If-Koubou

Cum se configurează Gmail în Windows 10

Cum se configurează Gmail în Windows 10 (Windows 10)

Dacă executați Windows 10, s-ar putea să fiți bucuros să știți că există acum un mod simplu și elegant de vizualizare a e-mailurilor Google, a contactelor și a calendarului utilizând aplicațiile încorporate în magazin, mai degrabă decât utilizând Outlook.

Outlook este un mare client de e-mail pentru angajații companiei, dar nu sunt un mare fan al acestuia pentru e-mailul meu personal. Cu toate acestea, înainte de Windows 10, nu am avut altă opțiune decât să folosesc Outlook sau să păstrez o fereastră deschisă în Chrome tot timpul pentru e-mailul meu.

Noile aplicații Mail, Calendar și Oameni pot fi sincronizate cu Gmail, Google Calendar și contacte Google, respectiv. Cea mai bună parte pentru mine, totuși, este că aplicațiile arată foarte slick și îmi place să le folosesc. În acest articol, vă vom arăta cum să obțineți rapid și ușor contul dvs. Google sincronizat cu Windows 10.

Configurați Gmail în aplicația Windows Mail 10

Pentru a începe, trebuie să configurați mai întâi aplicația Mail. Lucrul minunat despre cele trei aplicații din Windows 10 este că toate acestea sunt integrate. După ce adăugați contul Google la o singură aplicație, acesta va fi adăugat automat și celorlalte două aplicații. În plus, fiecare aplicație are legături cu celelalte aplicații din bara laterală, deci este foarte ușor să comutați între aplicații.

Pentru a deschide aplicația Mail, faceți clic pe Start și tastați Mail. Rezultatul de top ar trebui să fie Aplicație Microsoft Store de încredere.

Aplicația Mail este împărțită în trei secțiuni: în partea stângă este bara laterală unde veți vedea lista de conturi și directoare de e-mail, în mijloc va apărea o scurtă descriere a tuturor e-mailurilor din dosarul respectiv și va apărea panoul din partea dreaptă e-mailul complet individual.

Click pe Conturi în bara laterală din stânga și apoi faceți clic pe Adaugă cont în panoul din dreapta care apare. Va apărea un dialog pop-up în care puteți alege furnizorul dvs. de servicii de e-mail.

Puteți adăuga un cont Outlook.com, cont Exchange, e-mail Yahoo, e-mail iCloud sau orice alt cont de e-mail activat prin POP sau IMAP. În cazul nostru, vom selecta Google. Mergeți mai departe și introduceți datele dvs. de acreditare Google și dați clic pe Permite pentru a permite Windows să vă acceseze e-mailurile, calendarele și contactele.

Dacă totul a mers bine, ar trebui să primiți un mesaj de succes indicând faptul că contul a fost adăugat la Windows.

Toate e-mailurile din Inbox-ul Gmail ar trebui să apară în interiorul aplicației Mail. Veți observa că, în mod prestabilit, aplicația Mail vă arată doar Inbox dosar și asta este.

Deci, dacă aveți o grămadă de etichete Gmail? Păi, dă-i drumul și dă click pe Mai Mult link și va încărca toate celelalte etichete Gmail, care sunt în principal directoare în aplicația Mail. Cu toate acestea, panoul dispare odată ce faceți clic pe acesta, deci dacă aveți nevoie de acces la mai multe etichete tot timpul, este o idee bună să faceți clic dreapta și să alegeți Adauga la favorite. Aceste etichete vor apărea acum sub folderul Inbox și pot fi accesate tot timpul.

În mod implicit, aplicația Poștă descărc numai e-mailuri din ultimele 3 luni. Dacă doriți să modificați acest lucru, trebuie să accesați setările. Dacă bara laterală din stânga nu este deja extinsă, o puteți extinde făcând clic pe cele trei linii orizontale din partea stângă sus. Apoi, dați clic pe pictograma roată din partea dreaptă jos a barei laterale.

În extrema dreaptă, va apărea un panou de diapozitive, unde puteți ajusta diferite setări pentru aplicația E-mail. În partea de sus, doriți să faceți clic pe Gestionați conturile.

Apoi, dați clic pe contul de e-mail pe care doriți să modificați setările pentru. În cazul nostru, este pentru contul Gmail.

Dați clic pe cont și va apărea o fereastră de dialog în care puteți schimba numele contului de e-mail, îl puteți șterge sau puteți schimba setările de sincronizare a cutiei poștale.

Dacă faceți clic pe acea opțiune, veți încărca dialogul de setări de sincronizare Gmail. Aici puteți alege când trebuie să fie descărcate e-mailuri noi și dacă să descărcați mesajele complete și imaginile Internet.

Mai jos, puteți schimba frecvența sincronizării contactelor și a calendarelor și cât de mult doriți să descărcați e-mailuri. Singura altă opțiune din ultimele 3 luni este Oricând, care va descărca toate e-mailurile, indiferent de dată.

În cele din urmă, puteți dezactiva email-ul, calendarul sau persoanele de contact în mod individual dacă doriți. Merită să rețineți că puteți ajusta aceste setări exact în același mod și în aplicațiile Calendar și Persoane de contact.

Sincronizați Google cu aplicațiile Calendar și Oameni

Acum, când aveți aplicația dvs. Mail în Windows 10, tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicațiile Calendar și Oameni pentru a vă vedea calendarele și contactele Google.

În mod prestabilit, toate calendarele trebuie să fie bifate, însă extindeți Gmail și selectați manual sau deselectați calendarele pe care doriți să le vizualizați. Acum deschideți aplicația Persoane și veți vedea că aceasta arată foarte asemănătoare cu celelalte două aplicații. Microsoft a făcut o treabă bună de a le face pe toți să aibă același aspect și simț.

Asta e tot ce este de a sincroniza e-mailurile Google, contactele și calendarul cu Windows 10. Este până acum o experiență plăcută și, sperăm, Microsoft continuă să actualizeze aplicațiile pentru a le face mai bune. Bucurați-vă!