If-Koubou

Previzualizare HP Premier HP Officejet Pro 8500 (A909n)

Previzualizare HP Premier HP Officejet Pro 8500 (A909n) (Gadgeturi)

HP OfficeJet Pro 8500 este ultima încarnare a imprimantei, scanerului, copiatorului și a faxului HP all-in-one. Cu un preț inițial de 499 de dolari, este aproape de costul unei imprimante color laser cu capăt inferior.

Cu toate acestea, au redus recent prețul la 369 dolari folosind o economie instantanee de 130 dolari. Puteți verifica ultimul preț aici. Puteți obține, de asemenea, pe Amazon.com pentru un $ 269 mai mic.

Iată câteva dintre specificațiile majore ale imprimantei HP OfficeJet Pro 8500 all-in-one:

 • Până la 19 ppm pentru imprimarea culorilor negre și 19 ppm culoare (calitate normală)
 • Ciclu lunar de 15.000 de pagini
 • Tavă de alimentare pentru 250 de coli, tava de hârtie secundă de 250 de coli, alimentator automat de documente pentru 50 de coli
 • Rezoluție de până la 1200 × 1200 dpi pentru negru și 4800 × 1200 dpi pentru culori
 • 384 Mhz cu 128 MB RAM (nu poate fi extins)
 • Rezoluție de scanare de până la 4800 (48 biți) dpi
 • Suportul pentru carduri de memorie suportă modelele CompactFlash de tip I și II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Pro Duo, SD (SD), SDHC, MMC, miniSD, microSD
 • 1 port USB 2.0, 1 port Ethernet, PictBridge, 1 port de fax RJ-11 și 1 port 802.11 b / g fără fir
 • Greutatea totală a imprimantei este de 33,8 kg și consumul de energie de 55 de wați

Prezentare generală și rezumat

Pentru cei care nu doresc să citească întreaga recenzie, am scris un scurt rezumat al pozitivelor și al negativelor imprimantei.

Pozitive:
 • Calitatea imprimării este de înaltă calitate, atât culoare cât și negru
 • Scanarea este rapidă și reproduce foarte bine documentul original
 • Abilitatea de a scana documentele de dimensiune legală
 • Imprimarea pe două fețe funcționează bine și este decentă rapidă
 • Conectarea la rețeaua wireless este rapidă și ușoară
 • Software-ul rulează atât pe Mac, cât și pe PC
 • Sloturile pentru carduri de memorie permit imprimarea ușoară a imaginilor și stocarea ușoară a scanărilor
 • Abilitatea de a scana și de a stoca automat copii digitale ale documentelor și imaginilor într-o locație de rețea
Negativă:
 • Viteza de tipărire este mai lentă decât cea anunțată (aproximativ 9 ppm pentru alb-negru în timpul testelor mele)
 • Pornirea imprimantei pentru prima dată durează foarte mult timp
 • Software-ul ocupă mai mult de 600 MB pe hard disk și încetinește calculatorul
 • Software-ul include multe programe care pot confunda utilizatorul începător
 • Oprirea și pornirea imprimantei durează câteva minute datorită auto-testelor
 • Modul de economisire a energiei are probleme cum ar fi imprimanta care nu se trezește atunci când trimiteți o lucrare de imprimare la ea, necesitând o repornire completă a imprimantei
 • Când copiați documente, imprimanta rută în mod obișnuit toate paginile. Acest lucru se întâmplă și când trimiteți faxuri.
 • Nu se poate alege culoarea sau alb-negru la scanarea de pe panoul frontal

În general, aș da imprimantei un rating de 3 stele și o recomandare de cumpărare numai dacă îl obțineți pentru 269 dolari. Este o imprimantă bună, dar unele dintre defectele pe care le are sunt suficient de mari pentru a lua în considerare o altă imprimantă decât dacă este fixată.

Ce e in cutie?

 • Imprimanta HP Officejet Pro 8500 All-in-One
 • Accesoriu pentru imprimarea automată față-verso
 • A doua tavă de hârtie pentru 250 de coli
 • Capul de imprimare negru / galben, capul de imprimare Cyan / Magenta
 • 2 cartușe de cerneală neagră, 2 cartușe de cerneală cyan, 2 cartușe de cerneală galbenă și 2 cartușe de cerneală magenta
 • 1 sursă de alimentare cu cablu de alimentare
 • 1 cablu telefonic
 • 1 poster de instalare mare
 • 2 CD-ROM-uri (software de imprimantă Officejet și Readiris Pro 11)

Configurarea imprimantei

Cum să scoateți Officejet 8500 Pro din cutie și să lucrați nu a fost la fel de rapid cum mi-aș fi așteptat. Despachetarea imprimantei a fost suficient de ușoară, iar instalarea tuturor componentelor, cum ar fi accesoriul pentru imprimantă față-verso și cea de-a doua tavă pentru hârtie, au fost simple și directe.

