If-Koubou

Noțiuni de bază cu noul dvs. Echo Amazon

Noțiuni de bază cu noul dvs. Echo Amazon (Gadgeturi)

Ai sarit recent pe bandwagon si ai cumparat un Echo Amazon? Dacă sunteți ca mine, ați auzit probabil multe lucruri minunate despre dispozitiv și cum o mulțime de oameni pur și simplu le place Echo-ul!

Ei bine, m-am decis să văd ce a fost vorba despre toată hype-ul și am obținut unul pentru mine. Trebuie să recunosc că Echo-ul este destul de distractiv de utilizat și este foarte util dacă aveți copii în jur. Copiii mei îi place să-i ceară să cânte muzică și am instalat mai multe abilități pentru a putea juca jocuri de matematică, jocuri de cuvinte etc.

În acest articol, voi vorbi despre cum să obțineți repede setările de configurare Echo și cum să le configurați, astfel încât să puteți beneficia cel mai mult de toate caracteristicile sale curente. Amazon continuă să adauge noi caracteristici la Echo aproape în fiecare săptămână, așa că voi păstra postarea de articole noi atunci când acele noi caracteristici ajung la dispozitiv.

Configurarea unui ecou

Când primiți Echo-ul și îl dezlegați, veți vedea în interiorul lui trei elemente: Echo, adaptorul de alimentare și câteva instrucțiuni. Pentru a începe, porniți prin conectarea la o priză de perete. În timp ce dispozitivul pornește, poți să te descarci și să descarci aplicația Amazon Alexa din iTunes sau din Magazin Google Play.

După ce descărcați aplicația, continuați și conectați-vă cu acreditările contului dvs. Amazon.

După ce v-ați conectat, continuați și închideți aplicația și verificați-vă Echo-ul. Implicit, odată ce se înfășoară, inelul care se rotește în partea de sus ar trebui să se aprindă în portocaliu. Aceasta înseamnă că este gata să înceapă procesul de configurare WiFi.

Dacă, din anumite motive, lumina nu este portocalie, apăsați și țineți apăsată tasta Acțiune buton pentru 5 secunde. Acțiune butonul este cel cu doar un singur punct din centru. Acum mergeți la telefon și accesați secțiunea Setări WiFi.

Atunci când lumina este portocalie pe ecou, ​​ar trebui să vedeți un Amazon-WVM WiFi la care vă puteți conecta. După ce vă conectați la acea rețea, continuați și deschideți aplicația Alexa de pe dispozitiv. Ar trebui să detecteze automat că încercați să configurați dispozitivul, dar dacă nu, atingeți cele trei linii orizontale din partea stângă sus, apoi apăsați pe Setări apoi apăsați pe Configurați un dispozitiv nou.

Ecranul de configurare ar trebui să apară și vă va reaminti să vă asigurați că inelul de lumină este portocaliu înainte de a continua.

Dacă totul este setat corect, ar trebui să vedeți a Conectat la Echo pe ecranul următor. Atingeți Continua pentru a continua configurarea.

În ecranul următor, trebuie să alegeți o rețea WiFi pentru a vă conecta ecoul. Aceasta va fi rețeaua Wi-Fi la care vă va conecta Echo atunci când este pornit. Rețineți că puteți modifica rețeaua Wi-Fi sau puteți conecta ulterior la alte rețele utilizând aplicația.

Următorul ecran vă va arăta o bara de progres pe măsură ce Echo-ul dvs. este pregătit.

Odată ce totul este setat, ar trebui să poți începe să vorbești cu Echo! Când deschideți aplicația, veți vedea că ecranul de întâmpinare vă oferă un sfat și apoi are doar o carte care vă spune să personalizați Alexa.

Modul în care funcționează Echo este că ori de câte ori îi cereți ceva, acesta va răspunde prin voce, dar va crea și o carte în aplicația Alexa pe care o veți vedea pe ecranul de pornire. De exemplu, dacă spui "Alexa"Și apoi spuneți"Cum e vremea?", Vă va spune verbal, dar va afișa și informațiile din aplicație.

Este un jurnal de istorie a tot ceea ce ai spus Alexei. Pentru a vă activa Echo-ul, trebuie să spuneți cuvântul "Alexa„. Puteți schimba acest lucru în setări mai târziu dacă doriți, dar numai la "Amazon"Sau"Ecou„. Asta s-ar putea schimba în viitor, totuși.

