If-Koubou

Ștergeți repede cifrele din calculatorul iOS cu o glisare

Ștergeți repede cifrele din calculatorul iOS cu o glisare (Cum să)

Calculatorul încorporat "iOS" este un calculator simplu și ușor de folosit, care este foarte util pentru efectuarea unor calcule rapide, cum ar fi calculul vârfului facturii la restaurant. Este, de asemenea, util pentru calcule mai lungi, mai complicate. Cu toate acestea, lipsește un singur buton.

Suntem cu toții familiarizați cu butonul backspace de pe o tastatură, indiferent dacă este pe un dispozitiv mobil sau pe un computer, care vă permite să ștergeți ultimul caracter introdus. Cu toate acestea, nu există niciun buton de backspace pe calculator. Dacă faceți o greșeală într-o intrare, trebuie să ștergeți întreaga intrare și să o reintroduceți. Fără grijă, totuși. Vă vom arăta un truc simplu care rezolvă problema.

Atingeți pictograma "Calculator" de pe ecranul de întâmpinare.

Introduceți un număr din mai multe cifre în calculator. Pentru a șterge ultima cifră introdusă, glisați spre stânga sau spre dreapta în zona de afișare a numerelor.

Ultima cifră introdusă este ștearsă. De fiecare dată când glisați, o cifră este ștearsă.

Acest truc funcționează și în modul de calculator științific, care poate fi accesat prin transformarea telefonului în modul peisaj.

Pentru a șterge întreaga intrare curentă, atingeți butonul "C" (ștergeți). Odată ce faceți acest lucru, acesta se transformă în butonul "AC", care vă permite să ștergeți toate calculele efectuate.