If-Koubou

4 imprimante 3D accesibile

4 imprimante 3D accesibile (Gadgeturi)

Se pare că de fiecare zi mă întâlnesc într-un articol, tweet sau poveste de știri despre imprimantele 3D. Aparent, prețul pentru o imprimantă 3D bună a scăzut semnificativ în ultimii 2 ani, ceea ce înseamnă că un consumator obișnuit, ca tine și cu mine, îți permitem de fapt una.

Oamenii au tipărit case de iPhone 3D, bijuterii, figurine, chitare și chiar și chestii mai mari, cum ar fi rochii și mașini. A devenit destul de nebun și din moment ce este o tehnologie nouă, care este și ea cool, devine destul de populară. Dacă sunteți interesat să obțineți propria imprimantă 3D și să vă creați propriile jucării pentru copiii dvs. sau să construiți ceva mai elaborat, atunci este o listă rapidă de imprimante 3D bune, dar accesibile.

Desigur, există zeci sau chiar sute de imprimante 3D acolo, dar până acum doar o mână este produsă în masă și se încadrează în intervalul de prețuri al consumatorilor normali. Dacă aveți experiență cu o imprimantă 3D, nu ezitați să postați un comentariu și să ne anunțați.

MakerBot Replicator, 2 și 2X

Cei de la MakerBot știu cum să facă imprimante 3D. Acestea sunt cele mai populare și este destul de clar de ce. Prețurile pentru Replicator, Replicator 2 și Replicator 2X sunt foarte rezonabile atunci când vorbiți despre imprimante 3D de la 1.750 dolari, 2.199 dolari și 2.799 dolari, respectiv. În plus, calitatea construcției este de primă clasă și este, de asemenea, elegantă.

Evident, principala remiză este faptul că poate tipări obiecte 3D frumos. Puteți tipări un set întreg de șah folosind acest lucru! E uimitor. Puteți utiliza în același timp mai multe culori pentru a imprima obiecte 3D colorate. Noile replicatoare au, de asemenea, o serie de progrese care fac din acesta unul dintre cele mai bune imprimante 3D prezente pe piață.

Cube & CubeX

Următoarea linie este imprimantele 3D Cube și CubeX. Acestea sunt, de asemenea, la prețuri rezonabile și vă oferă aproape de calitatea de MakerBot. MakerBot se remarcă încă cu designul excelent și materialele de construcție de înaltă calitate, dar imprimantele Cube de la Cubify sunt destul de bune.

După cum puteți vedea din captura de ecran de mai sus, prețul CubeX crește mult mai mult când țineți cont de numărul de culori pe care le puteți imprima simultan. Acesta plasează până la 4.000 de dolari pentru modelul de top-of-the-line. Cu MakerBot, puteți petrece o dimensiune mai mică și încă mai tipărite în mai multe culori. Cu Cube, puteți imprima obiecte 3D de până la 5,5 inci, în timp ce pe CubeX puteți merge până la 10,8 țoli!

Solidoodle

Solidoodle este o imprimantă 3D care reprezintă o fracțiune din costul altor imprimante 3D. De ce? Ei bine, cu siguranta taie cateva colturi. Cu toate acestea, mi-a fost făcut un fost angajat al companiei MakerBot, deci este un lucru bun. Prețat la 800 USD pentru modelul din a treia generație, Solidoodle este o imprimantă 3D excelentă pentru cineva care nu își poate permite roboții de $ 2K +, dar dorește în continuare să-și poată tipări propriile obiecte 3D. Are mai puține caracteristici și cu siguranță nu arată la fel de fantezie și lustruit ca replicatorul, dar încă își face treaba. Puteți tipări obiecte până la 8x8x8, care este destul de mare având în vedere prețul.

3Doodler

Dacă nu vă puteți permite nici 800 $, atunci ar trebui să verificați Pen 3Doodler pe Kickstarter! Este un stilou uimitor care vă permite să trageți pe o suprafață sau în aer și să creați obiecte 3D pentru doar 75 $ (sau 99 $ dacă nu îl returnați pe Kickstarter la timp). Pe măsură ce trageți, penul extrudează plastic încălzit alimentat din spate, care apoi se răcește și formează o structură puternică 3D.

Lucrul minunat despre acest stilou este că este atât de ieftin în comparație cu TOATE alte imprimante 3D și să începem să jucăm rapid cu imprimarea 3D rapidă. Atâta timp cât puteți urmări, puteți crea propriile obiecte 3D. Dat fiind faptul că acestea nu vor fi obiecte 3D de nivel profesional, prin orice mijloace, dar este încă destul de răcoros. Check out niște poze de mai jos:

Nu-i rău pentru un stilou de $ 75! Livrarea stiloului nu este anticipată până în septembrie 2013, deci va trebui să așteptați un timp pentru al obține. Cu toate acestea, cu costul scăzut și nivelul de sofisticare, merită cu siguranță să așteptați. Deci, există patru imprimante 3D accesibile pe care le puteți achiziționa pentru a vă începe propria afacere pe Etsy, care vând mărci unice. Bucurați-vă!