If-Koubou

Cum se schimbă tema tastaturii Google pe Android

Cum se schimbă tema tastaturii Google pe Android (Cum să)

Nimeni nu vrea să scrie pe o tastatură urâtă. În timp ce există tastaturi afară care merg a pic peste bord pe teme, tastatura Google îi place să rămână simplu. Curățați întotdeauna, întotdeauna minim. Ceea ce probabil nu îți dai seama, totuși, este asta face aveți câteva teme incluse în meniul Setări.

Dacă executați cea mai nouă versiune a tastaturii Google (5.0), accesarea meniului Setări este aceeași cu cea a versiunilor anterioare: apăsați lung virgula (sau orice tastă se află în locația evidențiată de mai jos - se modifică în funcție de ce aplicație este introdusă câmpul este în), apoi apăsați "Setările tastaturii Google".

De acolo, toate setările vizuale sunt acum amplasate sub "Preferințe". Continuați și atingeți.

Prima intrare din acest meniu este "Teme" și atingerea care va deschide caseta de selecție care are acum doar două opțiuni: Material Light și Material Dark. Temele Holo din versiunile anterioare au dispărut, ceea ce are sens, deoarece Google a împins materialul în ultimii câțiva ani.

Odată ce ați făcut selecția, această casetă va dispărea. Există încă o metodă de personalizare în această versiune a tastaturii, care nu a fost disponibilă în versiunile anterioare, cu toate acestea: "Afișați chenarul de chei." Aceasta pune o margine colorată între fiecare cheie, oferindu-le o separare una de cealaltă. Acesta este răspunsul perfect la gripa pe care mulți utilizatori o au despre temele materiale ale tastaturii Google de când tastatura a fost lansată publicului.

 

Asta e ... ați terminat. Înapoi la acest meniu și bucurați-vă de tastatura "nouă". Veți scrie mai repede acum, îți promit.

În timp ce poate părea banal atunci când vine vorba de funcționalitatea generală (performanța și precizia tastaturii nu nu schimbați cu tema), este uimitor modul în care ceva mic, cum ar fi un chenar, poate ajuta utilizatorii să devină mai exacți. Este vorba doar de a sări de aceste bariere mentale!