If-Koubou

Vrac Ștergeți fotografiile și videoclipurile de pe camera foto iPhone

Vrac Ștergeți fotografiile și videoclipurile de pe camera foto iPhone (Smartphone-uri)

Suntem șase versiuni în iOS și nu există încă nicio modalitate de a șterge toate materialele video și imaginile de pe camera rulată în bloc! Aceasta este o enervare neplăcută și nu înțeleg de ce nu a fost abordată de Apple. Ce se întâmplă este să continuați să faceți fotografii și videoclipuri până când nu mai aveți spațiu și trebuie să le ștergeți.

Dacă sunteți ca mine, este posibil ca toate fotografiile și videoclipurile să fie susținute folosind Google+ sau Facebook sau Dropbox sau prin intermediul altei aplicații de stocare în cloud. În acest caz, nici măcar nu vă interesează să le copiați pe un computer și pur și simplu doriți să le ștergeți pe toate.

Din păcate, dacă doriți să ștergeți în mod obișnuit ruloul camerei, va trebui să conectați iPhone-ul sau iPad-ul la un Mac sau la un PC. Din fericire, nu trebuie să utilizați iTunes pentru nimic, deci este o binecuvântare. În acest articol, vă voi face pașii pentru OS X și pentru Windows.

Ștergeți întregul rolă de cameră - OS X

Pe OS X, trebuie să utilizați aplicația Image Capture pentru a șterge totul în mod corespunzător. Pentru a deschide Image Capture, apăsați butonul Comanda și țineți apăsat butonul SPATIU. Aceasta se va deschide Reflector. Aici introduceți Captură de imagini și apăsați Enter.

Aceasta va afișa ecranul principal de captare a imaginilor. Asigurați-vă că iPhone-ul dvs. este conectat la calculatorul dvs. Mac. Ar trebui să apară automat în partea stângă și ar trebui să vedeți o listă a tuturor fotografiilor și videoclipurilor.

Acum aveți două lucruri pe care le puteți face aici. Puteți fie să importați toate fișierele și să le ștergeți după ce au fost importate, fie dacă nu aveți nevoie să descărcați imaginile de pe computerul dvs., puteți să apăsați doar CTRL + A pentru a selecta totul, apoi apăsați cercul mic cu o linie prin icoana.

Deci, dacă trebuie să salvați fișierele de pe computer, verificați Ștergeți după import apoi faceți clic pe Importați tot buton. Dacă nu aveți nevoie să salvați fișierele, atunci trebuie doar să apăsați CTRL + A și să faceți clic pe butonul de ștergere a cercului roșu. Asta e!

Ștergeți întregul rolă de cameră - Windows

Dacă aveți o mașină Windows, puteți șterge rola de cameră într-un singur pas. În Windows, pur și simplu conectați iPhone sau iPad și se va afișa ca un dispozitiv detașabil în Explorer.

Ar trebui să apară automat când conectați iPhone sau iPad la computerul Windows. Acum faceți dublu clic pe el și urmați calea către Stocare internă și apoi DCIM.

S-ar putea să vedeți un dosar sau câteva dosare aici, în funcție de locul unde sunt stocate videoclipurile și fotografiile. Tot ce trebuie să faceți este să ștergeți oricare dintre folderele din dosarul DCIM. Dacă navigați într-un dosar, ar trebui să vedeți toate videoclipurile și fotografiile dinăuntru.

E vorba de asta. Nu este cel mai bun mod de a scăpa de tot în camera dvs., dar mai bine decât să încercați să bifați 5000 de casete de pe telefon! Sperăm că iOS 7 are o opțiune nouă de a șterge în întregime conținutul ruloului camerei, dar am sentimentul că această postare se va aplica și după lansare. Bucurați-vă!