If-Koubou

Utilizați Evernote offline pe iPhone sau iPod Touch gratuit

Utilizați Evernote offline pe iPhone sau iPod Touch gratuit (Cum să)

Doriți să utilizați Evernote oriunde fără a fi nevoie să faceți upgrade la un cont premium? Abonații Premium Evernote pot să sincronizeze notebook-urile întreagă offline pe iPhone, dar iată cum puteți obține cele mai importante note oricând pe orice cont Evernote.

Evernote este una dintre cele mai bune soluții de notare, deoarece vă permite să păstrați tot ceea ce trebuie să vă amintiți stocate pe PC-urile, dispozitivele mobile și nor. În timp ce aplicațiile desktop Evernote vă permit să salvați toate notele offline pe dispozitivul dvs. gratuit, majoritatea aplicațiilor mobile Evernote pot accesa notele dvs. numai atunci când sunteți online. Evernote pentru iPhone nu suportă sincronizarea completă a notebook-urilor offline pe dispozitivul dvs. pentru a le putea accesa de oriunde, însă această funcție este disponibilă numai pentru abonații Evernote Premium.

Cel mai bun lucru este că Evernote pentru iPhone permite ca oricine să își păstreze cele mai importante note offline. Acest lucru este deosebit de interesant pentru oricine care are un iPod Touch sau un iPhone într-o zonă cu conexiune de date limitată, așa că să vedem cum funcționează acest lucru.

Folosirea Favorite pe Evernote

Când instalați pentru prima oară aplicația Evernote, va trebui, desigur, să fiți online pentru a vă activa contul. Apoi, pe măsură ce navigați prin notele dvs., Evernote va arhiva miniaturile notelor de pe dispozitivul dvs., astfel încât, chiar dacă sunteți offline, puteți naviga prin ele.

Dacă deschideți o notă, veți putea să o vizualizați chiar dacă sunteți offline mai târziu. Din păcate, este dificil sau imposibil să știți care note sunt de fapt stocate în cache și sunt gata pentru vizualizare offline. Pentru a vă asigura că notele importante sunt salvate offline, va trebui să utilizați Favorite caracteristică. Este posibil să fi observat o stea mică în colțul din stânga sus al notelor; acesta este butonul favorit. Când citiți sau editați o notă pe care doriți să o păstrați offline, apăsați butonul respectiv pentru al salva ca preferat.

Acum, când trebuie să accesați notele offline, apăsați pe Favorite în partea de jos. Veți vedea toate notele pe care le-ați comercializat ca favorite și le puteți vizualiza și citi oricând, chiar dacă sunteți offline.

De fapt, puteți să vă organizați preferințele așa cum doriți. Apasă pe Editați | × butonul din partea de sus, apoi glisați paginile la ordinea dorită sau scoateți-le din preferințele dvs.

Puteți modifica sincronizarea și alte setări ale contului dvs. din Sincronizare tab. Utilizatorii contului Pro pot selecta directoarele care se sincronizează, iar cei care utilizează conturile gratuite pot alege să elibereze memoria cache pentru a economisi spațiu de stocare pe dispozitivul lor și pentru a vedea cât de mult este disponibilă încărcarea.

Dacă descoperiți că utilizați Evernote din ce în ce mai mult, ați putea oricum să faceți upgrade la un cont premium. Dacă da, veți putea selecta notebook-urile dvs. preferate pentru a păstra sincronizarea offline pe dispozitiv. Probabil nu doriți să sincronizați toate notebook-urile dvs., mai ales dacă sunteți limitat pentru spațiu pe dispozitivul dvs., astfel încât caracteristica Favorite să poată fi folosită în continuare pentru note importante în notebook-urile nesincronizate.

Scrierea Note offline

Fie că sunteți online sau offline, Evernote pentru iOS face întotdeauna mai ușor să notați o notă. Doar creați o notă cu conținutul dorit și Salvați după cum ați terminat. Dacă dispozitivul dvs. nu este conectat la internet, Evernote îl va salva în memoria dispozitivului și îl va sincroniza data viitoare când vă conectați.

Sau, dacă doriți să editați sau să adăugați informații la o notă existentă, trebuie doar să editați în mod normal, chiar dacă sunteți offline. Odată ce apăsați Salvați, modificările dvs. vor fi salvate pe dispozitivul dvs. și vor fi sincronizate atunci când sunteți online. Rețineți că nu puteți edita text îmbogățit și note complexe pe dispozitivul dvs. iOS, dar puteți adăuga textul la sfârșitul notei, care este încă foarte util.

Veți vedea acum o etichetă roșie pe notițe fila și notele care nu au fost sincronizate vor apărea sub a În așteptarea sincronizării listă în notele dvs. Și nu uitați; dacă doriți să vă asigurați că această notă este întotdeauna disponibilă offline chiar și după ce a fost sincronizată, marcați-o ca preferată.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Evernote față de alte soluții de luare a notițelor este că îl puteți utiliza pe o mare varietate de dispozitive mobile, desktop-uri și prin extensiile web și extensiile browser-ului Evernote. Dacă utilizați o versiune mai veche a Evernote pe PC-ul dvs., asigurați-vă că ați verificat noua noastră imagine a noului Evernote 4 pentru Windows, care rulează mult mai rapid și include o nouă interfață frumoasă.

Obțineți mai multe informații despre Evernote pentru iOS [via Evernote.com]