If-Koubou

3 Trucuri Gmail pentru reducerea spamului și organizarea e-mailului

3 Trucuri Gmail pentru reducerea spamului și organizarea e-mailului (Software-ul Google / Sfaturi)

Chiar dacă Gmail este excelent în filtrarea spam-urilor, tot am terminat să primesc o mulțime de mesaje nedorite de la surse non-tradiționale de spam cum ar fi înscrierea la magazinele de cărămizi și mortar sau înscrierile la un cabinet medical. Acestea nu sunt, de obicei, spam în sensul tradițional, dar dacă continuați să primiți e-mailurile în mod regulat, acesta poate fi destul de enervant.


Majoritatea companiilor au opțiunea de a vă dezabona în e-mail, dar mai sunt încă multe care nu. Odată ce ați învățat aceste trei mici hack-uri la adresa dvs. Gmail, puteți să distribuiți o versiune modificată a e-mailului dvs., care va veni direct în căsuța dvs. poștală, dar vă va permite să creați filtre pentru a organiza e-mailul în modul dorit. Acest lucru vă permite să creați variații infinite ale adresei dvs. de e-mail Gmail.

Dot Hack

Dacă nu ați știut deja, Gmail nu ia în considerare nicio extra punct în numele contului dvs. atunci când procesează e-mailuri. De exemplu, aș putea scrie adresa mea de e-mail ca [email protected] în loc de normal [email protected].

Puteți adăuga cât mai multe puncte dorite în orice locație și e-mailul va veni în continuare la dvs. Acest truc funcționează de obicei cel mai bine atunci când vă înscrieți pe forumuri sau oriunde online, deoarece majoritatea formularelor vor accepta perioade ca un simbol admisibil al unei adrese de e-mail tipice.

The Plus Hack

Acest hack Gmail a fost în jur de o perioadă lungă de timp și majoritatea oamenilor deja știu despre asta. Pur și simplu plasați un "+"După numele contului dvs. și adăugați un cuvânt sau cuvinte pentru a identifica în mod unic acea adresă de e-mail.

De exemplu, îmi pot schimba adresa de e-mail [email protected] atunci când vă înscrieți la orice bancă, uniune de credit, site-ul de investiții etc. Acum pot crea un filtru și pot trimite automat toate e-mailurile legate de activitățile mele financiare la o etichetă corespunzătoare.

Acest lucru este mult mai ușor decât crearea unui filtru separat pentru fiecare instituție financiară. Există de multe ori când adresa de e-mail trimisă de o instituție financiară se modifică și, prin urmare, trebuie să vă actualizați filtrul. Din moment ce adresa dvs. personalizată Gmail nu se va schimba niciodată, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la actualizarea filtrului.

Hack-ul de plus este foarte util, dar dezavantajul este că formularele online îl blochează uneori deoarece nu este considerat un simbol normal în adresele de e-mail. În acest caz, folosiți hack-ul Dot sau hack-ul Googlemail pe care urmează să-l menționez.

Hack Googlemail

În cele din urmă, puteți modifica ultima parte a contului dvs. de e-mail la googlemail.com în loc de gmail.com normal! Este un alt mod de a nu da adresa principală de e-mail. Evident, dacă altcineva știe deja aceste trucuri, ei pot să-și dea seama cu ușurință adresa de e-mail originală.

Asa de [email protected] este exact la fel ca gmail.com. Dacă doriți să păstrați consistența contului dvs. fără toate semnele sau semnele plus, puteți utiliza în schimb doar googlemail.com.

S-ar putea să vă întrebați de ce este necesar acest lucru dacă ați putea să creați un filtru pe adresa de e-mail a expeditorului și să organizați e-mailurile în acest fel? Această metodă funcționează foarte bine, dar, la fel ca exemplul financiar pe care l-am dat mai sus, dacă dorești să-ți dai adresa de e-mail unor clienți ai unei afaceri mici pe care o conduci de acasă?

Dacă nu aveți o adresă de e-mail de afaceri separată, puteți să dați un e-mail de genul [email protected] la toți clienții dvs. și apoi să le filtrați automat aceste e-mailuri pe o etichetă creată pentru e-mailurile de afaceri. Deoarece nu cunoașteți neapărat e-mailurile expeditorilor, creați un filtru personalizatLa adresa funcționează mult mai bine.

Aceste hack-uri au fost în jur de mult timp și dacă utilizați Gmail de mai mulți ani, probabil că nu este nimic nou. Cu toate acestea, dacă ați trecut recent de la Yahoo, Outlook, etc, este o caracteristică suplimentară care merită să știți. Bucurați-vă!