If-Koubou

Cum se utilizează AutoText și componente rapide în MS Word

Cum se utilizează AutoText și componente rapide în MS Word (MS Office Sfaturi)

Pentru mai multe iterații din Word, Microsoft a avut o caracteristică AutoText care permite utilizatorilor să capteze o bucată de text și apoi să o folosească din nou și din nou în alte părți ale documentelor sau chiar în alte documente; Microsoft a adăugat la această caracteristică prin includerea a ceea ce numește, a pieselor rapide, care sunt, în esență, încă AutoText, dar oferă utilizatorilor o mai mică flexibilitate.

Pentru a vedea cum funcționează funcția AutoText cu piesele rapide, introduceți un text într-un document de testare; în acest exemplu, va fi utilizată o adresă:

Apoi, evidențiați textul, apoi faceți clic pe Introduce pe panglica principală, apoi faceți clic pe Piese rapide icon:

Ar trebui să obțineți acest meniu drop-down:

Alege Salvați selecția în Galerie rapidă, ar trebui să obțineți un pop-up care arată astfel:

În cele mai multe cazuri puteți merge cu opțiunile implicite, deși dacă doriți să le puteți schimba în funcție de scopurile dvs., faceți clic pe O.K buton.

Notă: Numele părții rapide pe care o creați este implicit la prima linie a textului.

Pentru a vedea rezultatele eforturilor dvs., treceți la o altă parte a documentului, apoi faceți clic din nou pe Piese rapide icon, ar trebui să vedeți textul pe care l-ați capturat într-o mică fereastră:

Dând clic pe Piese rapide fereastra cu textul dvs. va face ca textul dvs. să fie inserat în document în poziția curentă.

Există însă o modalitate și mai rapidă de a obține textul pieselor rapide în documentul dvs.; mutați-vă într-un loc gol și începeți să tastați același text pe care l-ați salvat ca textul pieselor rapide, ar trebui să obțineți un mic pop-up care să vă arate că Word recunoaște că încercați să introduceți textul pentru piesele rapide, în acest caz, trebuie să faceți este să apăsați pe introduce cheie, și Word va completa în restul textului Părți rapide pentru tine.

Notă: De asemenea, puteți introduce doar câteva din primele caractere ale textului pentru componentele rapide, apoi apăsați tasta F3, iar Word va introduce textul cu părțile rapide pe care crede că doriți.

Aceasta este partea rapidă a pieselor rapide, făcând clic pe o singură pictogramă, vedeți imediat textul pe care l-ați capturat și îl puteți introduce cu un singur clic sau îl puteți introduce automat când recunoaște ce încercați să tastați.

Cuvântul are în continuare funcția AutoText veche; pentru ao utiliza, urmați aceeași cale ca și cea pe care ați făcut-o cu Piese rapide, numai atunci când obțineți Creați un nou bloc de clădiri popup, în loc să mergeți cu setările implicite ale componentelor rapide din Galerie, alegeți în schimb Text automat:

Apoi, pentru ao folosi, faceți clic din nou pe Piese rapide pictograma, apoi în loc să alegeți unul dintre casetele de text pentru Piese rapide, faceți clic în loc de unde scrie Text automat, ar trebui să vedeți un meniu drop-down care arată cam așa:

Dacă faceți clic pe locul în care vă vedeți textul salvat, textul salvat va fi inserat în documentul dvs., la fel ca în cazul Piese rapide.

Celelalte două opțiuni de inserare din Piese rapide meniul sunt Proprietatea de document și Camp:

Proprietatea de document vă permite să inserați în document documentul cu o poziție predefinită; pentru a vedea cum funcționează aceasta, faceți clic pe el, apoi alegeți unul dintre titlurile disponibile din meniul pop-up.

În acest exemplu, vom alege Companie. După ce am ales-o, vom introduce acest lucru în documentul nostru:

Ne așteaptă să introducem numele firmei noastre, odată ce vom face acest lucru, se va arăta astfel:

Apoi, făcând clic în orice altă parte a documentului nostru, acesta face ca acesta să semene cu textul obișnuit. Dar, data viitoare când trebuie să tastăm numele firmei noastre, putem să faceți clic pe Piese rapide pictogramă, alegeți Proprietatea de document, și apoi Companie din meniul derulant și numele companiei va fi introdus în document.

Cealaltă opțiune, Camp… este folosit pentru a introduce elemente Word predefinite în documentul dvs.; de exemplu, dacă doriți să introduceți ora curentă în document, faceți clic pe Piese rapide, atunci alege Camp… atunci alege Timp din fereastra categoriei. Timpul curent va fi apoi introdus în documentul dvs.

În cele din urmă, pentru a șterge intrările de text rapid, dă click pe Piese rapide pictograma, apoi faceți clic dreapta în fereastra care conține textul pe care doriți să îl ștergeți, apoi faceți clic pe unde se afișează Organizați și ștergeți:

Apoi faceți clic pe Șterge butonul din partea de jos a meniului Organizare și ștergere popup.

Componentele rapide și AutoText sunt cele mai utile atunci când vă aflați reintroducând un anumit text în mod repetat, mai ales dacă este dificil de scris, cum ar fi numerele lungi sau greu de scris numele sau locurile.