If-Koubou

Creați un site web personal utilizând rapid site-urile Google

Creați un site web personal utilizând rapid site-urile Google (Sfaturi pentru site-ul Web)

V-ați dorit vreodată să creați rapid o pagină web pentru clubul de carti de cartier sau pentru echipa sportivă? Sau poate o pagină personală pe care o puteți împărtăși prietenilor și familiei pentru un anumit eveniment, cum ar fi o nuntă sau o petrecere de aniversare?

Dacă faceți o căutare Google, veți primi sute de înregistrări în crearea instantaneu a paginilor web utilizând șabloane etc., dar în mod normal trebuie să cheltuiți niște bani. Aceste site-uri vă vor oferi un aspect destul de atent și probabil că veți fi personalizabile, dar uneori trebuie să creați ceva foarte simplu, nu vă pasă cum arată și nu doriți să cheltuiți un cent.

Site-urile Google vă pot rezolva problema pentru dvs., deoarece tot ce aveți nevoie este un cont Google! Site-urile Google au fost de mult timp, dar nu sunt bine cunoscute. Motivul principal este că Google o comercializează numai utilizatorilor Google Apps for Work, dar poate fi folosit de oricine. Iată un exemplu de site web pe care îl creez cu site-urile Google în doar 45 de minute pentru a scrie acest articol.

După cum puteți vedea, este o pagină web foarte simplă, cu o grămadă de widget-uri adăugate în două coloane. Nu este nimic fantezist, dar se face treaba pentru un mic site de familie. De asemenea, dacă știți un pic de codificare și sunteți tech-savvy, puteți face site-ul să arate mult mai profesionist. Pentru utilizatorii Google Apps, beneficiați de spațiu de 10 GB, dar pentru utilizatorii care nu aparțin aplicațiilor, veți obține doar 100 MB, deci este într-adevăr un site mic.

În mod implicit, site-ul va avea o adresă URL pornind de la site.google.com, dar puteți utiliza cu ușurință un nume de domeniu personalizat dacă ați cumpărat deja unul sau cumpărați unul utilizând Domeniile Google sau orice alt registrator de domeniu.

Pentru a începe, accesați site.google.com și faceți clic pe Crea pentru a crea primul site web.

Pentru a începe, puteți alege dintr-o serie de șabloane cum ar fi echipa sportivă, site-ul clasei, nunta etc. Asigurați-vă că faceți clic pe Răsfoiți galeria pentru mai multe informații deoarece există mai multe șabloane detaliate în categorii cum ar fi activități și evenimente, colaborare în afaceri, școli și educație, cluburi și organizații etc.

Dați site-ului dvs. un nume și apoi personalizați sfârșitul adresei URL dacă doriți. Implicit, va fi doar Site-uri / google.com / site / numesite. Puteți să-l schimbați la altceva, dar trebuie să fie unic printre toate site-urile Google create în lume. Dacă alegeți un șablon gol, puteți selecta și o temă. Apasă pe nu sunt un robot apoi faceți clic pe Crea în vârf.

Acum veți fi adus la pagina de pornire a noului site. Secțiunea importantă este în partea de sus unde puteți edita pagina curentă, puteți crea o pagină nouă și puteți ajusta setările paginii și site-ului.

Primul lucru pe care l-aș sugera este să faceți clic pe pictograma roată și apoi faceți clic pe Gestionați site-ul link-ul din partea de jos.

Aici puteți configura o grămadă de opțiuni cum ar fi numele site-ului, descrierea site-ului, pagina de destinație etc. Puteți, de asemenea, să configurați o notificare privind site-ul, care va afișa un mesaj pentru toți vizitatorii site-ului. Dacă doriți, puteți configura și Google Analytics și Instrumentele Google pentru webmasteri aici. În partea de jos, există o opțiune pentru a face site-ul receptiv prin ajustarea acestuia pentru telefoanele mobile.

În partea stângă, puteți vedea, de asemenea, activitatea recentă a site-ului, toate paginile dvs., atașamentele pe care le încărcați, șabloanele de pagină pe care le puteți utiliza, scripturile aplicațiilor, partajarea și permisiunile și temele / culorile / fonturile. Ultima secțiune vă permite să adăugați o imagine antet și să modificați fontul, culoarea și mărimea textului în diferite secțiuni ale site-ului, cum ar fi zona de conținut, bara laterală, navigația etc.

