If-Koubou

Cum să vă recuperați parola uitată de Snapchat

Cum să vă recuperați parola uitată de Snapchat (Cum să)

Managerii de parole vă ajută salvând acele parole complexe care pot fi destul de greu de memorat. Dacă ați uitat parola dvs. Snapchat, nu vă puteți recupera aceeași parolă, însă este suficient să vă recuperați contul resetând parola la ceva nou.

Indiferent dacă ați uitat parola dvs. Snapchat sau suspectați că altcineva l-a schimbat fără permisiunea dvs., Snapchat oferă o modalitate destul de simplă de a vă recupera contul. Și despre ce vorbim aici este recuperarea contului dvs. dacă ați uitat total parola. Schimbarea parolei dvs. Snapchat este puțin diferită - atunci când știți parola actuală, dar doriți doar să o schimbați la una nouă.

Resetați parola de pe site

Mai întâi, mergeți pe site-ul Web Snapchat și faceți clic pe link-ul "Forgot Password".

În pagina următoare, tastați e-mailul asociat contului dvs. Snapchat, apoi faceți clic pe butonul "Trimiteți".

Este posibil să trebuiască să faceți o verificare rapidă de securitate pentru a dovedi că sunteți uman. Când ați terminat, faceți clic pe butonul "Următorul".

Va fi trimis un e-mail cu un link pentru resetarea parolei.

Când primiți e-mailul, faceți clic pe linkul furnizat pentru resetarea parolei.

Introduceți noua parolă (și creați o parolă puternică), tastați-o din nou pentru a confirma, apoi faceți clic pe butonul "Modificare parolă".

După ce ați modificat parola, va trebui să vă conectați din nou la contul dvs. pe orice dispozitiv pe care îl utilizați.

Resetați parola din App

Resetarea parolei din aplicația Snapchat este la fel de ușoară. Utilizăm versiunea Android pentru exemplul nostru aici, dar funcționează cam la fel pe iPhone sau iPad.

Deschideți aplicația Snapchat, apoi apăsați butonul "Log In".

Apoi, introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail, apoi apăsați linkul "Ați uitat parola".

Veți avea posibilitatea de a primi un cod de verificare prin intermediul unui mesaj text SMS pe telefonul dvs. sau utilizând adresa dvs. de e-mail pentru ao reseta. Utilizarea adresei dvs. de e-mail funcționează identic cu modul în care o face atunci când resetați parola pe site și, pentru că am acoperit-o în secțiunea anterioară, vom examina aici opțiunea "Via Telefon".

Va trebui să dovediți că nu sunteți un robot (cum ar fi roboții uitați parolele lor), apoi apăsați pe butonul "Continuați".

Introduceți numărul de telefon pe care l-ați înregistrat și apoi apăsați butonul "Continuați".

Aveți posibilitatea să primiți un cod trimis prin SMS sau să primiți un apel automat. Ambele metode sunt similare, dar vom alege să primim codul prin SMS.

După ce obțineți codul, introduceți-l în câmpul furnizat și apoi apăsați butonul "Continuați".

În ecranul următor, veți putea crea o nouă parolă pentru a vă securiza contul. Introduceți noua parolă (nu uitați să o faceți una puternică, sigură), apoi apăsați butonul "Continuați".

Cam despre asta e! Ați recuperat și resetat parola dvs. Snapchat.