If-Koubou

Cum se utilizează semnături HTML în Gmail, Hotmail, Yahoo

Cum se utilizează semnături HTML în Gmail, Hotmail, Yahoo (Descărcare gratuită de software)

Dacă utilizați un client de e-mail pe bază de web, cum ar fi Gmail sau Yahoo, probabil că ați aflat că niciunul dintre serviciile nu acceptă semnături HTML. În Gmail și Yahoo, puteți crea semnături text îmbogățite cu imagini etc., dar nu puteți începe să tastați cod HTML direct în caseta de semnături.

Pentru majoritatea oamenilor, setările implicite de semnătură sunt suficiente, însă pentru semnături cu adevărat unice și profesionale, HTML este calea de parcurs. Folosind codul HTML, puteți să creați machete fanteziste, să adăugați pictograme pentru profiluri de rețele sociale și multe altele. Dacă credeți că trebuie să cunoașteți codul HTML pentru a crea o semnătură HTML, ați greși.

Există multe site-uri web acolo, câteva pe care le voi menționa în acest articol care vă permit să creați propria dvs. semnătură HTML sau să descărcați una din sute de șabloane gratuit sau pentru o mică taxă.

Veți observa, de asemenea, că nu am menționat Outlook.com și asta pentru că este singurul client web care vă permite să creați semnături HTML nativ. Tot ce trebuie să faceți este să copiați codul HTML și să-l lipiți chiar în caseta de semnătură, pe care o voi explica mai jos. Să începem cu Gmail.

Gmail Signature HTML

În Gmail, există două modalități de a adăuga semnături HTML la e-mailurile dvs. În primul rând, dacă doriți să adăugați la fiecare e-mail pe care îl trimiteți, cea mai bună opțiune este să utilizați caseta de semnături de mai jos Setări - General.

În partea dreaptă sus a ecranului Gmail, faceți clic pe pictograma roată și apoi faceți clic pe Setări.

Veți fi adus automat la General în care trebuie să parcurgeți destul de mult înainte de a vedea caseta de semnătură.

Chiar dacă nu puteți introduce cod HTML în această casetă, puteți copia și lipi-o! Această soluție simplă mică funcționează foarte bine. Derulați în jos până la noi Găsiți sau creați semnături HTML pentru a obține o semnătură HTML care vă place. Dacă există semne în semnătură HTML, va trebui să vă asigurați că acestea sunt găzduite online și că schimbați mai întâi URL-ul linkului din codul HTML înainte de a copia și adăuga în Gmail, altfel veți vedea imagini rupte.

Continuați și deschideți semnătura HTML în browserul dvs. web, selectați întregul lucru și copiați-l. Nu doriți să selectați codul HTML în sine, ci rezultatul real afișat în browserul dvs.

Reveniți la fereastra Gmail și inserați conținutul în caseta de semnătură. Observați că imaginile mele sunt afișate rupt și asta pentru că imaginile sunt stocate local pe calculatorul meu.

Acesta este primul mod de a obține codul HTML într-o semnătură Gmail. Dacă nu doriți să includeți o semnătură la fiecare e-mail sau dacă aveți nevoie de mai mult de o semnătură pentru un singur cont Gmail, atunci se folosește cealaltă opțiune Consultați răspunsurile. Aceasta este o caracteristică a laboratoarelor Gmail pe care le puteți activa și utiliza pentru a adăuga blocuri de conținut într-un e-mail.

În primul rând, să o permitem. Mergi la Setări apoi faceți clic pe Labs. Derulați în jos până la Consultați răspunsurile apoi faceți clic pe Permite cutie. Asigurați-vă că derulați în jos până jos și faceți clic pe Salvează modificările înainte de a părăsi ecranul laboratoarelor.

Acum, compuneți un e-mail nou și apoi faceți clic pe săgeata jos în partea din dreapta jos a ferestrei de compunere. Click pe Răspunsuri conservate apoi faceți clic pe Răspuns nou conservat sub Salvați antet.

Dă-i un răspuns cumpărat un nume de genul Semnatura email sau orice doriți și faceți clic pe OK. Veți vedea acum doar o fereastră necompletată. În zona corpului, mergeți mai departe și copiați și inserați semnătura HTML.