Instalarea cartușelor de cerneală a fost, de asemenea, destul de simplă și nu a durat mult timp. Desfaceți-le și încărcați-le în sloturi. Deși a fost nevoie de câteva încercări pentru a obține capul de imprimare în sloturi exact (imaginea de sus).

Odată ce le-ați instalat, încărcați hârtia și conectați-o la imprimantă. Acesta este locul în care procesul a durat mult timp. Când porniți dispozitivul prima dată, este nevoie de 20 până la 25 de minute pentru a se calibra și a se alinia.

Personal, nu cred că ar trebui să aștepți atât de mult pentru ca o imprimantă să devină funcțională! În orice caz, în timp ce așteptați, spuneți că trebuie să mergeți înainte și să instalați software-ul imprimantei.

Software inclus

Chiar nu m-am bucurat de instalarea software-ului HP. În primul rând, a fost nevoie de aproape o jumătate de oră pentru a instala software-ul și, în al doilea rând, era plin de numeroase programe pe care nu credeam că o să le folosesc.

În ansamblu, dacă instalați software-ul utilizând opțiunile implicite, acesta ocupă o funcție a între 600 și 800 MB pe calculatorul tau! Pentru mine, este absolut inutil pentru o imprimanta all-in-one.

Dacă instalați doar driverul, acesta vă va lovi în continuare cu 270 MB. Software-ul a devenit foarte umflat și va încetini aparatul.

Configurarea fără fir

Ceea ce m-am bucurat a fost să introduc imprimanta în rețeaua fără fir. Puteți face acest lucru de pe panoul frontal al imprimantei și sa putut conecta la rețeaua wireless securizată, fără probleme.

De asemenea, odată conectat, software-ul va încerca să găsească automat imprimanta în rețea și să o inițializeze. De asemenea, acest lucru nu a avut probleme, adică probleme de firewall etc.

Alte caracteristici

Odată ce setarea sa terminat, veți primi un meniu unde puteți seta alte caracteristici suplimentare ale imprimantei, cum ar fi Filingul digital, Faxul digital și multe altele. Odată ce acestea sunt configurate, puteți trimite prin e-mail scanări sau scanări direct către o locație de rețea.

tipărire

Din nefericire, viteza imprimantei nu este la fel de rapidă cum mă așteptam. În general, totuși, este încă destul de rapid pentru o imprimantă cu jet de cerneală.

Am tipărit un document de 5 pagini cu text și a durat aproximativ 35 de secunde pentru imprimare.Acest lucru se traduce în aproximativ 9 ppm, care este mai mică decât cele 19 ppm pe care se presupune că este capabil să le imprime în modul normal.

Dacă imprimați un document mai lung, viteza de imprimare crește puțin până la aproximativ 11 ppm. Pentru documentele color, este, de asemenea, mai scăzută decât cea indicată pe foaia de spec., Dar acest lucru se datorează tipului de imprimare color testată.

În cele din urmă, imprimarea pe două fețe este lentă la aproximativ 3 ppm. Dacă doriți să faceți o imprimare pe ambele fețe, nu veți fi mulțumiți de această viteză.

scanarea

În ansamblu, m-am bucurat de calitatea și viteza scanării Officejet 8500 Pro. Puteți alege să scanați la e-mail, să scanați pe computer, să scanați pe un stick USB sau pe cartela de memorie sau să scanați pentru a reimprima.

Officejet a făcut o treabă foarte bună sau reproduce imagini și chiar documente de text atunci când este scanat. Culorile au fost corecte, iar calitatea a fost în general foarte plăcută. Scanarea a fost, probabil, singura caracteristică a imprimantei all-in-one care a funcționat foarte bine și ca publicitate.

Copierea / Lucrul cu faxul

Ambele funcții ar avea scoruri perfecte dacă nu ar fi fost faptul că ei pur și simplu nu au lucrat uneori. După testarea de mai multe ori, am constatat că copiatorul a ratat în mod obișnuit paginile în timpul copierii.

Dacă am plasat un document de 5 pagini care urmează să fie copiat, aproape în fiecare moment, doar 4 pagini vor fi copiate. Acest lucru este pur și simplu inacceptabil pentru o astfel de imprimantă de înaltă calitate, mai ales una orientată către birouri mici.

Același lucru se întâmplă atunci când trimiteți faxuri, ceea ce este doar teribil deoarece clienții dvs. nu pot obține toate paginile necesare. Alta problema majora este ca imprimanta crede ca a copiat / faxat totul, cand nu a facut-o! O mare problemă acolo.

Concluzie

Sentimentul meu general este că HP Officejet 8500 Pro este o imprimantă foarte bună all-in-one, dar din cauza câtorva defecte mari, aceasta nu reușește să facă marca. În general, veți fi mulțumit de imprimanta atâta timp cât aveți un calculator foarte rapid, cu o mulțime de spațiu liber pe hard disk și reușiți să obțineți o imprimantă care nu sări peste pagini când copiați și trimiteți prin fax.

Dacă aveți un Officejet 8500 și aveți ceva de adăugat despre experiența dvs., nu ezitați să o adăugați în comentarii!