If-Koubou

4 moduri de a face copii de siguranță iPhone iPad Fotografii și video

4 moduri de a face copii de siguranță iPhone iPad Fotografii și video (Smartphone-uri)

Dacă aveți un iPhone, mai ales cel mai recent, probabil că îl utilizați pentru a face o mulțime de fotografii și videoclipuri. Camerele de pe dispozitivele iPhone sunt excepționale și sunt mult mai convenabile pentru a le scoate decât o cameră gigantică SLR! Ei bine, cel puțin e pentru mine.

Și dacă ați citit ceva online, probabil ați auzit despre scriitorul cu cablu Mat Honan, care a fost hacked și a pierdut complet iPhone-ul, iPad-ul și MacBook Pro-ul complet de hackeri și și-a pierdut toate fotografiile și fișierele fiicei sale, pentru că nu Nu fa un backup.

Mi-am dat seama imediat după ce am citit articolul că, dacă cineva ar șterge iPhone-ul, iPad-ul și MacBook Pro-ul, aș pierde o mulțime de date foarte importante. Fac backup-uri în mod regulat folosind Time Machine și am activat iCloud Backup pe iPhone și iPad, dar pentru că datele mele sunt fragmentate peste tot, aș pierde în continuare multe lucruri.

Acest lucru ma făcut să trec prin toate fotografiile, videoclipurile și setările pe dispozitivele mele și să fiu sigur că toate materialele curente au fost susținute în exterior, iar toate videoclipurile și fotografiile noi făcute pe iPhone-ul meu ar fi automat susținute. În acest articol, vă voi trece prin ceea ce am făcut pentru a copia corect toate datele iPhone / iPad / MacBook, inclusiv fotografii și videoclipuri.

Metoda 1 - iTunes / iCloud

Cea mai ușoară modalitate de a face backup este folosirea iCloud sau iTunes. Deschideți iTunes, conectați dispozitivul, apoi faceți clic dreapta pe el și alegeți Backup:

Acest lucru va face manual copierea dispozitivului pe iTunes de pe computerul local. Rețineți că, dacă ați activat copia de rezervă iCloud, puteți să copiați în siguranță dispozitivul local folosind această metodă. Vă recomand să faceți o copie de rezervă în iTunes, de asemenea, deoarece am încercat să restaurez o copie de rezervă iCloud înainte și nu a funcționat. iCloud este frumos, dar este nor și norul poate acționa în mod firav uneori.

De asemenea, asigurați-vă că ați criptat copia de rezervă atunci când efectuați o copie de rezervă locală, deoarece aceasta va permite, de asemenea, copierea de rezervă a altor date securizate.

Pentru a activa backupul iCloud, mergeți la Setări pe dispozitiv, apăsați pe numele dvs., apoi apăsați pe icloud apoi apăsați pe iCloud Backup spre partea de jos.

Porniți-l și apoi lăsați-l pe dispozitivul de backup independent sau puteți efectua manual o copie de rezervă a iCloud dacă nu doriți să așteptați. Asigurați-vă că dispozitivul este conectat la o sursă de alimentare și WiFi înainte de a începe copierea de rezervă.

Singurul lucru pe care îl susțineți în acest fel este dacă ștergeți un singur videoclip, de exemplu, și doriți să îl restabiliți, trebuie să efectuați o restaurare completă a dispozitivului. Acum este minunat dacă dispozitivul dvs. este șters complet, apoi puteți restaura totul din copia de rezervă și veți avea toate fotografiile și videoclipurile dvs., plus orice altceva.

Cu toate acestea, cea mai bună opțiune este să permiteți, de asemenea, biblioteca iCloud Photo Library (metoda 2 de mai jos), care este mult mai convenabilă pentru gestionarea fotografiilor și videoclipurilor. Rețineți că ar trebui să păstrați iCloud Backup activat prea.

Metoda 2 - Biblioteca foto iCloud

Dacă faceți aproape exclusiv fotografii și videoclipuri de pe dispozitivele dvs. Apple, atunci merită banii să utilizați Biblioteca foto iCloud. În mod implicit, Apple este foarte zgârcit și vă oferă doar 5 GB de stocare gratuită iCloud. Acest lucru nu este suficient dacă utilizați iPhone-ul ca aparat de fotografiat primar.

Din fericire, iCloud nu este teribil de scump. Pentru 1 dolar pe lună, beneficiați de 50 GB de spațiu de stocare și de 3 dolari pe lună, veți primi 200 GB de spațiu de stocare. După aceea, sare doar la 2 TB pentru 10 dolari pe lună, ceea ce reprezintă o cantitate enormă de spațiu.

