If-Koubou

Cum de a copia mesaje vocale iPhone în format MP3

Cum de a copia mesaje vocale iPhone în format MP3 (Cum să)

Există o mulțime de motive pentru care cineva ar trebui să-și susțină mesajele vocale; poate pentru scopuri juridice sau pentru a salva vocea unui iubit decedat. Indiferent de motivele dvs., acest ghid vă va arăta două modalități de a salva fișierele vocale din iPhone în format MP3.

Notă: Acest tutorial este pentru Windows. Aceleași concepte se vor aplica și pentru sistemele de operare Mac, dar nu toate programele menționate aici sunt construite pentru Mac. Puteți utiliza în continuare acest articol ca ghid, dar nu îl veți putea urmări exact.

Există două metode diferite pe care le sugerăm ca fiind cele mai bune modalități de a crea backup-ul pentru mesajele vocale iPhone. Dacă aveți instalat iTunes și sunteți capabil să vă sincronizați iPhone-ul, veți putea obține 100% copii de siguranță pentru mesageria vocală și păstrați-le în format MP3. Dacă nu aveți acces la iTunes sau nu puteți să vă sincronizați iPhone-ul pentru vreun motiv, există o altă metodă disponibilă care necesită puțin mai multă tentativă și produce copii de siguranță aproape transparente.

Recuperarea mesajelor vocale șterse

Înainte de a începe cu ghidul, sunt niște mesaje vocale pe care le-ați primit și apoi ați șters accidental de pe iPhone? Există încă o șansă ca acestea să poată fi recuperate, așa că citiți această secțiune înainte de a continua cu ghidul, deoarece procedura va distruge orice șansă de recuperare a mesajelor vocale șterse.

Dacă ați avut un mesaj vocal pe iPhone, ați sincronizat iPhone-ul cu computerul dvs. în timp ce mesajul vocal se afla încă pe acesta, a șters mesajul vocal de pe iPhone de atunci și nu s-a re-sincronizat încă, mesajul vocal poate fi ușor recuperat.

Să spunem acest lucru doar pentru clarificări: NU conectați iPhone-ul la computer dacă încercați să recuperați un mesaj vocal. În acest fel, puteți să ștergeți copiile de rezervă mai vechi, eliminând astfel orice instanțe ale mesajelor vocale pe care încercați să le recuperați. Atâta timp cât nu încercați să recuperați un mesaj vocal șters, continuați cu acest ghid ca de obicei. Dacă sunteți, continuați să continuați, dar ignorați pașii care vă spun să sincronizați telefonul.

Conversia de mesaje vocale în format MP3

Dacă nu există mesaje vocale șterse pe care încercați să le recuperați, vă recomandăm următorii pași. Pe iPhone, ștergeți definitiv toate mesajele vocale nedescoperite. Nu există nicio modalitate de a face distincția între diferitele mesaje vocale de pe calculatorul dvs., astfel că scăderea celor irelevante vă va economisi timp în viitor. După aceea, sincronizați-vă iPhone-ul cu PC-ul, astfel încât să aveți o copie de rezervă proaspătă făcută din toate mesajele vocale curente.

Veți avea nevoie de două programe pentru a vă păstra vocile în format MP3. Descărcați iBackupBot și AMR Player. Instalarea este simplă în ambele programe. Puteți să le instalați pe ambele cu toate setările implicite.

Odată ce programele sunt instalate, executați iBackupBot (trebuie să existe o comandă rapidă pe desktop). iBackupBot va scana folderul de backup iTunes pentru orice copiere de rezervă pe care o aveți pe computerul dvs. iPhone. Acesta afișează backup-urile pe care le găsește în "iTunes Backup" în coloana din stânga. În imaginea de mai jos, iBackupBot a găsit backup-uri iTunes pentru un telefon numit "howtogeek" pe care l-am selectat:

Derulați în jos până când găsiți mesajele vocale. Ele vor fi în format "Bibliotecă / Voicemail / xyz.amr" (xyz fiind un număr). Este imposibil să știți care este voicemail-ul, deci e mai bine să selectați toate mesajele voce (faceți clic pe caseta de validare din dreptul fiecăruia):

După ce ați selectat mesajele vocale, mergeți la File> Export.

Alegeți doar copierea de rezervă a fișierelor selectate și debifați caseta care o susține cu informații de import (cu excepția cazului în care intenționați să plasați aceste mesaje vocale pe un alt iPhone).

După ce faceți clic pe OK, acesta vă va întreba unde să plasați mesajele vocale. Alegeți locația, faceți clic pe OK, iar mesajele vocale vor fi exportate acolo. Excelent, așa că avem mesajele vocale, dar sunt în acest format amr urât. Acum deschideți AMR Player (dacă nu există o comandă rapidă pe desktop, mergeți la Start și tastați AMR Player).

După deschiderea AMR Player, dați clic pe "Adăugați fișierul" și selectați mesajele vocale. Va trebui să repetați acest pas până când fiecare mesagerie vocală a ajuns în coada de așteptare.

După ce toate mesajele vocale au fost importate în AMR Player, evidențiați-le una câte una și faceți clic pe "AMR to MP3". Este incomod ca acest lucru trebuie făcut unul câte unul, dar este o modalitate gratuită și ușoară de a păstra aceste mesaje vocale care uneori pot fi de neprețuit.

Metoda alternativă

Dacă vă aflați într-o situație în care iPhone-ul dvs. nu poate fi sincronizat cu calculatorul dvs. sau nu doriți să instalați iBackupBot și AMR Player, puteți utiliza un cablu auxiliar și aplicația Sound Recorder încorporată în Windows.

Cablul auxiliar va trebui să fie conectat la mufa pentru microfon de pe computer.

Cablu auxiliar:

Mufă pentru microfon:

După ce ați conectat iPhone-ul prin intermediul cablului auxiliar, deschideți aplicația Sound Recorder accesând Start și tastând "Sound Recorder".

Redă mesageria vocală pe iPhone și înregistrează înregistrarea pe Sound Recorder cât mai curând. Când se termină redarea mesajului vocal, apăsați "Stop Recording" și selectați unde doriți să fie salvat fișierul. Recorderul de sunet va salva fișierul ca WMA, care este mai utilizat pe scară largă decât AMR, dar nu este încă un format de fișier bun pentru arhivarea mesajelor vocale. Pentru a converti fișierul WMA în format MP3, există o varietate de programe gratuite pe care le puteți utiliza, cum ar fi Switch. Instrucțiunile sunt foarte asemănătoare cu cele pentru AMR Player.

Notă: Există alternative la programele menționate aici, dar iBackupBot și AMR Player sunt unele dintre cele mai ușoare și fără manevră programe disponibile pentru îndeplinirea acestor sarcini. Simțiți-vă liber să vă uitați în jur la alternative, deoarece instrucțiunile de utilizare a acestora sunt probabil similare.