If-Koubou

Sfaturi pentru Orizont Zero Horizon Am învățat de la primul meu joc

Sfaturi pentru Orizont Zero Horizon Am învățat de la primul meu joc (Cum să)

Horizon Zero Dawn este cel mai bun joc PlayStation din 2017. Mi-am terminat recent primul joc și am petrecut mult timp doar gândindu-mă la ce joc incredibil este într-adevăr. Să vorbim despre asta.

Înainte de a intra în asta, totuși, vreau să fac ceva clar: acest lucru nu este un ghid. Acest lucru nu este un "mod de a juca Horizon Zero Dawn"Vreau doar să vorbesc despre joc și să propun câteva lucruri pe care să le iau în considerare pentru primul tău (sau următorul?) Joc, precum și să arunc câteva sfaturi acolo pe care aș vrea să le fi realizat mai devreme.

Nu vă temeți de dificultățile mai ușoare

imi amintesc cand Horizon a fost prezentat pentru prima oară la tastatura Sony E15 din 2015 - nu am fost impresionat de tot. De fapt, mi-am închipuit că era un joc pe care l-aș fi transferat, pentru că arătau prea multe lucruri.

Dar soția mea mi-a luat-o pentru Ziua Tatălui. Sincer, cred că a fost obosită să mă privească să joc The Last of Us mereu și peste (și peste), și Horizon revizuit foarte bine. Deci, este chiar începutul modului în care un joc pe care credeam că nu mi-ar plăcea a devenit unul dintre jocurile mele preferate din toate timpurile.

Și aceasta este una dintre primele realizări pe care le aveam Horizon: acesta este un joc pe care oricine (oricine?) poate să-l ia, să se joace și să se distreze foarte mult. Chiar dacă sunteți cel mai casual jucător de pe planetă, Guerrilla Games l-a actualizat recent cu un mod super ușor numit "Story", ceea ce face jocul incredibil de ușor de jucat. Iubesc aia.

Dacă vă place jocurile din lumea deschisă, Horizon este pentru tine. Dacă vă plac jocurile bazate pe povestiri, Horizon este pentru tine. Dacă vă place jocuri de acțiune, Horizon este pentru tine. Dacă vă place să personalizați arme, armuri, personaje și altele asemănătoare, ghiciți ce? Horizon este pentru tine. Ea aduce atât de multe elemente de joc video într-un singur joc și face acest lucru într-un mod care face totul ușor de înțeles și de jucat. Este o capodoperă.

Ia-ti timp si explora

Am vorbit cu câțiva oameni care au spus că tocmai "au jucat povestea principală". Asta înseamnă că au omis toate questurile și comisioanele. Nici o explorare reală, nici un moment în care să aflăm mai multe despre povestea lui Aloy. Și sincer, este o rușine.

Acesta nu este un joc pe care ar trebui să-l grăbiți. Este o lume frumoasă, plină de aventură și mister, și multe dintre acestea sunt de fapt spuseprin quest-urile și comisioanele. Aceste activități opționale vă conduc în noile părți ale terenului pe care altfel nu aveți niciun motiv să le accesați dacă vă concentrați doar pe povestea principală. Veți lupta cu mai multe mașini, veți câștiga noi arme și armuri (cele mai puternice dintre acestea putând fi găsite doar într-o căutare laterală) și veți învăța mult mai multe despre magnifica lume Guerilla creată pentru joc.

Am fost la nivelul 49 (50 este maximul) până când am lovit questul final. Deci, nu numai că am petrecut mai mult timp explorând peisajul și lovind misiunile / sarcinile, dar Aloy a fost mai puternic pentru fiecare misiune. Am fost, în general, cu cinci până la zece nivele mai mari decât nivelul recomandat în multe dintre quest-uri, iar cele mai multe dintre ele au oferit încă o provocare solidă.

Ca de o parte, ar trebui să explorați cu siguranta Photo Mode. Texturile și mediile sunt atât de suprarealiste și nu există o modalitate mai bună de a captura acele momente decât în ​​modul Photo Mode. De fapt, există un întreg subdredință dedicată Horizon capturi de ecran. esteacea bun.

