If-Koubou

Creați comanda rapidă pentru desktop Google Chrome pentru modul Incognito

Creați comanda rapidă pentru desktop Google Chrome pentru modul Incognito (Software-ul Google / Sfaturi)

Modul incognito al aplicației Google Chrome este o modalitate excelentă de a utiliza browserul fără ca istoricul dvs. de navigare sau de descărcare să fie înregistrat la nivel local pe aparatul sau în contul dvs. Google. Este o modalitate simplă de a parcurge în mod privat, astfel încât oricine care are acces fizic la computer nu va putea vedea ce site-uri ați vizitat.

Merită menționat faptul că modul Incognito nu este un mod de a naviga pe Internet în siguranță sau anonim. De exemplu, puteți fi urmărită online de către furnizorul de servicii de internet, de angajator sau de site-ul pe care îl vizitați. În modul Incognito, cookie-urile nu sunt descărcate, dar site-urile web vă pot vedea adresa IP. În plus, puteți continua să fiți infectat de programe malware sau spyware dacă vizitați site-uri rău intenționate.

Cu toate acestea, capacitatea de a șterge amprenta dvs. de navigare pe computerul local este o caracteristică excelentă și este foarte utilă pentru multe ocazii și situații. Puteți să accesați modul Incognito în Chrome în câteva moduri diferite: puteți să faceți clic dreapta pe pictograma barei de activități, să selectați Fereastră incognito nouă din panoul meniului când faceți clic pe pictograma de setări din Chrome sau apăsând CTRL + SHIFT + N și Command + SHIFT + N în OS X.

Dacă utilizați foarte mult modul Incognito, o idee bună ar fi să creați o comandă rapidă pe desktop care să deschidă Chrome direct în modul Incognito. În acest articol, vă vom arăta cum să creați scurtăturile de pe desktop pentru incognito în Windows și OS X.

Windows Shortcut pentru incognito Windows

În Windows, trebuie să adăugați ceea ce se numește un argument din linia de comandă la calea rapidă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o comandă rapidă de lucru pe desktop. Dacă nu aveți deja o comandă rapidă pe desktop pentru Chrome, puteți să o creați navigând pe următoarea cale în Explorer:

C: \ Program Files (x86) \ Google \ Chrome \ Aplicație

Faceți clic dreapta pe chrome.exe, Selectați Trimite catre apoi faceți clic pe Desktop (creați o comandă rapidă).

Acum, mergeți la desktop și dați clic dreapta pe pictograma Chrome și alegeți Proprietăți.

Ar trebui să fii deja pe scurtătură unde veți vedea o casetă numită Ţintă. Calea către fișierul EXE va fi listată în citate. Faceți clic în interiorul casetei și deplasați cursorul la sfârșitul ultimei cote.

Acum tastați un spațiu urmat de -incognito. Merită să rețineți că puteți introduce fie o singură linie, fie o dublă linie, și ambele funcționează foarte bine. Oficial, ar trebui să puneți două liniuțe, așa că am arătat aici.

"C: \ Program Files (x86) \ Google \ Chrome \ Aplicație \ chrome.exe" -incognito

Când faceți clic pe OK, este posibil să primiți un avertisment UAC că nu aveți permisiunea de a efectua modificarea. Doar click Continua și ar trebui să actualizeze scurtătura fără probleme.

Acum faceți dublu clic pe comanda rapidă și ar trebui să vedeți o nouă fereastră Incognito deschisă. Este probabil o idee bună să schimbați numele comenzii rapide, de asemenea, pentru a face diferența între cele două comenzi rapide.

Dacă doriți ca browserul dvs. Incognito să se deschidă automat la pornirea Windows, puteți utiliza un alt parametru al liniei de comandă și trebuie doar să îl adăugați după parametrul -incognito. Parametrul pentru a realiza acest lucru este -Auto-lansare-la-pornire.

OS X Incognito Shortcut

Pe sistemul OS X, nu puteți să faceți clic dreapta pe pictograma dock și să adăugați parametri. Pentru sistemul de operare X, trebuie să creați propria mică aplicație care rulează pur și simplu Chrome cu același parametru incognito. Suna complicat, dar este destul de usor de fapt.