Pentru a activa Biblioteca foto iCloud, accesați setările, apăsați pe numele dvs., apăsați pe icloud apoi apăsați pe Fotografii.

Continuați și porniți-o, asigurați-vă că ați verificat Optimizați spațiul de stocare iPhone cu excepția cazului în care aveți prea mult spațiu pe dispozitivul dvs. pentru stocarea tuturor materialelor respective.

Acum, orice dispozitiv care este conectat utilizând ID-ul dvs. iCloud va putea vizualiza toate videoclipurile și fotografiile. Acest lucru este minunat dacă aveți un Mac, unde puteți utiliza și aplicația Photos împreună cu iCloud Photo Library.

Metoda 3 - Fotografii App

După cum sa menționat, aplicația Fotografii este un instrument excelent pentru gestionarea bibliotecii dvs. dacă dețineți deja un Mac. Aplicația Photos vine la îndemână pentru acei oameni care încă vor să ia imagini și clipuri video de calitate superioară cu o cameră dedicată, dar doresc să le poată vedea și în biblioteca foto iCloud.

Puteți să o configurați astfel încât ori de câte ori conectați dispozitivul la Mac, acesta va importa automat toate fotografiile și videoclipurile. După import, puteți alege să le păstrați pe dispozitiv sau să le ștergeți. Dacă este activată biblioteca foto iCloud, toate mediile importate vor fi încărcate și vizibile pe toate dispozitivele dvs.

Pentru a activa Biblioteca foto iCloud pe Mac, faceți clic pe Fotografii în bara de meniu și apoi faceți clic pe Preferințe.

Aveți opțiuni similare pe computerul dvs. Mac ca pe iPhone: Descărcați originalele sau Optimizați stocarea Mac. Dacă aveți o unitate de disc mare și puteți găzdui întreaga Bibliotecă foto iCloud pe hard diskul local, vă recomand să alegeți Descărcați originale pe acest Mac. În cazul în care ceva se întâmplă groaznic cu iCloud, veți avea o copie de rezervă completă a tuturor dispozitivelor locale.

Singurul lucru pe care nu-mi place aplicația Photos este că totul este stocat într-un format proprietate Apple și nu este accesibil prin nicio altă aplicație. Îmi placea să folosesc Google Picasa, dar nu a fost actualizată de ani de zile.

Metoda 4 - Google Photos / Cloud Storage

Ultima metodă și cea pe care o folosesc cel mai mult este de a crea o copie de rezervă în Google Foto. Puteți descărca aplicațiile Google Photos iPhone și iPad și puteți încărca automat fotografiile și videoclipurile dvs. Personal, folosesc atât Google Foto, cât și iCloud pentru a crea două copii ale tuturor fotografiilor și videoclipurilor mele. Ar putea părea o suprasolicitare, dar sunt prea paranoic.

În Google Foto, apăsați pe cele trei linii orizontale, apoi pe pictograma roată. Apăsați pe Backup & Sync și porniți-l. Apoi, va începe să sincronizați tot în biblioteca dvs. foto iCloud până la Google Foto. Dacă aveți deja o cantitate mare de materiale în biblioteca foto, Google Foto va sincroniza întreaga bibliotecă.

Marea problemă în acest sens este că va forța dispozitivul să redeponeze întregul conținut din iCloud, astfel încât să îl poată încărca în Google Foto. Aceasta înseamnă că dispozitivul dvs. va rămâne fără spațiu pentru o perioadă de timp până când încărcarea sa terminat.

Este cu siguranță incomod, mai ales pentru prima dată, dar sa dovedit foarte util pentru mine de multe ori. Am luat videoclipuri și în aceeași zi au fost șterse de fiica mea iubitoare de iPhone! Din acest motiv, mă asigur că este salvat în mai multe locații doar pentru caz.

Celălalt motiv major pentru care am realizat o copie de rezervă pentru Google Foto este că acesta face legătura cu Google Drive. Cu Google Drive, puteți sincroniza întreaga bibliotecă foto cu alt computer sau chiar cu un dispozitiv de rețea, cum ar fi un NAS. iCloud are, de asemenea, un program de Windows pentru sincronizarea tuturor cu un PC, dar nu sunt un mare fan al modului in care functioneaza.

Pe lângă Google Foto, puteți utiliza cu adevărat orice serviciu de cloud pe care îl doriți. Dropbox, OneDrive și alte servicii de cloud funcționează în același mod, deci dacă sunteți deja legat într-un serviciu, continuați să îl utilizați. Ce metodă folosiți pentru a salva fotografiile și videoclipurile iPhone / iPad? Spuneți-ne în comentariile. Bucurați-vă!