If-Koubou

iPad 2 - Nu mă pot conecta la rețeaua Wi-Fi criptată AES WPA2-PSK?

iPad 2 - Nu mă pot conecta la rețeaua Wi-Fi criptată AES WPA2-PSK? (Gadgeturi)

Recent, am dat peste o problemă cu iPad-ul meu 2 pe care nu l-am experimentat înainte: nu am putut să mă conectez la o rețea fără fir! Am avut iPad-ul 2 de când a ieșit prima oară și nu a avut încă nici o problemă cu el! Este cel mai bun gadget pe care l-am avut vreodată. Oricum, am instalat o nouă rețea fără fir în casa mea și am încercat să mă conectez, dar am păstrat mesajul:

Nu se poate intra în rețea [nume rețea]

M-am asigurat că am avut cea mai recentă versiune de iOS instalată pe iPad-ul meu 2, care este în prezent 9.x. Am mers înainte și, de asemenea, testat conectarea la noua rețea fără fir folosind un laptop și a funcționat foarte bine. Deci nu a existat cu siguranță o problemă cu ruterul.

Primul meu gând a fost că iPad 2 nu sa putut conecta pentru că am instalat securitatea la WPA2-PSK cu criptare AES. M-am dus și mi-am schimbat rapid securitatea pe routerul meu wireless la WPA cu TKIP și iPad 2 conectat! A fost grozav, dar am fost încă surprins de faptul că iPad 2 nu ar accepta WPA2.

După ce am făcut niște cercetări, mi-am dat seama că iPad 2 într-adevăr suportă criptarea WPA2 și TKIP / AES. Așa că am schimbat securitatea pe routerul fără fir, dar încă nu s-au putut conecta! Frustrând să spun cel puțin!

După un timp, am decis să încerc să resetez toate setările. Am găsit în cele din urmă o opțiune pentru a reseta numai setările de rețea. După resetarea setărilor de rețea, am putut conecta iPad-ul 2 la rețeaua WPA2-PSK AES! Nu știu de ce a trebuit să resetez setările, dar din orice motiv, a făcut truc.

Puteți face acest lucru pe iPad 2, înainte de a merge la Setări și apoi faceți clic pe General.

Derulați până la capăt și veți vedea o opțiune numită restabili. Atingeți această opțiune și veți vedea următoarele opțiuni:

Continuați și atingeți Resetați setările de rețea și ar trebui să fiți bine să mergeți! Porniți din nou dispozitivul Wi-Fi și încercați să vă conectați la rețeaua wireless problematică. Sperăm că vă veți putea conecta acum fără probleme. Dacă aveți probleme, postați un comentariu aici și voi încerca să vă ajut! Bucurați-vă!