If-Koubou

Activați AutoComplete de potrivire parțială în bara de adrese Firefox

Activați AutoComplete de potrivire parțială în bara de adrese Firefox (Cum să)

Ați amintit vreodată numele unei pagini pe care ați văzut-o recent, dar nu ți-a putut aminti link-ul complet? De obicei, ați termina să căutați în istoricul browserului dvs. sau pur și simplu veți termina Googling din nou. Deci, cum punem în funcțiune funcția de căutare a barei de adrese pentru a face acest lucru mai simplu?

Răspunsul este extensia Autocomplete Manager, care vă oferă o mulțime de funcționalități mai bune, cum ar fi potrivirea parțială fie cu linkul, fie cu titlul unui marcaj sau a unei intrări în istoric.

Puteți căuta un cuvânt cheie în URL-ul în sine, care se va potrivi fie cu istoricul, fie cu marcajele:

Sau puteți chiar să căutați un cuvânt în titlul paginii, pe care îl consider deosebit de util:

Există o mulțime de opțiuni, de exemplu, puteți să dezactivați potrivirea oriunde sau să îi spuneți să afișeze mai întâi marcajele în completare:

Iată o singură ciudățenie ... această extensie stochează baza de date a istoriei, astfel încât să ștergeți istoricul barei de adrese care va trebui să deschideți fila Manager istoric, să faceți clic pe butonul Preluare și apoi să eliminați toate. Chiar și odată ce faceți acest lucru, trebuie să reporniți Firefox înainte ca bara de adrese să nu mai întoarcă rezultatele.

Nu sunt tipul de persoană care are nevoie vreodată să-mi elibereze istoria, așa că această extensie funcționează destul de bine pentru mine.

Descărcați aplicația Autocomplete Manager din Mozilla Add-ons