If-Koubou

XP: Faceți curățarea discului mai rapid

XP: Faceți curățarea discului mai rapid (Cum să)

Dacă aveți un PC mai vechi care nu a avut întreținere, actualizări, etc. (un computer rudimentat pe care l-ați uitat la vacanță) ... atunci când încercați să executați Curățirea discului, acesta poate să se blocheze sau să ia cantități ridicole de timp pentru a finaliza. De obicei, ceea ce înseamnă că utilitarul de curățare a discului este agățat de un fișier temporal corupt. Iată o modalitate ușoară de a trece de acea enervare.

Efectuați următorii pași înainte de a executa Disk Cleanup. Dacă rulează Internet Explorer, accesați Opțiuni Internet Opțiuni de navigare Istoric Ștergere. Aceasta afișează fereastra Ștergere istoric de navigare. Ștergeți fișierele Internet temporare. Faceți clic pe Da pentru mesajul de avertizare.

Un alt lucru de făcut este să închideți toate programele care rulează. De fapt, poate doriți să porniți în "Safe Mode" înainte de a începe acest pas. accesați rubrica Start Run (Executare) % Temp% ... Apăsați Enter sau faceți clic pe OK.

Acest lucru aduce în sus directorul de fișiere Temp. Apăsați "CTRL + A" de pe tastatură pentru a selecta toate dosarele și apăsați tasta "Ștergere".

Alegeți Da la mesajul de confirmare. Asigurați-vă că ștergeți aceste fișiere temp din coșul de reciclare.

Acest lucru ar trebui să permită un proces de curățare a discului mult mai rapid.