If-Koubou

Configurați controlul parental în Windows Media Center

Configurați controlul parental în Windows Media Center (Cum să)

Dacă familia dvs. utilizează Windows 7 Media Center pentru a viziona o mulțime de Filme și TV, este posibil să doriți să blocați anumite programe de la cei mai tineri. Astăzi, ne uităm la caracteristica Control parental în Windows 7 Media Player, care vă va permite să blocați anumite evaluări TV și de filme.

Configurați controlul parental

Pentru a configura Controalele parentale în Windows Media Center (WMC), defilați la Sarcini din meniul principal.

În secțiunea Setări, dați clic pe Generalități.

Din lista de setări generale, faceți clic pe Control parental.

Acum vi se solicită să creați un cod de acces de 4 cifre. Asigurați-vă că este ceva ce vă aduceți aminte și că nu veți putea ghici cu ușurință copiii.

În Control parental, puteți începe să selectați ceea ce doriți să împiedicați accesul copiilor dvs. Aici vom începe cu evaluările TV.

Selectați caseta pentru a activa blocarea TV, selectați ratingul TV maxim permis, apoi salvați opțiunile. De asemenea, puteți selecta Blocare programe TV necorectate pentru conținut.

Faceți clic pe Avansat pentru a obține opțiuni mai detaliate în ceea ce doriți să blocați sau să permiteți. Puteți alege între violența fantezistă, dialogul sugestiv, limba ofensivă, conținutul sexual și violența.

După ce v-ați salvat opțiunile, puteți reveni și puteți decide să blocați evaluările Film / DVD. Alegeți o evaluare maximă permisă a filmului, selectați dacă doriți să blocați filmele neevaluate, apoi salvați selecția.

Din meniul principal de control parental puteți să vă modificați codul de acces sau să resetați comenzile care le vor readuce pe toate la valorile implicite.

După ce ați configurat controlul parental, va trebui să introduceți codul de acces de fiecare dată când doriți să faceți modificări. Acest lucru împiedică copiii dvs. să intre și să modifice setările.

După ce configurați totul, când încercați să vizionați ceva blocat, veți vedea un mesaj care indică faptul că nivelul a fost setat de Control parental.

Dacă apăsați Da pentru a continua, veți vedea că programul a fost blocat.

Pentru a viziona spectacolul, va trebui să introduceți codul de acces. Deci, cu excepția cazului în care copiii dvs. au ținut codul într-un fel, nu vor putea urmări conținutul.

Desigur, puteți urmări orice conținut doriți, introducând codul. Poate părea un pic de inconvenient, dar dacă doriți să vă păstrați ochii copiilor departe de conținutul necorespunzător, este un preț mic pe care să-l plătiți. Dacă doriți să controlați aplicațiile și conținutul de Internet pe care îl accesează copiii dvs., asigurați-vă că consultați articolul despre cum se utilizează Controlul parental în Windows 7.