If-Koubou

Dezactivați sau eliminați "Computerul poate fi expus riscului" în Windows XP

Dezactivați sau eliminați "Computerul poate fi expus riscului" în Windows XP (Windows XP)

Recent, mi-am reformatat computerul pentru că funcționa lent și după instalarea tuturor actualizărilor și programelor, am început să primesc un mesaj enervant care a început în Windows XP SP2, care este:

Calculatorul tău poate fi în pericol. Este posibil ca software-ul antivirus să nu fie instalat.

Este bine dacă nu știți cum să utilizați un computer sau să uitați să instalați ceva, dar dacă știți ce faceți, atunci acest mesaj pop-up cacat este deranjant. Cum poți să dezactivezi mesajul? În acest articol, vă explic cum.

Pasul 1: Deschide Panou de control și faceți clic pe Centru de securitate.

Pasul 2: Acum, pentru articolele care sunt în roșu,Firewall, Actualizari automate, sau Protecție împotriva virușilor, faceți clic pe săgeata dublă care este îndreptată în jos și faceți clic pe recomandări.

Pasul 3: În partea de jos, faceți clic pe caseta de selectare "Am un program antivirus pe care îl voi monitoriza", Apoi faceți clic pe O.K.

Rețineți că puteți face acest lucru pentru Paravanul de protecție nu este pornit și Actualizările automate nu sunt activate mesaje pop-up, de asemenea. De asemenea, puteți da clic pe Modificați modul în care Centrul de securitate mă avertizează faceți clic pe link-ul din stânga din Centrul de securitate Windows și opriți complet monitorizarea.

Trebuie doar să debifați ceea ce nu mai doriți să fiți monitorizat și nu îl veți primi Calculatorul tău poate fi în pericol mesaj din nou!

Asta e! Desigur, ar trebui să vă asigurați că aveți un program antivirus instalat și un firewall, de asemenea. Păstrarea actualizărilor automate este și o idee inteligentă! Bucurați-vă!