If-Koubou

Nu fugiți: trupele ieftine de la Apple de la terțe părți sunt îngrozitoare

Nu fugiți: trupele ieftine de la Apple de la terțe părți sunt îngrozitoare (Cum să)

Deci, ați petrecut câteva sute de dolari pe un Apple Watch, dar cheltuind încă 50 de dolari pe o nouă bandă pare a fi excesivă. Există versiuni ale unor terțe părți, concepute să arate și să se simtă aproape la fel ca la lucrurile reale, dar reprezintă un sfert din cost. Din păcate, "aproape același" nu este cu adevărat exact așa.

Înțeleg atracția. Genuine Apple Bandele de ceas vândute de Apple sunt cu adevărat extraordinare. Cele mai ieftine trupe sunt de 50 de dolari, ceea ce reprezintă aproape 20% din costul ceasului însuși. Acordat, Apple Watch are deja o trupa, dar totul este aproape asemanator cu piata de cerneala a imprimantei - unele trupe sunt la fel de scumpe ca ceasul in sine.

De exemplu, dacă doriți o bandă care se simte de fapt o adevărată bandă de ceas, prețurile devin absolut nebunești: buzunarele din piele, buzunarul clasic și benzile milanezilor Milose sunt la prețul de 150 $. Există chiar brățara Link, care costă 450 de dolari.

Cu asta a spus, nu e de mirare că mai mulți proprietari ai Apple Watch merg pe ruta terță parte. Acordat, 50 de dolari nu sunt îngrozitori pentru o bandă de ceas, dar dacă vreți altceva decât o trupă de sport sau o trupă de nylon țesute, veți plăti cel puțin jumătate din ceea ce merită în primul rând Apple Watch. Din păcate, trupele terțe de la Apple Watch suge mai mult.

Acele trucuri ieftine $ 10- $ 15 Apple Watch pe Amazon, eBay și Aliexpress arată aproape identic cu cel real. Deci, dacă arată doar că te duci după, atunci e foarte mult. Dar dacă vă uitați și confort, probabil că veți fi dezamăgiți.

Aceste două benzi arata identice, dar una este autentică, iar cealaltă este o terță parte.

Bandele de sport terță parte sunt, de obicei, fabricate din silicon, în timp ce benzile originale Apple Watch Sport sunt fabricate din fluoroelastomer. Este similar cu siliconul, dar mult mai rezistent la diferiți factori, cum ar fi căldura, umiditatea și uleiurile.

Siliconul nu este la fel de rezistent, deci nu funcționează la fel de bine ca un material de bandă de ceas în comparație cu fluoroelastomerul. Trupa de sport terță parte, ilustrată mai jos, a fost utilizată după doar aproximativ două-trei luni de utilizare. Deja are semne destul de mari de uzură, stratul exterior subțire începe să se frece. Acest lucru a făcut ca trupa să fie mult mai incomodă să poarte, deoarece acea acoperire exterioară frumoasă este în mare parte dispărută, iar stratul lipicios din cauciuc este arătat prin.

Mai mult, am cumpărat mai multe trupe din piele de buzunar din eBay și foarte puține dintre ele au fost chiar aproape de lucrurile reale. Una dintre trupe a simțit de fapt o piele reală, dar capetele s-ar fi trezit încet după câteva luni de utilizare. Restul benzilor se simțea ca un plastic ieftin - nimic chiar aproape de aspectul și simțul pieii.

Deci, ce poți să faci dacă vrei o trupă autentică Apple Watch, dar nu vrei să o furci peste prețul premium să ai unul? În mod surprinzător, puteți cumpăra trupe folosite pe eBay pentru destul de ieftine.

Dețin o adevărată bandă de buzunar din piele și o adevărată bandă de sport, care sunt evaluate la 200 de dolari în total, dacă le-am cumpărat nou de la Apple. Cu toate acestea, am scutit eBay pentru benzile folosite și am ajuns să cumpăr o trupă Sport pentru $ 19 și o bandă de piele Loop pentru 50 de dolari, economisindu-mă în jur de 130 $ în general. Lansat, trupa de bucla din piele pe care am cumparat-o a vazut zile mai bune, dar totusi functioneaza foarte bine si nimic nu se desparte de ea (si este foarte confortabil). Trupa Sport era aproape nouă, fără nici un semn de uzură. Trebuie doar să vă asigurați că produsele sunt într-adevăr cumpărate autentic de la un vânzător cu o bună reputație și (în mod ideal) o politică de returnare dacă se dovedește a fi prostie.

Desigur, nu vă oprește să continuați să cumpărați trupele ieftine de la terțe părți și, uneori, aceasta este singura opțiune pentru oameni frugal. Totuși, trebuie doar să țineți cont de faptul că calitatea și confortul acestor trupe nu se apropie nici măcar de realitate.