Personalizarea lui Alexa

Primul lucru pe care probabil că doriți să îl faceți după ce Echo-ul este în desfășurare este să vă antrenați vocea astfel încât să vă înțeleagă mai bine. Pentru a face acest lucru, accesați aplicația, atingeți cele trei linii din partea stângă sus, atingeți Setări apoi apăsați pe Instruire vocală. Este direct sub Configurați un dispozitiv nou pe care am menționat-o la începutul articolului.

Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să configurați muzica, știrile, sportul, calendarul și traficul. Pentru a face toate astea, du-te la Setări din nou și derulați în jos până la secțiunea care spune Cont.

Acestea sunt toate destul de ușor de configurat, așa că nu voi intra în detaliu. Pentru Muzică și mass-media, puteți juca muzică de la Amazon dacă aveți Prime sau Spotify, Pandora, iHeartRadio sau TuneIn. Sub Flash briefing, puteți configura o grămadă de programe de știri, cum ar fi CNN, NPR, BBC, HuffPost, etc. Nu merge prea nebun cu această secțiune, totuși, pentru că briefing-ul dvs. de știri poate dura 40 de minute!

Sub Actualizare sportivă, căutați doar toate echipele preferate și Alexa vă va oferi o actualizare pe toate atunci când întrebați. Trafic vă permite doar să introduceți o destinație de început și de sfârșit pentru acum, deci este bine doar pentru persoanele care se deplasează zilnic pe aceeași rută, adică acasă la serviciu. Sub Calendar, vă puteți conecta la Google Calendar și apoi puteți folosi Alexa pentru a adăuga evenimente în calendar.

Deci, exact ce spuneți pentru a activa toate aceste funcții? Există două moduri de a învăța comenzile. Puteți atinge cele trei linii din partea stângă sus, apoi apăsați pe Lucruri de încercat sau puteți citi toate comenzile online.

Celelalte caracteristici construite ale lui Alexa sunt Timeri și alarme și Cumpărături Și liste de sarcini. Pentru a seta un cronometru, tot ce trebuie să spuneți este "Alexa, setați un cronometru pentru x minute"Pentru o alarmă, spuneți doar"Alexa, a stabilit o alarmă pentru ora 4 seara. "De asemenea, puteți spune AM sau PM dacă doriți.

Pentru liste, spuneți doar "Alexa, adaugă x la lista mea de cumpărături"Sau"Alexa, adaugă dvs. frază în lista mea de sarcini. "Alexa, poate răspunde, de asemenea, la diferite întrebări, cum ar fi matematica simplă sau conversii. Pentru fapte, dispozitivul pare să se bazeze pe Wikipedia, deci este fie un lucru bun sau rău, în funcție de cine întrebi. Puteți să-l întrebați cum ar fi: "Cine este președintele țării X?" Sau "Care este capitala statului X" sau chiar ceva de genul "Denumiți toate continentele".

Alexa Skills

Puterea reală a lui Alexa, totuși, vine sub formă de abilități. Dacă atingi cele trei linii și apoi Aptitudini, vei primi o listă cu toate căile pe care le poți îmbunătăți. Acestea sunt practic mici aplicații scrise pentru Echo de diverse companii sau persoane fizice.

Există o mulțime de abilități, dar în prezent majoritatea dintre ele sunt prostie sau inutile. Cu toate acestea, lista devine din ce în ce mai bună pe zi, iar unele sunt foarte bune. Pentru copiii mei, folosesc Animale de bebeluși, Spell Bee, Quiz corpului uman, Matematică mentală și Fapte dinozaur. Chiar îmi place abilitatea de Math Mental pentru fiica mea de cinci ani.

Pentru mine, folosesc abilitatea Capital One, Ziua în istorie și Fapte aleatorii ale lumii. Am, de asemenea, abilitățile TP-LINK Kasa și SmartThings activate, astfel încât să pot controla comutatoarele mele etc. prin Alexa. Într-o postare viitoare, voi scrie instrucțiuni despre cum să configurați dispozitivele Smart Home cu Alexa.

În acest moment, asta e tot ce poți să faci cu Alexa, ceea ce este interesant pentru că acum devine populară. Mai multe abilități vor fi scrise și Amazon adaugă o mulțime de caracteristici noi pe dispozitiv. Lucrul cool este că totul este modernizat în nor, astfel încât dispozitivul devine mai inteligent și mai bine fără a fi nevoie de o actualizare hardware. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!