If-Koubou

Salvați și restaurați layout-ul / poziția pictogramei desktop pe Windows

Salvați și restaurați layout-ul / poziția pictogramei desktop pe Windows (Recenzii software)

Dacă sunteți cineva care trebuie să conecteze computerul la afișajele externe tot timpul pentru prezentări la serviciu sau pentru vizionarea unui film acasă pe televizor, probabil că sunteți bolnav și obosit să rearanjați pictogramele de pe desktop de fiecare dată când modificați rezoluția. V-ați gândi că Microsoft ar fi adăugat o anumită caracteristică Windows pentru a face față acestei situații, dar se pare că nu merită timpul.

Din fericire, această problemă a deranjat destui oameni că aveți o mare varietate de programe pe care le puteți descărca și instala pentru a gestiona icoanele desktop și pozițiile acestora. Am folosit un cuplu în ultimii ani, dar unul care îmi place foarte mult este DesktopOK. Este gratuit și funcționează până la Windows 8.

Odată ce descărcați programul, mai întâi trebuie să schimbați limba în limba engleză! Fiți implicit, este setat în limba germană și, prin urmare, nu vă puteți da seama cum să faceți ceva. Cu toate acestea, veți vedea un mic buton în partea din stânga jos, cu steagul german pe el. Mergeți mai departe și faceți clic pe acesta și apoi alegeți limba engleză în partea de sus. De asemenea, este tradus într-o grămadă de alte limbi, deci nu ezitați să utilizați ce limbă lucrează pentru dvs.

Acum, pe ecranul principal, veți vedea o casetă listă cu câteva butoane din partea de sus. Permiteți-mi să explic ce face fiecare buton.

Restabili - Când selectați un aspect de pictogramă din listă, îl puteți restabili prin simpla apăsare a butonului Restaurare.

Salvați - Astfel salvezi un aspect de desktop. Implicit, acesta va capta anumite informații despre starea pictogramelor de pe desktop. Vedeți captura de ecran de mai jos.

În mod implicit, acesta utilizează rezoluția curentă ca nume a aspectului. De asemenea, captează data și ora structurii salvate. Dacă doriți, puteți adăuga informații suplimentare pentru fiecare salvare, mergând la Opțiuni și apoi faceți clic pe Salvați Opțiuni și adăugând numele de utilizator, numele computerului, numărul de versiune a sistemului și multe altele.

Acum, când faceți o salvare, veți vedea informațiile suplimentare salvate după cum se arată mai jos:

Dacă nu vă place nici unul dintre numele implicite, îl puteți edita doar făcând dublu clic pe nume sau puteți apăsa pe negru ab buton. În Opțiuni, aveți posibilitatea să faceți alte lucruri interesante cum ar fi salvarea aspectului pictogramei la oprire și restaurarea acesteia la pornire sau restaurarea unui aspect specific la fiecare pornire.

Funcția Auto-Salvare este, de asemenea, o caracteristică interesantă. Aveți posibilitatea ca programul să salveze aspectul pictogramei la fiecare 15 minute, oră, a 6-a oră sau în fiecare zi. Puteți ține pasul până la ultimele 32 de layout-uri și salvați numai un aspect nou dacă există o modificare a aspectului. Această ultimă opțiune este foarte utilă pentru că cu siguranță nu doriți să aveți 32 de machete salvate care sunt exact la fel.

Programul vine de asemenea cu un meniu Instrumente care are opțiuni pentru organizarea ferestrelor, ascunderea automată a cursorului, ascunderea automată a pictogramelor de pe desktop și a legăturilor pentru deschiderea rapidă a dialogurilor de sistem.

Nu prea folosesc prea mult aceste caracteristici, dar este frumos să le cred. În ansamblu, este un program minunat care este actualizat destul de des de către dezvoltator, ceea ce este un lucru bun. Bug-urile sunt întotdeauna fixe și sunt adăugate noi caracteristici. Eu folosesc într-adevăr doar în cea mai simplă formă pentru a salva și a încărca layout-ul meu de desktop implicit, atunci când laptop-ul meu nu este conectat la nimic. Când devine deranjat de un afișaj extern, apăsați doar un buton și este totul înapoi la normal.

Dacă utilizați un program diferit sau aveți întrebări legate de acest program, nu ezitați să postați un comentariu. Bucurați-vă!