Odată ce ați configurat setările site-ului, este timpul să vă asigurați că alegeți aspectul dorit pentru întregul site. Pentru a face acest lucru, reveniți la pagina dvs. de pornire și apoi faceți clic din nou pe pictograma roată dințată. De această dată faceți clic pe Editați aspectul site-ului.

Este foarte ușor să modificați aspectul site-ului. În mod implicit, Antet și Bara laterală sunt selectate și activate. Dacă doriți să eliminați sau să adăugați o secțiune, faceți clic pe butonul corespunzător din partea de sus. Când aveți secțiunile dorite, puteți să plasați mouse-ul peste secțiune pentru al edita. De asemenea, puteți alege o lățime de site personalizată dacă doriți. De exemplu, când faceți clic pe antet, veți obține toate opțiunile de antet pe care le puteți configura.

Puteți să faceți clic pe bara laterală pentru a alege dacă doriți să fie în partea dreaptă sau pe partea stângă a site-ului și să ajustați lățimea. Puteți face clic pe subsol pentru a alege ce link-uri doriți acolo, etc. Dacă alegeți să adăugați un subsol personalizat, puteți introduce imagini, tabele etc. Pentru exemplul paginii de mai sus, am scăpat de bara laterală și antetul .

După ce aceste două elemente au fost finalizate, este timpul să începeți editarea și crearea de pagini. Înainte de a intra în acest lucru, există încă un concept de înțeles. În site-urile Google, puteți crea patru tipuri de pagini: Pagină web, anunturi, Cabinet de dosar și Listă. Pagina principală este setată ca pagină web ca implicită.

Un anunturi este o pagină de blog cu postări listate în ordine cronologică. A Cabinet de dosar vă permite să încărcați fișiere și să le afișați pe pagină. A Listă pagina vă permite să creați o listă de articole și să le afișați în format tabelar. Puteți modifica șablonul pentru o pagină oricând făcând clic pe pictograma roată în timp ce vă aflați în pagină și alegeți Schimbați șablonul de pagină.

Acum reveniți la pagina de pornire și faceți clic pe pictograma creion mic din partea de sus pentru a edita pagina. Veți vedea un nou meniu în partea de sus a paginii.

În mod prestabilit, aspectul unei pagini noi este setat la O coloană (simplă). Puteți schimba acest lucru făcând clic pe schemă opțiune de meniu. Versiunile simple nu au un antet sau un subsol.

În pagina de exemplu, am ales Două coloană (simplă). Acum poți începe să adaugi lucruri pe pagina ta! Pentru a adăuga o tabelă, faceți clic pe elementul de meniu din tabel și alegeți dimensiunea tabelului dvs. în ceea ce privește rândurile și coloanele. Pentru a introduce orice altceva, faceți clic pe Introduce opțiune de meniu.

Puteți introduce toate tipurile de elemente, cum ar fi linkuri de imagini, casete text, casete HTML, calendare, diagrame, hărți, videoclipuri YouTube etc. Deoarece site-urile Google sunt deținute de Google, acestea se integrează cu Google Docs, foi de calcul, Hangouts și alte servicii Google. Sub Gadgeturi, veți vedea postările recente, fișierele actualizate recent și elementele de listă recente.

Puteți să le adăugați numai la o pagină dacă ați creat deja o pagină anunturi pagină, Cabinet de dosar pagina și Listă pagina, respectiv. În pagina exemplului afișat în partea de sus, cele trei elemente sunt adăugate în coloana a doua. Când lucrați cu text, puteți face clic pe Format pentru a alege diferite stiluri de titluri, etc.

Rețineți că, dacă doriți să adăugați orice tip de CSS, JavaScript sau cod HTML personalizat pe pagina dvs., va trebui să inserați o casetă HTML. Puteți vedea codul HTML pentru fiecare zonă de conținut al paginii, dar puteți face foarte puține editări în CSS și HTML.

În cele din urmă, puteți crea o pagină nouă făcând clic pe Crează pagină butonul care se află direct în stânga Setări buton.

Vă oferă o pagină cu un nume, alegeți un șablon de pagină și apoi alegeți locația paginii dvs. Puteți crea o pagină de nivel superior sau o puteți plasa sub o altă pagină.

Ei bine, acestea sunt elementele de bază pentru crearea unei pagini Web simple sau a unui site Web cu Site-uri Google. Nu este nimic de scris despre acasă, dar este foarte ușor de folosit și de învățat. Este, de asemenea, complet gratuit, ceea ce este frumos. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să postați un comentariu. Bucurați-vă!