Acum trebuie să o salvăm. Faceți clic pe săgeată, apoi Răspunsuri conservate și apoi faceți clic pe numele răspunsului conservat sub Salvați antet. Veți primi un mesaj care vă întreabă dacă doriți să înlocuiți răspunsul dvs. conservat, la care ar trebui să faceți clic pe OK. Răspunsul dvs. conservat a fost salvat. Deschideți acum o nouă fereastră de compunere și faceți clic pe săgeata în jos urmată de Răspunsuri conservate din nou.

Acum veți vedea câteva titluri noi. Pentru a introduce răspunsul conservat salvat anterior, faceți clic pe numele răspunsului care se află sub Introduce antet. Răspunsul HTML conservat va fi inserat oriunde a fost localizat cursorul.

Asta este destul de mult pentru Gmail. Ambele metode funcționează bine și în scopuri diferite, deci nu ezitați să utilizați unul care funcționează pentru dvs.

Semnătură HTML HTML

Procedura pentru Yahoo Mail este foarte asemănătoare cu prima metodă pe care am scris-o în Gmail. Primul pas este să deschideți ecranul de setări. Conectați-vă la Yahoo Mail și faceți clic pe pictograma roată din partea dreaptă sus și apoi faceți clic pe Setări.

Acum faceți clic pe Conturi din stânga și apoi faceți clic pe contul de e-mail afișat în partea dreaptă.

Derulați în jos și verificați Adăugați o semnătură la e-mailurile pe care le trimiteți cutie. Acum copiați și lipiți semnătura HTML în cutie.

Ar trebui să păstreze toate formatele HTML și să arate exact așa cum este afișat în browserul web, cu excepția problemei imaginii pe care am menționat-o mai sus. Yahoo nu are nici o caracteristică de răspuns, așa că trebuie să adăugați semnătura tuturor emailurilor odată ce o porniți.

Semnătură HTML pentru Outlook

Outlook este frumos în sensul că vă permite să adăugați direct codul HTML pentru semnătura dvs. de e-mail. Puteți face acest lucru făcând clic pe pictograma roată din partea dreaptă sus și apoi făcând clic pe Opțiuni.

Sub Scrierea e-mailului faceți clic pe Formatarea, fontul și semnătura.

Sub Semnătura personală , veți vedea căsuța pentru semnătură Text îmbogățit în mod implicit.

Trebuie doar să dați clic pe caseta derulantă și să alegeți Editați în HTML pentru a introduce semnătura dvs. HTML. Rețineți că aici doriți să copiați și să lipiți codul HTML actual de data aceasta în locul versiunii browserului web.

Găsiți sau creați semnături HTML

În cele din urmă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la codificarea propriei dvs. semnări HTML, deoarece mulțumit de mulți coderi și designeri au făcut toată munca grea pentru noi. Fie poți descărca semnături HTML făcute în prealabil, fie poți folosi anumite instrumente online pentru a-ți crea propriile tale de la zero. Voi menționa mai jos.

Creați o semnătură HTML

Pentru a vă crea propria dvs., puteți utiliza câteva site-uri web menționate mai jos, unele gratuite și unele plătite. În funcție de cât de profesioniști și de unici doriți să fie semnătura, costul dvs. va varia de la liber la 5 până la 7 USD.

htmlsig este un site popular și vă permite să creați o semnătură gratuită de e-mail care expiră după 30 de zile. Ei au câteva opțiuni de abonament plătite, dar le recomand doar pe acești tipi dacă trebuie să creați o grămadă de semnături de e-mail pentru o afacere etc. Dacă aveți nevoie doar de a crea o singură semnătură personală, este scump.

NewWorldStamp are un generator online gratuit de semnătură HTML, care vă permite să alegeți din câteva modele frumoase.

Șabloane de semnătură pentru e-mail

Dacă preferați să descărcați doar un șablon și să introduceți informațiile dvs., atunci există multe site-uri pe care puteți descărca șabloane. Iată câteva:

http://emailsignaturerescue.com/email-signature-templates

http://www.mail-signatures.com/articles/signature-templates/

https://www.template.net/business/email/free-email-signature-templates/

Sperăm că puteți crea acum o semnătură de e-mail care să-ți uimească prietenii, familia și clienții atunci când o văd. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să postați un comentariu. Bucurați-vă!