If-Koubou

Afișați extensiile de fișiere și fișierele ascunse în Windows 10

Afișați extensiile de fișiere și fișierele ascunse în Windows 10 (Windows 10)

Microsoft a învățat câteva lucruri în ultimii câțiva ani și unul dintre aceștia este că a fost întotdeauna o durere pentru a vizualiza extensii de fișiere și fișiere ascunse în versiunile anterioare de Windows. Trebuia să te duci Dosar și opțiuni de căutare și verificați câteva cutii acolo. Atunci când ați terminat, a trebuit să vă întoarceți și să o faceți din nou.

Din fericire, în Windows 10, Microsoft a făcut foarte ușor să afișați extensii de fișiere și să afișați fișiere ascunse. Iată cum. Deschideți Explorer în Windows 10 și navigați la dosarul în care doriți să vedeți extensiile de fișiere sau fișierele ascunse.

În mod implicit, veți vedea Acasă unde puteți efectua sarcini comune pe fișiere și foldere cum ar fi copierea, lipirea, mutarea, ștergerea, redenumirea, dosarul nou, etc. Mergeți mai departe și faceți clic pe Vedere tab.

În partea dreaptă a panglicii View, veți vedea Arată ascunde panou. Aici puteți verifica pur și simplu Extensii de nume de fișiere pentru a afișa extensiile de fișiere.

De asemenea, puteți selecta doar un fișier sau mai multe fișiere și faceți clic pe Ascundeți elementele selectate pentru a ascunde fișierele și folderele din Windows 10. Pentru a vedea elementele ascunse, trebuie doar să verificați Articole ascunse și veți vedea elementele ascunse. Rețineți că afișarea de elemente ascunse prin intermediul aplicației Explorer nu va afișa fișiere ascunse ale sistemului de operare. Dacă doriți să vedeți toate fișierele ascunse, inclusiv fișierele de sistem protejate, trebuie să faceți clic pe Opțiuni și faceți clic pe Schimbați dosarul și opțiunile de căutare.

Apoi faceți clic pe Vedere și derulați în jos până la Ascundeți fișierele protejate de sistemul de operare și debifați caseta. Veți primi un mesaj de avertizare spunând că ar putea fi nesigur să dezarhivați fișierele de sistem protejate.

Asta e despre asta! Windows 10 ușurează accesul la aceste caracteristici pe care o mulțime de oameni le utilizează destul de des. Bucurați-vă!