If-Koubou

Cum de a localiza telefonul pierdut cu Echo Amazon

Cum de a localiza telefonul pierdut cu Echo Amazon (Cum să)

Este prea ușor să-ți pierzi telefonul în jurul casei, mai ales dacă ești predispus să pierzi lucrurile în general. Cu toate acestea, Echo-ul dvs. Amazon vă poate ajuta să îl găsiți utilizând anumite servicii terțe.

Există două moduri de a face acest lucru. Dacă nu vă deranjează să instalați o aplicație pe telefon, TrackR este cea mai rapidă opțiune. Se poate suna telefonul în câteva secunde, chiar dacă este în tăcere. Dacă preferați să nu încărcați telefonul cu bloat suplimentar, puteți utiliza IFTTT pentru a apela telefonul. Cu toate acestea, acest lucru va funcționa numai dacă telefonul nu este în modul silențios.

Metoda One: găsiți rapid telefonul cu TrackR

TrackR utilizează dispozitivele de urmărire Bluetooth pentru a găsi elemente precum cheile sau portofelul. Cu toate acestea, îl puteți utiliza și pentru a găsi telefonul fără să cumpărați ceva. Cel mai bun lucru este că are o abilitate Alexa de la terți, astfel încât să puteți găsi telefonul cu o comandă vocală simplă, chiar dacă este setat la tăcere. Pentru a începe, descărcați mai întâi aplicația TrackR pentru Android sau iOS.

Deschideți aplicația și alegeți "Găsiți-vă telefonul cu Alexa".

Apoi, aplicația vă va solicita să activați abilitatea TrackR Alexa. Puteți face acest lucru spunând "Alexa, activați abilitatea" Găsește-ți telefonul ".

Odată ce abilitatea este activată, împerecheați telefonul cu Echo-ul dvs. spunând "Alexa, cereți TrackR pentru codul meu PIN". Apoi introduceți caseta de mai jos.

Odată ce telefonul dvs. este cuplat cu succes, puteți să vă cereți Echo-ul să vă găsească pentru dvs. prin a spune "Alexa, întrebați TrackR pentru a suna telefonul" sau "Alexa, cereți TrackR să sune telefonul meu". Telefonul dvs. va începe să sune cu voce tare. Nu va găsi locația GPS a telefonului pe o hartă, din păcate. Dacă ți-ai lăsat telefonul la bar, poate vrei să folosești ceva mai puternic ca Manager dispozitive Android. Pentru că a găsit-o între pernele de pe canapea, cu toate acestea, TrackR este una dintre cele mai rapide și mai simple metode din jur.

Metoda a doua: găsiți telefonul fără a instala o aplicație utilizând IFTTT

Dacă nu ați utilizat anterior IFTTT, consultați ghidul nostru de inițiere pentru informații despre crearea unui cont și conectarea aplicațiilor. Apoi, reveniți aici pentru a crea "applet-ul" necesar pentru utilizarea Amazon Echo pentru a găsi telefonul pierdut.

Pentru comoditatea dvs., am creat aplicația în întregime aici - deci dacă sunteți deja bine familiarizat cu IFTTT, faceți clic pe link și îl porniți. Va trebui să conectați canalul Alexa, precum și canalul de telefon, dacă acestea nu sunt deja. Rețineți că acest lucru va funcționa numai dacă telefonul dvs. nu este în modul vibrat sau silențios.

Dacă doriți să personalizați aplicația, iată cum l-am creat. Începeți prin a vă îndrepta către pagina principală a IFTTT și conectați-vă. Apoi faceți clic pe imaginea de profil.

Apoi, faceți clic pe "Applet nou."

Faceți clic pe "acest" evidențiat în albastru.

Introduceți "Alexa" în caseta de căutare sau găsiți-o în grila de produse și servicii de mai jos. Faceți clic pe el atunci când îl găsiți.

Apoi, dați clic pe "Spuneți o expresie specifică".

Sub "Ce expresie?", Introduceți fraza pe care o veți spune ori de câte ori aveți nevoie de Amazon Echo pentru a localiza telefonul pierdut. Acest lucru poate fi orice vreți, dar rețineți că va trebui să spuneți "declanșator" și apoi fraza. De exemplu, dacă faceți expresia "localizați telefonul", va trebui să spuneți "Alexa, declanșați localizarea telefonului". Faceți clic pe "Creați declanșator" când ați terminat.

Apoi, faceți clic pe "că" evidențiată în albastru.

Introduceți "apel telefonic" în caseta de căutare sau găsiți canalul de apel telefonic în lista de mai jos. Faceți clic pe el atunci când îl găsiți.

În secțiunea "Alegeți o acțiune", faceți clic pe "Apelați-mi telefonul".

În ecranul următor, vi se va solicita să introduceți mesajul pe care doriți să-l auziți când răspundeți la telefon. Nu puteți lăsa acest lucru necompletat, deci va trebui să tastați ceva aici. Nu contează ce.

Când ați terminat, faceți clic pe "Creați o acțiune".

În ecranul următor, dați aplicației un titlu personalizat dacă doriți, apoi faceți clic pe "Creați un applet".

După aceea, puteți merge la Echo-ul dvs. Amazon și puteți spune "Alexa, declanșați localizarea telefonului" (sau orice expresie ați ales) și Alexa va sună la telefon, astfel încât să puteți auzi tonul de apel și, sperăm, să îl localizați casa ta.

Acest lucru va funcționa chiar dacă ați lăsat complet telefonul în altă locație, dar, evident, nu veți putea să-l auziți dacă nu este în apropiere. În schimb, probabil vă va deranja pe cel care a găsit telefonul. Dar, hei, asta e încă ceva.