If-Koubou

Cum de a face clipuri video în buclă continuu

Cum de a face clipuri video în buclă continuu (Software-ul Google / Sfaturi)

Ați trebuit vreodată să vă bucurați din nou de un videoclip YouTube? Poate redați un videoclip pe laptopul dvs., care este conectat la unele difuzoare și aveți nevoie de același cantec pentru a repeta din nou și din nou? Sau poate doriți doar să urmăriți același clip de ceva ridicol care se întâmplă mereu?

Orice s-ar putea întâmpla, există câteva moduri în care puteți să filmați videoclipuri pe YouTube. Din fericire, YouTube și-a upgradat playerul video la HTML 5, astfel încât în ​​majoritatea browserelor web tot ce trebuie să faceți este să faceți clic dreapta pe videoclip pentru a-l rula!

În acest articol, voi menționa toate modurile diferite de a încorpora un videoclip YouTube în browserul dvs. Dacă încercați să faceți acest lucru pe un telefon, acesta nu va funcționa cu adevărat din aplicația YouTube. Am încercat și singura modalitate este să atingeți butonul de repetare când videoclipul se termină. Dacă aveți nevoie să redați un videoclip pe telefonul dvs., utilizați browserul web și apoi utilizați una dintre metodele web menționate mai jos (InfiniteLooper).

Metoda 1 - Faceți clic dreapta

Dacă utilizați un browser modern și videoclipul pe care îl urmăriți nu este unul dintre puținele care nu se redau folosind HTML5, atunci puteți să faceți clic dreapta pe videoclip și să faceți clic pe Buclă.

După cum puteți vedea, acesta este un meniu specific YouTube. Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., ar putea fi din cauza videoclipului, a browserului Web sau a sistemului de operare pe care îl executați. Dacă utilizați Chrome, puteți încerca un alt șut de clic dreapta.

Continuați și apăsați și țineți apăsată tasta SHIFT de pe tastatură, apoi faceți clic dreapta pe video. Dacă încă mai țineți apăsată tasta SHIFT, faceți din nou clic dreapta. De data aceasta ar trebui să obțineți un alt meniu care arată diferit, dar are și o opțiune de buclă.

După cum puteți vedea, acest meniu este specific pentru Chrome. Din păcate, acest mic truc funcționează numai pe Google Chrome, probabil pentru că Google deține YouTube.

Metoda 2 - Editați URL-ul

Un alt mod semi-simplu de a obține un videoclip în buclă este utilizarea unei adrese URL specifice. De exemplu, să presupunem că videoclipul pe care îl urmăriți este următorul:

https://www.youtube.com/watch?v=DBNYwxDZ_pA

Partea importantă este la sfârșitul evidențiată cu caractere aldine. Acum copiați ultima parte imediat după v = și lipiți-l în următoarea adresă URL în ambele locații:

https://www.youtube.com/v/DBNYwxDZ_pA? = Lista de redareDBNYwxDZ_pA& Autoplay = 1 & loop = 1

Acest lucru creează în principiu o listă de redare pentru dvs. cu doar un singur videoclip și vă permite să-l bifați din nou și din nou.

Metoda 3 - Creați manual lista de redare

Pe lângă utilizarea metodei URL de mai sus, puteți crea manual o listă de redare cu un singur videoclip și lăsați-o să se repete din nou și din nou. Pentru a face acest lucru, trebuie să fiți conectat (ă) la YouTube deși. Metoda 2 funcționează fără a fi nevoie să vă conectați la YouTube.

Când vizionați videoclipul pe care doriți să-l faceți, faceți clic pe Adauga la link-ul de sub videoclip.

Click pe Creați un nou playlist și apoi dați playlistului dvs. un nume. Odată ce ați creat lista de redare, va trebui să faceți clic pe pictograma micului hamburger din partea stângă sus și să faceți clic pe noua listă de redare pe care tocmai ați creat-o Bibliotecă. În cazul meu, l-am sunat Ceas.

În lista de redare trebuie să existe un singur videoclip. Acum faceți clic pe Reda toate și va reda în mod continuu acel videoclip.

Metoda 4 - Site-ul web

Metoda celor patru implică folosirea site-urilor web care există doar pentru looparea videoclipurilor YouTube. Este destul de ridicol, dar cred că există o cerere pentru asta! Trebuie să utilizați o metodă asemănătoare dacă încercați să introduceți videoclipuri pe telefonul smartphone sau pe tabletă. Din anumite motive, aplicațiile de pe aceste dispozitive nu au o opțiune pentru looping.

InfiniteLooper este unul dintre aceste site-uri cu buclă. Doar copiați și inserați adresa URL de pe YouTube, apoi faceți clic pe Căutare. Acest lucru va încărca videoclipul YouTube și vă va permite să vă bifați pe o perioadă nedefinită sau chiar să introduceți o anumită porțiune a videoclipului dacă doriți.

Metoda 5 - Extensie

Ultima modalitate de a face buclă videoclipurile YouTube dacă doriți o soluție simplă și prima metodă nu funcționează pentru dvs. este să instalați o extensie. Pentru Chrome, există Looper pentru YouTube.

După ce instalați extensia, veți vedea o nouă opțiune pentru buclă sub videoclip. Faceți clic pe acesta și puteți alege de câte ori să faceți clic pe videoclip și, de asemenea, dacă doriți să introduceți doar o parte din videoclip. Pentru Firefox, puteți utiliza Replayul video YouTube.

Sperăm că aceste metode vă vor permite să vă bucurați (probabil muzica) de câte ori doriți! Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!