If-Koubou

8 cele mai bune accesorii Smartphone pentru călătorii

8 cele mai bune accesorii Smartphone pentru călătorii (Smartphone-uri)

Indiferent dacă plănuiți o mică pauză sau călătoria de călătorie de-a lungul unei vieți, există șanse să vă bazați foarte mult pe smartphone-ul dvs.

În timp ce telefoanele noastre inteligente ne pot ajuta cu o mulțime de funcționalități și divertisment în timpul călătoriilor noastre, această experiență poate fi îmbunătățită sau îmbunătățită cu un număr de accesorii pentru smartphone-uri.

În acest articol, aruncăm o privire la cele mai bune accesorii pentru smartphone pe care ar trebui să le luați în considerare pentru următoarea călătorie.

Încărcător wireless portabil

Nu ar trebui să vă surprindeți că un încărcător portabil este unul dintre cele mai recomandate accesorii de călătorie pentru smartphone-ul dvs.

Ne bazăm pe smartphone-ul nostru pentru a efectua apeluri, a comanda taxiuri, pentru a localiza hoteluri și restaurante sau pentru a căuta pur și simplu informații importante.

Cu un încărcător portabil, puteți să vă asigurați că șansele de descărcare a bateriei sunt slabe, astfel încât să nu pierdeți această funcție.

Un încărcător portabil fără fir este la fel ca un încărcător standard, dar vă permite să încărcați telefonul smartphone fără un cablu USB suplimentar sau un cablu de fulger.

S-ar putea să te întrebi de ce ai nevoie de un astfel de accesoriu pentru un încărcător standard? În primul rând, încărcarea fără fir elimină nevoia de cabluri - dacă v-ați confruntat vreodată cu frustrarea de a căuta prin sacul de călătorie pentru a găsi cablul de încărcare potrivit, veți vedea beneficiul imediat.

În al doilea rând, încărcătoarele wireless portabile vă oferă libertatea de a vă menține portul de încărcare gratuit în timp ce vă îmbogățiți dispozitivul. Dacă doriți să utilizați căști cu fir, dar nu aveți o mufă pentru căști, veți avea nevoie de portul de încărcare gratuit și de un adaptor de rezervă pentru căști.

Rețineți că nu toate telefoanele pot suporta încărcarea fără fir, deci consultați producătorul sau comerciantul dvs. cu amănuntul. În cele din urmă, contactați compania aeriană pentru recomandări privind încărcarea încărcătorului la bordul avionului.

Unele companii aeriene au reguli stricte privind mărimea încărcătorului portabil și numărul de încărcătoare pe persoană.

Incarcator cu incarcator solar

Ce se întâmplă atunci când vă aflați în mijlocul nicăieri și bateria dvs. atât pe încărcătorul portabil, cât și pe telefonul dvs. smartphone?

Cu o pregătire bună, acest lucru nu ar trebui să se întâmple niciodată, dar dacă doriți să vă asigurați liniștea de spirit, de ce să nu cumpărați, de asemenea, un încărcător cu energie solară?

Da, ele există, și da, ei lucrează. În timp ce încărcătoarele cu energie solară nu vor fi la fel de fiabile ca un încărcător portabil standard, care își ia sucul de la o priză de perete, ele furnizează încă energie electrică când aveți nevoie cel mai mult.

Există două tipuri de încărcătoare cu energie solară - prima arată ca un încărcător portabil standard, dar are o celulă solară deasupra. Acestea se încarcă și stochează energie pentru utilizare ulterioară. Acestea nu sunt excepțional de mari la stocarea energiei - timpul de încărcare în timpul zilei este foarte lent.

Cel de-al doilea tip este mai potrivit pentru călătorii - dispune de o serie de celule solare care pot fi pliate pentru a fi ușor transportate. Acest tip poate încărca telefonul smartphone cu energie solară direct în loc să stocheze energie pentru o utilizare ulterioară.

Cu această opțiune, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la restricțiile companiilor aeriene, deoarece în interiorul încărcătorului nu există nici o baterie. Merită să chemați anticipat un astfel de accesoriu oricum.

Căști fără fir

În climatul smartphone de astăzi, este greu să vină de un smartphone bun care are încă un jack pentru căști.

Ca rezultat, majoritatea oamenilor sunt presați în utilizarea căștilor wireless. Nu este nimic în neregulă cu utilizarea căștilor fără fir pentru utilizarea de zi cu zi, dar o serie de probleme apare atunci când călătoriți.

Cu unele cercetări, puteți să vă sacrificați o pereche de căști fără fir care vă aduc mai mult confort în călătoria dvs. decât în ​​neplăceri.