Beneficiați de sistemul de actualizare a coilului

Când vine vorba de a juca de fapt jocurile și mașinile de luptă, existămulțime de arme de a alege de la. Găsirea instrumentului "potrivit" pentru lucrare este făcută de fiecare jucător individual și nu există un răspuns real. Dacă funcționează pentru dvs., funcționează. Perioadă.

Personal, am folosit o variantă de Hunter Bow în cea mai mare parte a timpului în timpul jocului meu, dar mi-am dat seama ceva destul de devreme: folosirea bobinelor schimbă fundamental modul în care folosești arma. Deci, dacă nu ați explorat folosind bobine pentru a vă transforma arma, veți pierde.

Există bobine diferite pentru diferite lucruri, deci utilizarea acestor bobine într-un mod semnificativ este crucială. De exemplu, să presupunem că ați pus o bobină de pompieri, o bobină de distrugere și o bobină de manevrare pe arcul vânător. E grozav - probabil că veți obține un arc care este decent și poate face multe. Dar nu e la fel de puternic cum ar putea fi.

În schimb, cumpărațiTrei Vânătoare de arcuri. Puneți trei bobine de foc pe una dintre cele mai puternice pe care le aveți, desigur - și folosiți-o pentru orice bătălie în care veți avea nevoie de o putere de foc. Pe altul, puneți trei colaci de manipulare - acestea măresc reîncărcarea lui Aloy, scopul și viteza de eliberare, făcându-l amult arcul mai rapid. Mi se pare că sunt perfecte atunci când luptăm împotriva dușmanilor umani, în cazul în care Hardpoint Arrows sunt mult mai eficienți decât Fire Arrows. În plus, pot descărca o furtună de săgeți la viteze de șoc când este necesar. În cele din urmă, construiți ultimul arc cu trei bobine de distrugere. Asta va fi în general mai puternic decât arcul cu bobine de manevrare, dar în general mai puternic decât arcul de manevră și foc.

Aceleași reguli se aplică armurii. Având în vedere că diferite armuri sunt puternice împotriva anumitor elemente, folosiți bobine pentru a consolida aceste specialități.

Știi, cai pentru cursuri și toate astea.

Stocați pe Blaze, deoarece puterea de foc este cea mai bună

Cu toate acestea, singurul instrument pe care îl veți folosi cel mai mult este focul. Fiți acele săgeți de incendiu, firele de blasfemare sau firele de tip Blast / Fire de la Tripcaster, tot ce arde mașinile este un lucru bun - chiar dacă Notebook-ul spune că mașina este "puternică" împotriva focului (de exemplu Fire Bellowbacks).

Astfel, orice armă care folosește foc sau muniție ar putea deveni arma goală pentru cea mai mare parte a jocului.Asta mă aduce la cea mai importantă consiliere pe care o cred eu că o pot da: stochează pe Blaze. Serios, vei alerga atât de repede încât e nebun - de fapt am fugit în timpul luptei finale, unde am avut nevoie mai mult ca niciodată. A fost dur.

Nu se întâmplă în mod natural în sălbăticie ca și celelalte elemente - Poate fi recoltat numai de la mașini. Și din acele mașini, Grazerii sunt cu ușurință cele mai bune pentru a le obține de la: sunt docili, ușor de găsit și se împacheteazăpatru blaze containere pe mașină. Deoarece cele mai multe site-uri Grazer au câte patru mașini fiecare, sunt 16 containere de foc pentru efort foarte mic. Deci da, fermieri de fiecare dată când ai o șansă. Fiecare. Timp.

Serios, mi-e rușine să recunosc cât timp mi-a trebuit să-mi dau seama că Grazers de fermă a fost cel mai bun mod de a păstra stocate pe Blaze (am petrecut prea mult timp încercând să fermă Chargers și Broadheads când am avut nevoie de Blaze). Al doilea joc ar trebui să fie mult mai reușit decât primul.

Alegeți abilitățile tale

Una dintre principalele întrebări pe care le-am întrebat persoanele care încep doar jocul este: ce abilități ar trebui să obțineți? Vestea bună este că, până ajungeți la nivelul maxim de 50, veți avea toate abilitățile. Dar ordinea în care le alegeți este, desigur, importantă.

