If-Koubou

Utilizați frâna de mână pentru a comprima fișiere video mari pentru a juca pe tabletă sau pe telefon

Utilizați frâna de mână pentru a comprima fișiere video mari pentru a juca pe tabletă sau pe telefon (Cum să)

Spațiul de stocare de pe telefon sau de pe tabletă vine la un preț premium și nu îl puteți umple cu o grămadă de fișiere video mari. Din fericire, cu ajutorul frânei de mână, puteți reduce fișierele video mari până la cele mai mici; mai mult se va potrivi, și tu chef de ceas mai mult!

Adevărul simplu este că stocarea dispozitivului costă un penny destul. Nu este pentru că costă mai mult pentru a fabrica, la urma urmei poți ridica o cartelă micro SD de 32GB pentru orice pret de la 15 la 25 de dolari. Dar aruncați o privire asupra tuturor nivelurilor de memorie ale producătorului de telefoane populare și vedeți că prețurile de stocare depășesc cu mult costurile din lumea reală.

Asta nu înseamnă că memoria telefonului sau a tabletei nu costă ceva de adăugat la un dispozitiv și, deși se lipsește de obicei pe sistemul SoC (System on a Chip), este mai fiabil, mai rapid și mai stabil decât cel mediu, un mediu de stocare amovibil, dar, să fim reali, $ 399 pentru 128 GB de stocare?

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea o conversie video frumoasă în format video dintr-un fișier de spațiu-hogging, într-unul mai prietenos cu telefonul. Rezultatul final, puteți potrivi mai multe lucruri pe dispozitivul dvs. și vă puteți bucura de cumpărarea modelului mai ieftin, cu o capacitate redusă de stocare.

Frâna de mână și toate acele presetări

Am acoperit recent modul de conversie a unui singur fișier .MKV într-o platformă compatibilă .MP4. Nu am făcut nici o încercare de a micșora fișierul sau de a schimba setările de pe frâna de mână.

Dacă ați citit acel articol, este posibil să fi observat că nu am menționat nimic despre toate presetările care sunt prezentate în mod vizibil pe fereastra principală a frânei de mână.

Nu este greu să dai seama că aceste presetări vă vor permite să configurați rapid frâna de mână pentru a vă codifica fișierele video existente mari, pentru ceva mai potrivit pentru dispozitivul dvs.

Scade fișierele până la dimensiune

Deci, să alegeți mai întâi fișierul pe care dorim să-l diminuăm și să începem. Fișierul pe care l-am ales astăzi este un fișier .MKV, în jur de douăzeci și unu de minute și cântărind la puțin peste 220MB.

În primul rând, faceți clic pe butonul "Sursă" pe Frâna de mână și apoi pe "Deschideți fișierul".

Alegeți fișierul în cauză în fereastra File Explorer și faceți clic pe "Open".

Acum, pentru ce dispozitiv convertim acest lucru? Există doar nouă opțiuni în cadrul setărilor dispozitivelor, dar acestea sunt unele dintre cele mai populare platforme de acolo. Pentru această demonstrație, vom alege pur și simplu presetarea "iPhone & iPod touch". Frâna de mână va continua și va efectua modificările necesare la setările de ieșire.

Cu totul configurat și gata de plecare, faceți clic pe "Răsfoiți" și alegeți locația destinației. Dați fișierului nou un nume potrivit și faceți clic pe "Salvați".

Cu fișierul ales, presetarea selectată și destinația aleasă și numită, vom merge mai departe și vom face clic pe butonul verde "Start" de pe rândul de sus.

Frâna de mână va începe acum procesul de transcodare. În funcție de viteza calculatorului și de dimensiunea fișierului, acest lucru poate dura de la câteva minute până la câteva ore. Puteți obține o idee despre cât timp va dura verificând partea de jos a aplicației de frână de mână. Acesta vă va oferi informații importante despre stadiul lucrărilor.

După cum vedem, acest loc de muncă va dura aproximativ treizeci de minute, astfel încât să putem face și alte lucruri. Cu toate acestea, rețineți că, dacă utilizați computerul pentru alte sarcini în timpul transcodării unui fișier, acesta ar putea prelungi timpul necesar pentru a finaliza.

Treaba noastră este făcută și facem click dreapta pe fișierul nostru nou. Știri excelente, am reușit să salvăm peste 120MB!

Dacă putem face acest lucru cu un fișier, gândiți-vă doar la cât spațiu veți economisi împrăștiat în mai multe sau mai multe dosare.

Tot ce trebuie să faceți acum este să transferați fișierul sau fișierele pe dispozitiv. Dacă utilizați un iPhone sau iPad, puteți utiliza iTunes. Dacă sportați un dispozitiv Android, vă recomandăm metoda "Trimiteți-vă" descrisă aici.

Deci, acolo aveți! Sperăm că acest lucru vă ajută să potriviți mai multe fișiere în spațiul de stocare mic al telefonului sau al tabletei. Spuneți-ne dacă folosiți frâna de mână sau altă metodă de a micșora fișierele video, vorbind în forumul nostru de discuții.