Mai întâi, deschideți un program numit Apple Script Editor pe Mac. Puteți să faceți clic pe Căutare Spotlight și să tastați Script Editor sau puteți merge la Aplicații, Utilități și faceți clic pe el acolo.

Click pe Document nou pentru a crea un nou fișier de proiect. În fereastra de sus, copiați și lipiți următorul cod, după cum se arată mai jos.

face shell script "deschide -a / Aplicații / Google \ Chrome.app -args -incognito"

Acum faceți clic pe Fişier - Salvați și veți obține Salvează ca căsuță de dialog. Mai întâi, dați aplicației dvs. un nume. Acesta este de fapt numele de comanda rapida. Apoi, pentru Unde, schimbați-l Spațiul de lucru. În cele din urmă, schimbați Forma fișieruluit la cerere.

Clic Salvați și veți vedea acum o nouă pictogramă pe desktop. Acum puteți să faceți clic pe această comandă rapidă care este de fapt o aplicație în OS X și va deschide Chrome în modul Incognito. Singura problemă este că Chrome nu poate fi deja deschis.

Dacă acest lucru nu este acceptabil, există și alte câteva opțiuni. În locul acelei linii de cod de mai sus, puteți înlocui codul de mai sus cu următorul cod:

spuneți aplicația "Google Chrome" închideți ferestrele fă fereastră nouă cu proprietăți mode: "incognito" activați sfârșitul spuneți 

Acest script va închide toate ferestrele curente Chrome și apoi va deschide o nouă fereastră Chrome în modul Incognito. Acesta nu este încă un script perfect, deoarece toate celelalte ferestre Chrome vor fi închise. Din fericire, există încă un script pe care îl puteți încerca, care face treaba corect.

pe is_running (appName) spuneți aplicația "System Events" la (numele proceselor) conține appName end este_running set chrome_running la is_running ("Google Chrome") dacă chrome_running atunci spuneți aplicația "Google Chrome" w este "incognito" apoi setați indexul w la 1 spune aplicația "System Events" pentru a spune procesul "Google Chrome" efectuați acțiunea "AXRaise" de la sfârșitul ferestrei 1 spuneți activați sfârșitul returului fereastră nouă cu proprietăți mode: "incognito" activați sfârșitul spuneți altceva faceți shell-ul "open -a / Applications / Google \ Chrome.app --args --incognito" 

Acest script va păstra ferestrele curente Chrome deschise și va deschide o fereastră nouă care este în modul Incognito.Singura problemă este că pictograma pentru aplicație este doar pictograma implicită Editorul scriptului.

Pentru a schimba acest lucru, trebuie să faceți un singur clic pe aplicația de pe desktop și apoi să apăsați pe COMANDA + I sau să faceți clic dreapta și să alegeți Obtine informatii. Pentru a schimba pictograma pentru o aplicație Mac, trebuie să faceți clic pe pictograma din colțul din stânga sus și apoi să lipiți pictograma nouă.

Când faceți clic pe pictograma din stânga sus, veți vedea că este evidențiată în albastru. Înainte de a lipi o nouă pictogramă, va trebui să o găsiți și să o copiați în clipboard. Pe Mac, nu puteți folosi imagini JPEG sau PNG, fișiere ICO sau ceva similar. Puteți utiliza pictogramele deja existente în sistem sau trebuie să creați un fișier .ICNS, care este formatul de fișier icoană pentru Mac.

Pentru a ne ușura, deschideți dosarul Aplicații în Finder și obțineți Info pe pictograma Chrome curentă, după cum se arată mai jos.

Faceți clic pe pictograma Chrome din partea stângă sus și va fi evidențiată în albastru. Acum, apăsați COMMAND + C pentru ao copia. Deschideți ecranul Obțineți informații cu privire la noua aplicație pe care am creat-o, selectați pictograma editorului de script din partea stângă sus și apăsați COMMAND + V pentru al lipi. Veți avea acum o pictogramă Chrome încântătoare de pe desktop pe care o puteți rula pe sistemul OS X pentru a deschide o fereastră incognito fără a fi afectată de filele dvs. regulate Chrome.

Dacă întâmpinați probleme în timpul procesului, postați un comentariu și voi încerca să vă ajut. Bucurați-vă! Codul Sursă: StackExchcange