If-Koubou

Cum să vă păstrați la curent cu ultimele Memes Internet

Cum să vă păstrați la curent cu ultimele Memes Internet (Site-uri răcoritoare)

Știai că cea mai recentă meme de Internet a fost Hadouken și Vadering? Da, și eu. Hadouken este locul în care oamenii fac poze cu ei înșiși luptând în mijlocul aerului și Vadering este locul unde oamenii pretind că folosesc "forța" și strangulează oamenii stilul Darth Vader. Trebuie să recunosc că e cam amuzant.

Se pare că memeul Hadouken a fost pornit de fete japoneze. Se pare că în fiecare zi sau săptămână există o temă nouă care preia Internetul. Singura problemă este că de obicei nu știu despre asta. Poate că este pentru că lucrez de acasă, ceea ce înseamnă că interacționez mai puțin cu oamenii și de aceea nu aud "Hei, ai văzut acest film Harlem Shake?"

Daca esti ca mine si nu in partea de sus a Memes-urilor pe Internet ca si cum ar trebui sa fii, atunci iata cateva moduri in care poti sa stai deasupra nebuniei, data viitoare cand cineva te intreaba daca ai vazut sau auzit despre XYZ, bine că și tu știi și tu. În plus, este foarte distractiv să treci prin toate memele de internet dacă te plictisești și vrei să te distrezi. Sunt atât de multe, încât este imposibil să fi auzit de fiecare dintre ele.

KnowYourMeme.com

Acest site este ca Encyclopedia Britannica pentru memele Internetului. Adică este foarte ridicol cât de detaliat și informativ este. O mulțime de site-uri vă vor spune doar ce este meme-ul cu o legătură cu videoclipul sau cu imaginile, etc, dar acest site merge cu toate articolele detaliate despre fiecare meme: rezumat, originea memei, modul în care sa răspândit, exemple, linkuri către interviuri ale persoanelor implicate în mem, derivate ale memei și multe altele. Ce e minunat este faptul că este, de asemenea, link-uri către toate referințele externe, deci știi că nu fac doar chestiile astea.

De exemplu, trebuie doar să verificați pagina pentru meme de tip Photogenic Gray:

http://knowyourmeme.com/memes/ridiculously-photogenic-guy-zeddie-little

După ce ați citit întreaga pagină, ați învățat aproape tot ce este posibil să știți despre meme. De asemenea, puteți să răsfoiți meme numai în memorie sau meme numai în format video și, dacă vreți să intrați în ea, puteți merge la forum și puteți vorbi despre meme cu sute de alte persoane.

Wikipedia

Wikipedia este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a învăța despre memele internetului. Când mă simt foarte plictisit, vizitez pagina de categorii de meme pe Internet de pe Wikipedia și navighez prin sutele de meme de internet enumerate acolo. Desigur, această listă este întotdeauna actualizată de cineva, așa că nu se îmbătrânește niciodată.

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Internet_memes

O altă pagină bună este pagina Fenomene pe Internet care afișează cele mai populare videoclipuri virale, imagini, glume, fraze de captură și multe altele.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Internet_phenomena

Stiri google

Celălalt loc unde mă duc să citesc despre cele mai noi meme de internet este Google News. Doar căutați "cele mai recente meme de internet" și apoi faceți clic pe Adăugați o secțiune "" la pagina mea de pornire Google News.

Așa am aflat despre Vadering și Hadouken! Dacă doriți să știți ce râde copiii dvs. în mod isteric în timpul telefoanelor lor, puteți să vă arătați un pic mai rece, având o idee despre ceea ce se întâmplă. Bucurați-vă!