Practic, unele abilități sunt mai importante decât altele ... cu o marjă destul de mare. De exemplu, cât de des trebuie să trageți ceva în timp ce echilibrați pe o funie? Nu foarte. Sau într-adevărnevoie să sprinteze în jurul mașinilor fără ca ei să te audă? Probabil ca nu.

Ca rezultat, acestea sunt două abilități care sunt cel mai bine lăsate până la sfârșitul jocului, deoarece nu sunt tot atât de utile. În timp ce nu vă voi spune cum să vă alocați punctele de pricepere în orice fel de ordine semnificativă (există o mulțime de ghiduri online pentru asta), vă voi prezenta cu siguranță niște aptitudini pe care aș dori să le fi obținut mai devreme în joc.

  • Dublu și Triple Shot: Serios, având capacitatea de a încărca două sau trei săgeți într-un singur pas este incredibil. Oferă un impuls extraordinar la începutul unei lupte mari - cu bobine de foc adecvate, puteți seta cu ușurință o mașină pe foc într-o singură fotografie cu caracteristica Triple Shot.
  • DoborîșiCritic Hit / Critic Hit +: Masinile mari sunt greu de batut, dar cu indemanarea Knock Down, poti masina masini beastly ca Stalkers instantaneu. Asociați-vă cu abilitățile Critic Hit și Critical Hit + și aveți o mulțime de competențe pentru lupta corpului.
  • Cositori:Această abilitate vă permite să îndepărtați și să reutilizați bobinele. Este de neprețuit odată ce începeți să adăugați bobine la arme și armuri. Ia-o devreme.
  • Combaterea suprasarcinii / suprimarea combaterii +: Odată ce ați câștigat capacitatea de a începe să eliminați mai multe mașini prin explorarea cazanelor, veți începe să utilizați această caracteristică din ce în ce mai mult - mai ales în zonele dense în mașini sau alți dușmani. Cu cât mai mult o Mașină de Sawtooth sau o altă mașină grea poate rămâne depășită, cu atât este mai bine pentru tine. Puteți utiliza în mod eficient aceste mașini pentru a șterge zonele pentru dvs.

În cele din urmă, doar distrează-te

Știu, ar fi trebuit să nu mai vorbim, dar să te distrezi cu acest joc. Sincer, aceasta este probabil cea mai autentică distracție pe care am jucat-o într-un joc în cine știe cât de mult timp. Ultimul dintre noi este jocul meu preferat din toate timpurile, dar este un fel de distracție diferit - aproape un fel de distracție "stresantă", dacă asta are sens. Același lucru este valabil Red Dead Redemption, care se găsește cu ușurință la numărul doi pe lista mea preferată.

Dar Horizon este doardiferit. Lucrurile care fac Ultimul dintre noi și Red Dead Redemption sunt excelente acolo - povestea minunată, sistemul de lupte excelent etc. - dar se simte mai "relaxat". În timp ce mă aflu mereu pe marginea scaunului în timpul ultimului dintre noi (indiferent cât de multe ori îl joc), deoarece a simțului de urgență, acele momente sunt rare în Horizon, și îmi place asta pentru asta. Toate questurile se pot face în timpul tău liber, deci nu este nevoie să fugi prin ele. Nu vor pleca sau vor expira - vor fi doar acolo până când vei ajunge la ei. Ai putea juca cu ușurință acest joc ore întregi, fără a face o singură căutare, deoarece explorarea este o mare parte a ceea ce o face deosebită.

Practic, ceea ce spun este acest lucru: dacă căutați unul dintre cele mai bune jocuri pe care le veți juca vreodată, obțineți Horizon. Este distractiv, este frumos și se va descurca cu ușurință ca una dintre cele mai bune titluri exclusive PlayStation care a lovit vreodată consola. Sunt foarte încântat de Frozen Wilds DLC, care urmează să fie lansat în noiembrie, și mă bucur că Guerilla sa angajat deja să sprijine pe termen lung Horizon. Nu pot să aștept să văd ce înseamnă viitorul pentru acest joc.