If-Koubou

Cum să vă înregistrați online utilizând o cameră web

Cum să vă înregistrați online utilizând o cameră web (Site-uri răcoritoare)

Doriți să faceți o înregistrare video a dvs. online? Din anumite motive, o mulțime de oameni înregistrează încă clipuri video simple folosind camerele video, le transferă pe computerul lor și apoi le încarcă pe Internet. Este absolut de înțeles dacă filmați un proiect, un film etc., iar pentru acest lucru folosiți o camă HD, dar dacă trebuie doar să vă înregistrați vorbind despre ceva, este un pic cam suprasolicitat pentru majoritatea oamenilor.

Puteți utiliza întotdeauna telefonul smartphone pentru a înregistra un videoclip și pentru a-l încărca, dar o cameră web poate fi preferabilă datorită unei rezoluții mai bune, a iluminării, vitezei de încărcare etc. Din fericire, există o modalitate foarte simplă de a vă înregistra online utilizând propriul dvs. webcam cu lumea. Voi presupune că majoritatea oamenilor utilizează YouTube pentru încărcarea videoclipurilor, dar va încerca să afișeze câteva alternative pentru cei care nu au.

Captură webcam YouTube

Cel mai simplu mod de a înregistra un videoclip online este să utilizați funcția de captare a camerei web YouTube. Pur și simplu accesați pagina de încărcare YouTube și veți vedea o mulțime de opțiuni pentru a obține videoclipuri pe YouTube.

Faceți clic pe Record butonul de sub captură Webcam și veți fi adus la o altă pagină unde puteți face clic pe Începe înregistrarea pentru a începe înregistrarea videoclipului.

Când faceți clic pe butonul respectiv, va apărea un pop-up care vă întreabă dacă doriți ca YouTube să aibă acces la camera foto și la microfon. Apasă pe Permite butonul radio și verificați Tine minte cutie. În funcție de sistemul de operare și browserul dvs., este posibil să primiți un alt mesaj pop-up din browserul în sine, care vă întreabă dacă doriți să permiteți sau să refuzați accesul la camera dvs. foto. În Chrome pentru mine, a apărut chiar în partea de sus a site-ului. Odată ce am făcut clic pe asta, a început înregistrarea.

Când ați terminat, faceți clic pe Opriți înregistrarea buton. Acum veți avea opțiunea de a începe sau de a încărca videoclipul pe YouTube. Este vorba despre înregistrarea videoclipurilor utilizând camera web și încărcarea acestora pe YouTube.

În ceea ce privește factorul de distracție, YouTube nu vă oferă multe opțiuni atunci când înregistrați un videoclip. Dacă doriți să adăugați câteva efecte speciale la videoclipurile dvs. fără a avea probleme de editare video, etc, atunci verificați un alt site numit Fotofriend.

Efecte Video Efecte Video

Mi-a plăcut să folosesc Fotofriend deoarece are multe efecte video reale pe care le poți folosi în timp real când înregistrezi videoclipul. Mai întâi, permiteți accesul la camera web și la microfon, iar apoi veți vedea automat o rețea cu patru efecte pe care puteți alege. De asemenea, puteți să faceți clic pe săgețile din stânga și din dreapta pentru a vedea mai multe efecte. În ansamblu, au aproximativ 56 de efecte video diferite.

După ce selectați un efect, acesta va încărca ecranul cu efectul respectiv și câteva opțiuni. Din motive diferite, puteți alege o durată de înregistrare de 10 secunde, 30 de secunde sau 3 minute. Unde au venit cu aceste valori, nu am idee. De asemenea, puteți să-l comutați la o calitate ridicată dacă camera web are rezoluție HD.

După ce terminați înregistrarea, o puteți reda sau faceți clic pe Video nou pentru a renunța la videoclipul curent și pentru a înregistra din nou. Dacă vă place videoclipul, faceți clic pe Salvați videoclipul și îl puteți descărca direct pe hard disk ca fișier FLV. Apoi, puteți încărca fișierul FLV pe YouTube fără a fi necesară conversia sau modificarea fișierului.

Există câteva alte site-uri pe care le puteți utiliza pentru a înregistra videoclipuri online, dar pentru 99% dintre persoane, aceste două opțiuni vor fi bine. Nu am gasit nici un alt site care sa aiba efecte video bune precum Photofriend, asa ca daca stii unul, te rog sa il postezi in comentarii. Bucurați-vă!