If-Koubou

Cum se utilizează aplicația pentru camere foto Windows 10

Cum se utilizează aplicația pentru camere foto Windows 10 (Windows 10)

Windows 10 are o aplicație numită aparat foto care vă permite să utilizați camera web pentru a înregistra videoclipuri și pentru a face fotografii. Este cu siguranta mai bine decat sa trebuiasca sa descarci software-ul de inregistrare spyware / malware-ridden de la terti. În acest articol, vă voi îndruma prin procesul de utilizare a aplicației și ajustarea diverselor setări.

Una dintre problemele cu noua interfață slick în aplicațiile Windows 10 este că uneori este prea simplistă și curată. Literal, au eliminat butoanele și alte elemente vizuale pe care altfel le așteptați. De exemplu, în afară de butoanele pentru imagini și video există și alte trei butoane.

Rețineți că, dacă doriți să adăugați filtre, să editați, să decupați sau să desenați fotografia, trebuie să utilizați documentul de însoțire Fotografii app în Windows 10.

Utilizând aplicația Windows 10 Camera Apps

Înainte de a ajunge la asta, treceți prin elementele de bază. În primul rând, deschideți aplicația și dacă nu aveți deja o cameră web încorporată sau conectată la PC, veți vedea un ecran simplu negru care spune Nu vă găsim camera.

Odată ce conectați aparatul foto, acesta vă va cere permisiunea de a utiliza camera Web din interiorul aplicației Cameră.

Odată ce faceți acest lucru, ar trebui să puteți vedea camera web într-o fereastră de ecran complet cu câteva butoane de pe partea superioară și laterală:

Rețineți că în cazul în care camera web nu funcționează cu aplicația pentru camere Windows 10, probabil că Windows 10 nu recunoaște camera web. Acest lucru se datorează probabil driver-ului care nu este compatibil cu Windows 10. Va trebui să accesați site-ul producătorului și să vedeți dacă acestea au o versiune a driverului pentru Windows 10. Dacă nu, va trebui să așteptați până când unul este lansat.

Acum e partea distractivă! Cum faceți o fotografie sau un videoclip folosind aplicația Cameră în vaduvele 10? Doar faceți clic pe sau apăsați pe pictograma camerei pentru a face o fotografie și faceți clic pe sau apăsați pe pictograma camerei video pentru a porni un videoclip. În mod prestabilit, va face o fotografie sau un videoclip și apoi va fi stocat în Camera Roll dosar în Fotografii pliant. Când faceți clic, acesta va face un sunet de fotografiere și apoi imaginea va aluneca de pe ecran la pictograma din dreapta jos.

Rețineți că pe un dispozitiv de tabletare veți avea o a treia pictogramă, care vă va permite să faceți o fotografie panoramică. De asemenea, ar putea fi necesar să treceți din partea de jos a ecranului pentru a afișa bara de aplicații, care vă va permite să schimbați camera (dacă există mai multe), să setați ora, să modificați expunerea etc.

Pentru a face un videoclip, trebuie să faceți clic pe Mod video pentru a deveni alb, apoi faceți din nou clic pe buton.

Cronometrul va începe în partea de jos a ecranului și tot ce trebuie să faceți este să faceți clic din nou pe buton pentru a opri înregistrarea.

Dacă faceți clic pe pictograma roată din partea dreaptă sus, puteți regla setările. Prima opțiune este ceea ce se întâmplă când apăsați și țineți apăsat butonul pentru cameră. Implicit, este nevoie doar de o singură fotografie. Puteți să o schimbați Photo Burst sau Video.

Apoi, pe baza camerei dvs., puteți alege rezoluția care trebuie capturată. Apoi, puteți adăuga o rețea de încadrare ca o suprapunere pe cameră. Alegerile sunt Regula a treia, ratia de aur, cruciuliță și Pătrat. Acest lucru este util dacă utilizați aplicația pentru cameră pe dispozitivul de tabletă, cum ar fi Surface Pro.

Apoi, dacă setați cronometrul în aplicația pentru cameră, pe care o explic mai jos, aveți posibilitatea ca aplicația camerei să ia în mod automat o perioadă de timp. Deci, dacă setați cronometrul la fiecare 5 secunde, va continua să faceți fotografii până când apăsați din nou butonul pentru cameră.

Pentru videoclipuri, puteți alege calitatea înregistrării, care va depinde din nou de camera conectată la computer sau încorporată în dispozitiv. Pentru a reduce pâlpâirea în timpul înregistrării videoclipurilor, alegeți cea mai mare rată de reîmprospătare listată. De asemenea, dacă aveți un comprimat, asigurați-vă că îl porniți Stabilizare video digitală când filmați.

În sfârșit, există mai jos câteva linkuri unde puteți schimba locația implicită unde se salvează fotografiile și videoclipurile și alege dacă camera poate utiliza informații despre locație sau nu.

Înapoi pe ecranul principal, faceți clic pe ceasul mic pentru a ajusta cronometrul. Acest lucru se va afișa numai atunci când vă aflați în modul imagine. Intervalele pe care le puteți alege sunt timerul oprit, 2 secunde, 5 secunde și 10 secunde.

Dați clic pe săgeată pentru a extinde lista și veți vedea o altă pictogramă care vă permite să reglați luminozitatea. Apare un semicerc și puteți să faceți simplă clic și să trageți de-a lungul cercului pentru a efectua ajustările.

Odată ce ați făcut o fotografie sau un videoclip, făcând clic pe pictograma mică din partea dreaptă jos va afișa aplicația Fotografii pentru vizualizare. De asemenea, ambele imagini și videoclipuri sunt stocate în Camera Roll dosarul de sub Fotografii.

Asta e aproape tot ce există în aplicația Aparat foto. Rețineți că, pentru a vă edita fotografiile sau videoclipurile, trebuie să accesați aplicația Fotografii. Bucurați-vă!