If-Koubou

Fixați Mac Safari jucători YouTube negri ecran blank

Fixați Mac Safari jucători YouTube negri ecran blank (Mac OS X)

O problemă comună cu computerele Mac și browserul de Internet Safari este faptul că uneori videoclipurile YouTube se afișează incorect: doar un ecran negru sau o fereastră de jucător negru.

Din fericire, dacă videoclipurile YouTube nu se încarcă corect pentru dvs., soluția este destul de ușoară. Următorii doi pași vă vor ajuta să vizionați videoclipuri din nou în cel mai scurt timp. Rețineți că această problemă este foarte rară acum deoarece majoritatea videoclipurilor YouTube utilizează codul HTML 5 pentru a reda clipuri video în loc de Flash.

1. Modificați setările Safari

Cea mai ușoară și cea mai simplă metodă de a remedia această eroare YouTube este de a ajusta unele setări simple în Safari. Navigați la următoarea cale:Finder - Aplicații. Derulați în jos lista de aplicații până când găsiți pictograma Safari. Faceți clic dreapta pe pictograma Safari și alegeți Obtine informatii din meniul contextual.

Dați clic pe caseta de selectare de lângă Deschideți în modul pe 32 de biți. Închideți și ieșiți din fereastra Safari Info. Rețineți că veți vedea această opțiune doar pe OS X 10.8 (Mountain Lion) sau mai devreme. Dacă executați ceva mai mare de 10,8, opțiunea nu mai există.

Lansați Safari și navigați Safari - Resetați Safari - Resetați pentru a reseta Safari. Dacă executați Safari 8 sau 9 sau mai mult, opțiunea de resetare nu mai există. În schimb, trebuie să ștergeți istoricul, să ștergeți cache-urile și să dezactivați extensiile manual. Mergi la Safari, atunci Preferințe apoi faceți clic pe Avansat.

Verifică Afișați meniul Dezvoltare din bara de meniu cutie. Închideți fereastra Preferințe, apoi faceți clic pe Dezvolta și faceți clic pe Cache-uri goale. Click pe Dezvolta din nou, apoi faceți clic pe Dezactivați extensiile.

În cele din urmă, faceți clic pe Istorie și alegeți Sterge istoricul în partea de jos. Reporniți Safari și sperăm că videoclipurile YouTube vor fi redate din nou.

2. Dezinstalați și reinstalați Flash

Dacă soluția de mai sus nu a rezolvat problemele YouTube, trebuie să încercați în continuare să dezinstalați și să reinstalați playerul Flash. Acest lucru este foarte ușor de făcut.

Navigați la această pagină Web și aceasta va detecta automat sistemul dvs. de operare și versiunea Flash. Spre mijlocul paginii, veți vedea link-uri pentru a descărca utilitarul de dezinstalare Flash Player. Rulați utilitarul și dezinstalați Playerul Flash.

După ce aplicația Flash Player a fost complet eliminată, accesați Adobe și descărcați și instalați cea mai recentă versiune de Flash Player.

După ce ați instalat cea mai recentă versiune de Flash Player, navigați Finder - Aplicații - Utilități - Utilitarul de discuri. Selectați unitatea hard disk din listă și Permise de reparare a discurilor.

Reporniți computerul, iar videoclipurile YouTube ar trebui să funcționeze.

Notă: cei doi pași de mai sus vor rezolva problemele YouTube în majoritatea timpului. Dacă YouTube nu funcționează încă, încercați să utilizați un alt browser, cum ar fi Firefox sau Chrome. În acest fel, puteți verifica dacă YouTube funcționează cu calculatorul dvs., dar cu un browser diferit. Dacă funcționează cu Firefox, treceți prin preferințele Safari și verificați dacă există setări incorecte.

Pentru mai multe sfaturi Mac, verificați Comutarea la Mac, site-ul nostru surori, care este totul despre Mac, iPhones, iPads și orice altceva despre Apple.