If-Koubou

5 Sarcini care ar fi trebuit să fie mai simple în Windows 8

5 Sarcini care ar fi trebuit să fie mai simple în Windows 8 (Windows 8)

Am folosit Windows 8 pentru o vreme și chiar dacă îmi place să-l folosesc, există încă unele aspecte cu adevărat enervante ale sistemului de operare pe care tocmai nu le primesc. De exemplu, de ce este atât de greu să faci lucruri care erau atât de ușor? Reporniți computerul? Imprimați dintr-o aplicație Windows? Sistemul de operare a fost "re-imaginat", dar găsesc câteva dintre noile modalități de a face lucrurile simple să fie frustrante. Aici este lista mea de gripe pentru Windows 8.

Oprirea și repornirea Windows 8

Nu repornesc sau închid calculatorul de multe ori, dar ar trebui să fie mai ușor decât deschiderea barei Charms și să faceți clic de trei ori! Nu prea știu de ce Microsoft nu a pus o opțiune de oprire și repornire pe ecranul de pornire undeva, doar făcând clic pe opțiunile Blocare și deconectare. În schimb, trebuie să deschideți bara Charms, faceți clic pe Setări, apoi pe Power și apoi pe Restart sau Shutdown.

Puteți să adăugați opțiunile de oprire și repornire la meniul de clic dreapta sau să creați comenzi rapide pe ecranul de pornire, dar la sfârșitul zilei ar fi trebuit să fie o sarcină mai simplă de realizat.

Imprimarea din aplicațiile Windows

Și asta mă primește și pe mine! Mi-a luat ceva timp să-mi dau seama cum să tipăresc dintr-o aplicație Windows. Am încercat să nu caut pe Google pentru că am vrut să-mi dau seama. Am presupus că ar fi destul de ușor, deoarece este ceva care aproape tocmai sub soare face destul de des.

Din nou, trebuie să deschideți bara Charms și faceți clic pe Dispozitive. Acolo veți vedea lista imprimantelor. Nu foarte intuitiv dacă mă întrebi. Din fericire, poți încă să apăsați CTRL + P pentru a imprima în interiorul aplicațiilor Windows. Dacă încercați să imprimați un PDF utilizând aplicația Reader încorporată, așa faceți!

Închiderea aplicațiilor în Windows 8

Mergând de la clic pe X într-o aplicație desktop obișnuită la închiderea aplicațiilor în Windows 8 merge de la Earth to Mars. Practic, perspectiva Microsoft este că puteți lăsa aplicațiile Windows deschise tot timpul și treceți înainte și înapoi între ele. Eu personal nu-mi place prea mult ideea.

Există câteva modalități de a închide o aplicație în Windows 8. Cea mai ușoară cale este să mutați mouse-ul până la centrul de sus al ecranului, faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului și apoi începeți să trageți în jos. Ferestrele aplicației devin mai mici și apoi dispar imediat după ce ajungeți la partea de jos a ecranului. Veți reveni la ecranul de pornire odată ce aplicațiile se închid.

De asemenea, puteți citi postarea mea anterioară folosind colțurile fierbinți din partea stângă a ecranului pentru a închide aplicațiile Windows 8. Cu toate acestea, această metodă necesită în continuare închiderea manuală a fiecărei aplicații. Ce se întâmplă dacă aveți 20 de aplicații deschise? Verificați ultimul sfat din cele 5 sfaturi pentru accelerarea Windows 8 pentru a vedea cum puteți închide toate aplicațiile Windows care rulează simultan.

Începutul în modul sigur

Au dispărut zilele apăsării tastei F8 pentru a obține lista de opțiuni de încărcare. Acum aveți un proces în mai multe etape pentru a intra în Safe Mode în Windows 8. În primul rând, trebuie să încărcați opțiunile de recuperare a sistemului. Odată ce sunteți acolo, trebuie să treceți printr-o grămadă de solicitări înainte de a obține în sfârșit opțiunea de a încărca modul de siguranță.

Noile ecrane de încărcare sunt mult mai plăcute decât versiunile anterioare ale Windows, dar face procesul mult mai complicat. Noțiuni de bază în Safe Mode folosit pentru a fi atât de ușor, acum nu este!

Redarea DVD-urilor

Microsoft a eliminat capacitatea Windows 8 de a reda DVD-uri din cauza costurilor de licențiere, dar dacă ați inclus ceva în Windows pentru atât de mult timp, doar eliminarea acesteia fără îndrumare clară este frustrant. Evident, majoritatea consumatorilor care cumpără PC-uri noi Windows 8 nu vor fi afectați, deoarece producătorul va instala probabil un fel de software de redare DVD.

Cu toate acestea, dacă faceți upgrade la Windows 8, chiar și Windows 8 Pro, trebuie fie să descărcați software terță parte, fie să cumpărați pachetul de programe Windows Media Center. Nu este atât de scump pentru pachetul de extensii și puteți descărca întotdeauna un program ca VLC media player, dar este cu siguranță confuz pentru utilizatorii începători.

De-a lungul timpului, sunt sigur că toată lumea se va obișnui cu aceste noi modalități de a face lucrurile, dar pentru moment, este ceva care mă face să simt că trebuie să fac o muncă suplimentară. Tu ce crezi? Îți place Windows 8? Orice sarcini pe care le simțiți necesită mai mult timp în Windows 8 decât în ​​versiunile anterioare? Spuneți-ne în comentariile. Bucurați-vă!