If-Koubou

Cum să vizionați televizorul pe dispozitivul dvs. iPhone sau Android

Cum să vizionați televizorul pe dispozitivul dvs. iPhone sau Android (Gadgeturi)

Încercați să vă prindeți ultimele știri, sporturi și divertisment pe iPhone? Ce modalitate mai bună decât să vă uitați la televizor pe iPhone! Când spun că mă uit la televizor, vreau să spun că vizionez emisiuni preînregistrate sau văd televiziuni live.

Există o mulțime de moduri în care poți obține conținut pe iPhone în aceste zile și voi încerca să-l descompun în ceva care are sens pentru majoritatea oamenilor. Pentru începători, hai să vorbim despre televiziunea în direct, deoarece probabil că au fost căutați cei mai mulți oameni înainte de a ajunge la acest articol.

Vizionați live TV

Când vine vorba de televiziunea live, există canalele locale și apoi canalele prin cablu. Să începem cu canalele locale precum ABC, CBS, NBC și Fox. Singurul mod în care puteți viziona în prezent canalele locale live pe iPhone este dacă aveți un abonament prin cablu sau aveți o antenă OTA (Over the Air) cu un dispozitiv de streaming al treilea.

Singura excepție de la această regulă este CBS deoarece oferă un serviciu de streaming numit CBS All Access pentru 5,99 USD pe lună, care vă permite să vizionați CBS live și o grămadă de alte conținuturi CBS la cerere.

Să vorbim despre primul mod de vizionare a canalelor locale live: în aer. În primul rând, trebuie să vă dați seama dacă primiți canale locale în HD prin satelit. Puteți găsi canale locale OTA aici. Dacă aveți un semnal puternic pentru canalele locale de care sunteți interesat, atunci aveți noroc.

Este ușor să cumpărați o antenă OTA și să o conectați la televizorul dvs. HD la domiciliu, dar pentru a transmite acele canale OTA către telefonul dvs. necesită un hardware mai mic. Există câteva soluții acolo, cum ar fi Simple.TV, Tablo și HDHomeRun. Nici unul dintre acestea nu este foarte ieftin, dar ei vor face treaba. Am deținut personal prima generație Simple.TV și a funcționat surprinzător de bine.

Pentru cei cu abonament prin cablu, lucrurile sunt mai ușor. În primul rând, există o mulțime de aplicații care acceptă autentificarea sau autentificarea prin abonamentul dvs. de abonament prin cablu. De exemplu, puteți să descărcați aplicația CNN și să vă conectați la informațiile despre furnizorul de cablu și să vizionați CNN live.

Același lucru este valabil și pentru HBO Go, WatchESPN, Comedy Central și multe altele. Dacă primiți deja HBO împreună cu compania dvs. de cablu, atunci vă puteți conecta la aplicația dvs. utilizând contul dvs. de furnizor de cablu și urmăriți totul fără taxă suplimentară.

De asemenea, puteți descărca aplicația de la furnizorul dvs. de cablu și puteți viziona TV live. Este posibil să nu puteți viziona fiecare canal de pe telefon pe care îl aveți cu abonamentul prin cablu, dar ar trebui să fie o selecție decentă. Iată aplicațiile pentru unele companii de cablu populare:

Verizon FIOS
Cablevision / Optimum
Comcast XFINITY
Cox Communications
Cel care avertizeaza despre timp
Rețeaua DISH
TV direct 

Cu un abonament prin cablu, puteți viziona câteva canale locale și canale live pe dispozitivul dvs. mobil fără probleme. Fie descărcați aplicația de la compania de cablu sau utilizați informațiile de conectare pe orice aplicație mobilă care acceptă autentificarea utilizând un abonament prin cablu.

După cum am menționat mai devreme, aplicațiile companiilor de cablu nu s-ar putea să susțină toate canalele de vaporizare live. Dacă doriți să puteți transmite în flux orice canal pe care îl aveți pe dispozitivul dvs. mobil oriunde în lume, atunci cea mai bună opțiune este o SlingBox. Conectați acest aparat la caseta de cablu și acesta poate trăi direct pe orice canal dispozitivului dvs. oriunde în lume.

Vizionați TV regulat

Dincolo de televiziunea live, există conținut preîncărcat. Televiziunea live este grozavă, dar nu va satisface dorința de a se uita la chef. În această categorie, aveți aplicații care au conținut liber și aveți aplicații care percep taxe de abonament pentru acces.

Știți deja majoritatea marilor nume precum Netflix, Hulu etc., dar le voi menționa aici, oricum, doar pentru a fi complete. În primul rând, hai să vorbim despre unele dintre opțiunile libere gratuite.

Comedy Central - Îmi place foarte mult această aplicație, deoarece mă lasă să privesc gratuit pe telefonul meu cele mai recente episoade ale The Daily Show și South Park. De asemenea, are și alte spectacole gratuite.

Urmăriți ABC - această aplicație necesită un abonament prin cablu pentru majoritatea emisiunilor, dar are, de asemenea, un amestec de episoade mai vechi și mai noi pe care le puteți viziona gratuit. De asemenea, are TV live, dar numai pentru câteva piețe selectate.

Tubi TV - Această aplicație are o selecție bună de filme și emisiuni TV pe care nu le veți găsi pe YouTube sau Netflix sau Amazon. Sunt chestii mai vechi, dar încă de bună calitate. Trebuie să stați prin niște anunțuri pentru a viziona gratuit, deși.

NBC Watch Now - Probabil cea mai bună aplicație din toate rețelele de televiziune mari. Nu se prăbușește și există o mulțime de conținut gratuit pe care îl puteți strecura fără să vă conectați. Pe piețe selectate, puteți viziona, de asemenea, emisiuni TV live în intervale de 45 de minute.

Crackle - Aceasta este de la Sony, deci are cateva filme despre care ai auzit de fapt. Din nou, va trebui să urmăriți câteva anunțuri, dar nu este foarte enervant.

După aceasta, aveți serviciile standard de abonare pe care știm cu toții: Netflix, Hulu și Amazon Instant Video. Netflix începe la 7,99 USD pe lună și ajunge la 11,99 USD. Hulu are 7,99 $ cu reclame și 11,99 $ fără reclame. Amazonul cere să vă înscrieți la Prime, care costă 99 USD pe an.

În cele din urmă, există abonamente pentru conținut premium. Acestea sunt, în principiu, HBO și Showtime. Din fericire, ambele au opțiuni de streaming care nu sunt legate de niciun abonament prin cablu.

HBO Acum - pentru 14,99 dolari pe lună, veți obține tot conținutul de la HBO pe orice dispozitiv. Este minunat daca iubesti HBO, mai ales filmele.

Showtime - Prețurile variază în funcție de modul în care accesați Showtime. În general, este mai ieftin să îl adăugați ca pachet suplimentar dacă aveți deja Amazon Instant Video, Hulu Plus sau PlayStation Vue.

Singurul lucru pe care nu l-am menționat până acum este pur și simplu cumpărăturile TV și filmele pe care le doriți de la iTunes, Magazin Google Play, Amazon, CinemaNow sau Vudu.Aceasta este, de fapt, o opțiune bună dacă nu ajungeți să urmăriți multe lucruri pe serviciile de abonament. În schimb, dacă știți exact ce doriți să urmăriți, cumpărați-l o singură dată și economisiți bani.

Sperăm că acest articol vă oferă o idee bună despre diferitele modalități în care vă puteți bucura de emisiuni TV și filme pe telefonul smartphone! Dacă aveți mai mulți bani la dispoziție, puteți viziona destul ceva pe televizor pe telefon. Bucurați-vă!