În primul rând, doriți să vă asigurați că aveți o pereche de căști wireless care nu se vor pierde. Tipul care are o bandă cu fir care atârnă în jurul gâtului este o alegere bună.

În al doilea rând, încercați să găsiți o pereche care poate fi încărcată în timp ce ascultați. Cu aceasta, vă puteți asigura că nu rămâneți în afara bateriei.

Un bun exemplu de pereche de căști Bluetooth care oferă ambele caracteristici este Jaybird X3, care se vinde cu 120 de dolari. Apple AirPods sunt, de asemenea, destul de minunate dacă aveți un iPhone, deși sunt destul de scumpe.

Cu căști cu fir cu receptor Bluetooth

Dacă nu doriți să stropiți peste 100 de dolari pentru o pereche de căști noi, dar încă aveți nevoie de o soluție pentru mufa de căști lipsă în timp ce călătoriți, ați putea cumpăra un receptor Bluetooth.

Un receptor Bluetooth cu mufă pentru căști vă permite să transformați căștile standard cu fir în echipamente audio compatibile Bluetooth.

Puteți găsi Receivere Bluetooth de încredere pentru între $ 15 și $ 40 pe Amazon. Calitatea dintre receptoare poate varia masiv. Veți economisi bani, însă calitatea audio poate fi mai gravă, deci asigurați-vă că citiți recenziile produsului înainte de a cumpăra unul.

Obiective mai performante

Una dintre cele mai mari modalități de a vă aminti o călătorie (sau de a vă arăta prietenilor) este să faceți fotografii despre aventura dvs.

Camerele Smartphone sunt acum incredibil de puternice, permițând persoanei de zi cu zi să facă fotografii de călătorie de înaltă calitate. Dacă doriți să vă bucurați mai mult de experiența dvs., puteți opta pentru a ridica mai multe lentile de cameră.

Există o varietate de opțiuni diferite pentru utilizatorii de smartphone-uri la diferite puncte de preț. De exemplu, pentru doar 15 dolari, puteți găsi un bun clip cu un obiectiv panoramic de la Amazon care vă poate ajuta să creați fotografii frumoase peisaje.

La sfârșitul foarte înalt, aveți viteze asemănătoare gamei lentilelor camerei Moment. Cu aceste produse, veți obține un obiectiv și lentile de calitate superioară, care pot adăuga efecte diferite fotografiei dumneavoastră.

Aceste lentile costă oriunde între 90 și 150 de dolari, dar sunt considerate unele dintre cele mai bune accesorii pentru aparate foto smartphone din joc.

Un caz Smartphone inteligent

Un caz de telefon inteligent robust este esențial pentru călătoriile dvs. în străinătate.Ruperea telefonului smartphone în timpul unei călătorii poate provoca mai multe probleme decât credeți.

Fără smartphone-ul dvs., vă puteți pierde harta, accesul la internet, capacitatea dvs. de a contacta alții, banii și multe altele.

Stropirea unui pic de bani în plus pentru un caz care poate proteja telefonul smartphone de o picătură este important. Puteți găsi adesea o mulțime de opțiuni excelente atât pe Amazon, cât și pe eBay.

Un extra Smartphone

Deși nu este un accesoriu, se potrivește bine în acest articol din aceleași motive pe care le fac și celelalte accesorii.

Dispunând de un smartphone suplimentar pe o parte, vă puteți ajuta să ieșiți din situații dificile dacă pierdeți, rupeți sau dacă telefonul principal va fi furat.

Nu este nevoie să cheltuiți prea mult pe un smartphone secundar. Un dispozitiv de mâna a doua sau de joasă capăt cu funcționalitate de bază este mai mult decât suficient.

Depozitare Pentru carduri SD și cartele SIM

Una dintre cele mai bune recomandări pentru călătorii este să ridicați o cartelă SIM locală - de obicei, puteți obține o afacere bună oferită în mod special turiștilor, astfel încât să obțineți acces la internet, SMS și apeluri.

Dacă optați pentru acest traseu, veți avea nevoie de undeva în siguranță pentru a vă păstra vechea cartelă SIM.

Poți să iei o carcasă de depozitare bună sau portofel special pentru cartela SIM, instrumentul de scoatere a cartelei SIM și alte elemente mici, cum ar fi cardurile micro SD de rezervă de pe Amazon, pentru doar câțiva dolari.

Este o investiție ieftină care vă poate ajuta să pierdeți ceva important.

rezumat

Acest lucru ne aduce la sfârșitul listei noastre pentru cele mai bune accesorii smartphone pentru călătorii. Sper că sugestiile utilizate în acest articol se dovedesc a fi informative. Calatorii fericite!