplicația iPhone sau Android.

Din motive diferite, puteți să setați orice fotografie într-un album ca imagine de profil sau să schimbați fotografia de copertă prin intermediul aplicațiilor, dar nu puteți actualiza capacul albumului! Având în vedere că majoritatea oamenilor utilizează Facebook prin intermediul aplicațiilor mobile, este foarte enervant că nu îl puteți schimba de acolo.

Schimbați coperta albumului

Pentru a schimba capacul albumului pe Facebook, încărcați site-ul Web și faceți clic pe numele dvs. în partea de sus.

Acum veți vedea propriul dvs. profil cu imaginea de profil și coperta de fotografie în partea de sus. Mergeți mai departe și faceți clic pe Fotografii tab.

Acum faceți clic pe Albume pentru a încărca toate albumele foto Facebook.

În acest moment, trebuie să dați clic pe albumul foto pe care doriți să îl modificați, astfel încât toate imaginile să fie afișate. Acum puteți schimba capacul albumului în două moduri. Prima modalitate este să plasați mouse-ul peste imaginea pe care doriți să o utilizați până când vedeți pictograma creion.

Când faceți clic pe pictograma creion, una dintre opțiuni va fi Faceți coperta albumului.

În plus față de această metodă, puteți să faceți clic pe Editați | × care este situat în partea dreaptă sus a albumului. Etichetă butonul este chiar lângă el.

Aici puteți edita subtitrările de pe fotografii, eticheta persoane, schimba ordinea fotografiilor etc. Dacă plasați mouse-ul peste o fotografie aici, veți vedea o mică săgeată în jos în colțul din dreapta sus al imaginii. Dacă faceți clic pe acesta, veți vedea Faceți coperta albumului opțiune.

Așa cum am menționat mai sus, puteți schimba doar acoperirea albumului prin intermediul site-ului în acest moment. Sunt sigur că Facebook va adăuga această caracteristică în aplicațiile mobile, dar din anumite motive nu există încă. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!

Asigurați-vă că verificați celelalte postări de pe Facebook cum ar fi cum să vă ascundeți starea de la unul sau mai mulți prieteni și cum să ascundeți statusul de chat de la anumiți prieteni.