If-Koubou

Cele mai bune programe de înlocuire a Shell (alternative) Shell

Cele mai bune programe de înlocuire a Shell (alternative) Shell (Recenzii software)

Căutați câteva programe de înlocuire desktop / shell bune pentru Windows? Pentru cei care simti nevoia, nevoia de a personaliza, o shell alternativa pentru shell-ul Windows este o solutie posibila. Deci, exact ce este un înlocuitor de shell? Este în principiu un program care se va integra cu Windows și va înlocui shell-ul implicit. Coajă este interfața GUI pe care o utilizați pentru a rula programe sau vizualiza fișiere etc.

Prin înlocuirea carcasei, puteți schimba complet aspectul și interfața grafică. De obicei, când se înlocuiește shell-ul Windows, utilizatorii caută mai multe opțiuni de control și personalizare decât cele furnizate în Windows. De asemenea, o mulțime de cochilii ajung să utilizeze mai puține resurse decât shell-ul implicit. Au existat multe programe de înlocuire a cochiliei, dar, indiferent de motiv, aproape toți au stagnat de dezvoltare.

În schimb, se pare că în zilele noastre există mai multe utilitare de personalizare a desktop-ului decât înlocuitorii shell-ului. Voi menționa, de asemenea, unele dintre cele mai populare programe pentru personalizarea Windows 10 GUI.

În acest articol, voi lista proiecte active și blocate, care sunt cele mai bune cochilii de înlocuire pentru Windows. Toate shell-urile sunt ușor de dezinstalat dacă nu le plac, ceea ce este bine.

CarioShell (activ)

CarioShell este singura alternativă alternativă pentru Windows shell care vă permite să vă accesați mai rapid fișierele și programele de pe desktop. Ea face ca desktop-ul tău Windows să arate mai mult ca desktop-ul Mac OS X. Nu este foarte personalizabil sau ceva de genul asta, dar oferă desktopului un aspect unic.

Clasic Shell (blocat)

Clasic Shell a fost activ până la sfârșitul anului 2017, dar dezvoltatorul a încetat să lucreze la acesta după 8 ani lungi. Sperăm că cineva îl ia înapoi pentru el pentru că este cu siguranță unul dintre cele mai bune înlocuitori de coajă.

După cum sugerează și numele, poate oferi Windows un aspect clasic din versiunile mai vechi. Este, de asemenea, foarte personalizabil, care este un fel de punct dacă vă înlocuiți întreaga coajă Windows. Deoarece ultima lansare stabilă a fost doar în 2017, funcționează bine în Windows 10, 8, 7, etc.

Emerge Desktop (blocat)

Emerge Desktop a fost probabil una dintre cele mai populare carcase de înlocuire Windows, înainte de a se opri în 2015. Acesta înlocuiește Windows Explorer, bara de activități, butonul de pornire și aproape orice altceva.

Sharpenviro (blocat)

O altă alternativă bună este Sharpenviro. Funcționează pe Windows XP, Vista și 7. Aveți posibilitatea să creați mai multe bare de instrumente asemănătoare cu bara de activități Windows, dar le puteți personaliza și pot include și informații în timp real cum ar fi monitorizarea procesorului, notarea informațiilor, obținerea rapoartelor meteorologice etc.

De asemenea, puteți personaliza totul, care este semnul distinctiv al unui program de înlocuire a coajelor. Sharpenviro acceptă, de asemenea, mai multe monitoare, ceea ce este esențial în zilele noastre, deoarece o mulțime de oameni au mai mult de un monitor. De asemenea, puteți crea desktopuri virtuale pentru a gestiona ferestrele de pe desktop.

LiteStep (blocat)

LiteStep a fost un alt desktop minunat de înlocuire pentru PC-ul Windows. Doar instalați-l și apoi începeți să instalați teme, scripturi sau module. Puteți personaliza desktop-ul într-o multitudine de moduri și este totul open source și gratuit. Folosirea LiteStep cu unele dintre module necesită o experiență puțin mai tehnică decât unele din celelalte programe, dar poate face exact ceea ce vrei dacă intri în ea.

LiteStep a fost în jur de foarte mult timp și cea mai recentă versiune a fost în 2011, deci destul de mult timp în urmă. Probabil nu va funcționa cu Windows 10. Cu toate acestea, temele și modulele sunt încă actualizate / create de utilizatori.

Talisman Desktop (blocat)

Talisman Dekstop este un înlocuitor comercial care acoperă un număr bun de teme pe care le puteți descărca pentru a vă personaliza pe deplin mediul de lucru. Puteți crea desktopuri pe mai multe niveluri, panouri desktop și multe altele. Cu puțină auto-învățare, puteți personaliza bara de activități, tava de sistem, ceasul, meniul de pornire, interfața explorer etc. Lucrează numai până la Windows 7.

AstonShell (blocat)

AstonShell nu este cu siguranță programul meu de înlocuire a coajelor preferate, dar ar putea fi grozav pentru unii! Dacă ți-a plăcut cu adevărat teme specifice cum ar fi Crăciunul sau Disney etc., atunci poți folosi AstonShell pentru a descărca tot felul de teme nebunești și pentru a-ți converti desktop-ul în orice vrei.

Cu siguranță nu este pentru cei care doresc un aspect minimalist sau un aspect modern. De asemenea, AstonShell nu este gratuit, deci va trebui să tusezi până la 30 de dolari dacă vrei cu adevărat să transformi desktop-ul în ceva nebun. De asemenea, nu a fost actualizat încă din 2010, ceea ce este acum eons!

bbLean (blocat)

Pentru cei care vă plac aspectul minimalist pentru desktop, bbLean este o alegere bună. Nu a fost actualizat din 2009, dar o mulțime de oameni încă mai iubesc să o folosească din cauza interfeței simple GUI. Dar, la fel ca și în majoritatea programelor de înlocuire a shell-urilor, se creează întotdeauna noi teme.

Instrumente de personalizare desktop

După cum puteți vedea, nu există multe programe active de înlocuire a coajelor rămase acolo. În schimb, există încă un număr decent de instrumente de personalizare desktop. Aceste programe vă permit să schimbați aspectul desktopului, al barei de sarcini, al meniului de pornire etc., la fel ca înlocuirea unui shell.

Unul dintre cele mai populare instrumente de personalizare desktop este Rainmeter. Rainmeter este open source și are o comunitate de dezvoltatori foarte activă. În principiu, vă permite să afișați skin-uri personalizabile pe desktop, care pot include aproape orice.

Un alt set popular de instrumente de personalizare este de la o companie numită Stardock. Un utilitar pe care îl vând este WindowBlinds. Acest program vă va permite să adăugați skin-uri personalizate pe ferestrele desktop-ului. Apoi puteți adăuga fundaluri, texturi și culori pe piele. Aveți posibilitatea să ajustați fonturile și să creați propriile dvs. skin-uri.

De asemenea, au alte software-uri de personalizare cum ar fi Start10, Groupy, Garduri, Dale etc. Acestea sunt probabil cele două instrumente de personalizare Windows cele mai populare care sunt încă dezvoltate în mod activ.

În general, nu există o mulțime de înlocuitori de shell sau programe de personalizare desktop acolo, ceea ce face alegerea un pic mai ușor. Dacă utilizați un program de înlocuire a shell-ului Windows pe care nu l-am menționat aici, nu ezitați să ne anunțați în comentarii. Bucurați-vă!