If-Koubou

Volumul prea tare în timpul redării videoclipurilor pe PC?

Volumul prea tare în timpul redării videoclipurilor pe PC? (Descărcare gratuită de software)

Întotdeauna mi sa părut enervant când vizionați filme pe PC-ul meu că unele scene sunt super-tare și câteva scene pe care abia le pot auzi ce se întâmplă. Înțeleg că încearcă să o facă cât se poate de realistă, dar este chiar enervant dacă nu reușiți să ridicați difuzoarele în totalitate sau dacă nu puteți utiliza căști.

Acest lucru este valabil mai ales pe timp de noapte sau într-un loc public în care ascult ceva pe laptopul meu și deodată există muzică de dans cu adevărat tare sau scene de acțiune puternică. Ce fac in mod normal? Ei bine, mă răsturnă manual volumul până când scenele cu voce tare au terminat și apoi am transformat volumul înapoi mai târziu.

Am fost foarte frustrat cu acest lucru pentru o lungă perioadă de timp până când am găsit un program cool numit Sound Lock, care funcționează pentru Windows, care va limita nivelul de ieșire de sunet de pe computer! Practic, este într-adevăr o simplă bucată de software. Spuneți doar nivelul maxim de sunet pe care îl doriți și vă veți asigura că volumul nu depășește niciodată acest nivel.

Dar probabil că vă place "Ei bine, nu pot să reduc doar volumul pe calculatorul meu la 50% și ar fi același lucru?". Nope! Deci, programul nu doar vă reduce volumul. Redă scenele mai silențioase la un volum normal și apoi reduce volumul dacă ceva devine cu adevărat tare. Aceasta este exact ceea ce am vrut pentru că aș putea asculta dialogurile în mod clar, dar ori de câte ori o scenă puternică a început să joace, va menține volumul la nivelul inferior pe care l-am setat și eu.

Cum să utilizați funcția de blocare a sunetului

Odată ce ați instalat software-ul, acesta va apărea în bara de sistem și dacă faceți clic pe el, veți vedea următorul set de sunet:

Trebuie să faceți clic pe butonul Pornit și apoi să reglați pur și simplu cursorul la nivelul dorit de ieșire a sunetului dorit. În mod prestabilit, este setat la nivelul maxim. Sugestia mea ar fi sa cant un film sau un film, sa merg la o scena tare si apoi sa reduc volumul la ceea ce suna cel mai bine. Apoi lăsați-o acolo și urmăriți restul videoclipului.

Veți observa că, atâta timp cât nu trageți cursorul sub barele galbene, volumul nu va scădea de fapt! Asta este ceea ce este atât de cool despre acest program. Altfel, puteți să jucați o scenă normală cu dialog, de exemplu, și apoi să trageți glisorul puțin mai sus de bare.

Programul funcționează ca magie! Încă mai auzi totul în scenele cu voce tare, dar în loc de a-ți sufla urechile, auzi-o la același nivel ca orice altceva. Efectuează o treabă excelentă de a face sunetul întregului sunet foarte neted. Nu există scufundări mari sau salturi în sunet sau ceva de genul asta.

Un alt lucru interesant este că puteți ajusta volumul pe canal, până la 14 canale diferite. Dacă faceți clic pe butonul de setări din partea dreaptă sus, puteți vedea toate canalele și puteți alege dispozitivul de sunet.

La fel ca o notă, dacă descărcați acest lucru în IE, s-ar putea să primiți un mesaj care să spună că acest program nu este descărcat în mod obișnuit, poate dăuna computerului dvs. etc. Am verificat software-ul pe VirusTotal și a dat un rezultat negativ de 100% viruși, programe malware sau spyware, deci nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru. Nu este un program bine cunoscut și de aceea primești mesajul în IE.

Folosesc destul de mult acest program tot timpul acum, chiar dacă vă uit la videoclipuri YouTube, filme de acasă, melodii din biblioteca muzicală sau orice altceva. Pur și simplu face o treabă atât de bună cu audio și păstrează totul mult mai liniștit! Dacă v-ați confruntat cu aceeași problemă cu scenele cu voce tare în filme sau în secțiunile puternice dintr-o melodie sau un videoclip, acest program va face minuni! Bucurați-vă!