If-Koubou

Fix pentru Cannont Goliți Clipboard-ul în Office

Fix pentru Cannont Goliți Clipboard-ul în Office (MS Office Sfaturi)

Ați încercat vreodată să copiați unele celule în Excel și ați obținut Nu se poate goli clipboard-ulmesaj de eroare? Recent am fost victima acestei erori enervante, care ar fi apărut de fiecare dată când am încercat să copiez datele din orice celulă din foaia mea de calcul.

Lucrul ciudat este că copia încă funcționează pentru mine, dar trebuie să continuu să dau clic pe OK pentru a elimina mesajul de eroare. După ce am citit și jucat singur, am învățat că această eroare se poate întâmpla din toate motivele și există o serie de remedii pe care le puteți încerca să depanați eroarea.

În cea mai mare parte, veți vedea această eroare în Microsoft Excel și Word, mai ales când încercați să copiați orice fel de date. Iată toate soluțiile posibile pe care le-aș putea găsi. Dacă aveți o soluție diferită, nu ezitați să o postați în comentarii.

Metoda 1:

Uneori în Excel puteți obține această eroare dacă o celulă a fost copiată și încercați să copiați o altă celulă. Puteți încerca să apăsați tasta ESC pentru a deselecta celula copiată și apoi să încercați să copiați din nou.

Această metodă vă poate permite să copiați o singură dată, însă este posibil să primiți încă mesajul de eroare la următoarea încercare de copiere. Nu este o rezolvare permanentă.

Metoda 2:

Un alt lucru pe care îl puteți încerca este să deschideți clipboardul în Windows și să lăsați-l deschis. Uneori, acest lucru poate ajuta la scăderea erorii. Nu este o soluție minunată, dar acestea sunt lucrurile ciudate pe care trebuie să le faceți în Windows!

Puteți deschide Clipboard-ul, mergând la start, Alerga și tastând clipbrd.exe. Puteți, de asemenea, să accesați directorul Windows \ System32 și să faceți dublu clic pe clipbrd.exe.

Metoda 3:

Dacă ați folosit Desktop la distanță, puteți obține Nu se poate copia în Clipboard deoarece programul Remote Desktop utilizează clipboard-ul și poate cauza probleme ciudate cu Excel.

Mergi la Gestionar de sarcini, faceți clic pe procese tab, ucizi procesul numit Rdpclip.exe și vezi dacă rezolvă problema ta! Dacă aveți instalat UltraVNC, poate fi și vinovatul! Orice tip de software pentru desktop la distanță ar putea provoca problema, deci asigurați-vă că ați verificat dacă aveți problema când unul dintre aceste programe se execută.

Metoda 4:

Du-te la Excel, faceți clic pe Unelte, atunci Opțiuni, și du-te la Calcul tab. Asigura-te ca Automat este selectat dintre cele trei opțiuni. În versiunile mai noi ale programului Excel, faceți clic pe Fişier, atunci Opțiuni apoi faceți clic pe Formulele în fila din stânga.

În versiunile mai noi ale programului Excel, trebuie să faceți clic pe Fişier, Opțiuni apoi faceți clic pe Formulele.

Metoda 5:

Dacă aveți un program cum ar fi GetRight sau Flashget instalat pe computer, va trebui să intrați și să debifați opțiunea pentru "Monitor clipboard". Orice alt program care poate încerca să folosească Clipboard-ul Windows ar putea provoca problema, deci dezinstalați orice software terță parte despre care știți că utilizează clipboard-ul.

Metoda 6:

Ștergeți clipboard-ul de birou, mergând la Editați | × și alegerea Clipboard Office. Acest lucru va funcționa numai pentru Office XP și 2003. Acum mergeți mai departe și faceți clic pe Curata tot pentru a șterge complet clipboard-ul de birou.

De asemenea, în partea de jos a ecranului, ar trebui să vedeți unul Opțiuni buton. Faceți clic pe acesta și selectați opțiunea "Colectați fără a afișa clipboard office" opțiune.

Metoda 7:

Microsoft a scris despre această eroare în KB și are o remediere rapidă pentru aceasta, dar poate sau nu poate să funcționeze pentru dvs. Este doar pentru Windows Server 2003 și are de a face cu Terminal Services.

Puteți descărca remedierea rapidă aici: http://support.microsoft.com/?id=840872.

Acestea sunt toate soluțiile pe care le-am putut găsi pentru că nu am putut să golim clipboard-ul! Dacă aveți altă soluție care a lucrat pentru dvs., postați un comentariu aici! Mult noroc!

Windows are o mulțime de mesaje criptice, cum ar fi acest lucru și am scris despre câteva dintre ele înainte de a cum ar fi cum să remediați fișierele NTFS.sys care lipsesc sau corupte, reparați indexul de căutare Windows a încetat să funcționeze, să repară dispozitivul USB care nu este recunoscut în Windows și să repară pentru gazdă proces în Windows a încetat să funcționeze eroare. Uau!