If-Koubou

Cum de a extrage Audio de la Video gratis

Cum de a extrage Audio de la Video gratis (Sfaturi pentru computer)

Un utilitar la îndemâna pe care toată lumea o are astăzi este un program software care poate extrage muzică audio, sonoră sau de fond din filme de acasă, videoclipuri YouTube sau orice alt fișier video. În acest articol, voi oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să utilizați un instrument gratuit online și un program gratuit numit AoA Audio Extractor.

Dacă nevoile dvs. de extragere audio sunt simple și videoclipul dvs. nu este mare, un instrument online vă va potrivi foarte bine fără a fi nevoie să instalați niciun software. Dacă aveți nevoie de mai multe caracteristici, AoA Audio Extractor este o aplicație minuțioasă care poate extrage audio din fișiere AVI, MPEG, MPG, FLV, DAT, WMV, MOV, MP4 sau 3GP și le poate salva în format MP3, WAV sau AC3.

Extractor de audio online

Instrumentul pe care îl folosesc cel mai adesea pentru a extrage audio din fișiere video este Audio-Extractor.net. Este foarte simplu de utilizat și nu este unul dintre site-urile care sunt pline de anunțuri și ferestre de tip pop-up și de tot felul de alte junk-uri.

Apasă pe Deschideți videoclipul și alegeți fișierul care poate fi în format AVI, FLV, MP4, MPG, MOV, RM, 3GP, WMV, VOB. Suportă chiar mai multe formate video decât acestea, dar acestea sunt cele mai comune. Pentru formatul audio de ieșire, puteți alege dintre tonurile de apel MP3, WAV, iPhone, M4A, FLAC, OGG, MP2 sau AMR. Click pe Extrageți audio și după un pic, veți putea descărca fișierul audio instantaneu gratuit.

Mergeți mai întâi și încercați mai întâi site-ul și dacă nu se poate face ceea ce trebuie să faceți, continuați să citiți.

AoA Audio Extractor

În primul rând, când descărcați AoA Audio Extractor, asigurați-vă că faceți clic pe versiunea Gratuită din partea dreaptă, nu pe versiunea trial a Extractor Platinum. Dacă parcurgeți pagina în jos, veți vedea și diferențele dintre versiunile gratuite și cele plătite.

Acest program este extrem de simplu de utilizat și are capacitatea de a glisa și fixa fișiere direct pe interfață. AoA Audio Extractor include, de asemenea, un media player, astfel încât să puteți previzualiza fișierele video din programul în sine, economisind astfel hassle-ul de a vă asigura că videoclipul potrivit este redat în Windows Media Player etc. De asemenea, vă permite să controlați sunetul rata de biți, rata de eșantionare audio și tipul canalului (mono sau stero) pentru fișierul de ieșire.

Cu toate acestea, una dintre cele mai frumoase caracteristici ale programului pe care am crezut-o foarte utilă este capacitatea de a extrage audio dintr-o porțiune a clipului video, în locul întregului fișier. Aceasta este o caracteristică foarte importantă de editare, dar este foarte utilă deoarece nu trebuie să descărcați niciun software de editare a sunetului dacă doriți doar anumite părți ale audio-ului.

Pentru a începe să utilizați AoA Audio Extractor, descărcați și instalați programul. Deschideți programul și faceți clic pe Adăugați fișiere pentru a selecta fișierele video. Puteți adăuga mai multe fișiere dacă doriți și vor fi procesate într-un lot.

Videoclipurile vor apărea în fereastra principală, împreună cu informații de bază, cum ar fi Start, Sfârșit, Format sursă și Format de ieșire. Puteți schimba formatul de ieșire sub Opțiuni de ieșire secțiunea de sub lista principală. Selectați un videoclip și faceți clic pe Clip video dacă doriți să extrageți audio dintr-un anumit segment de timp în videoclip. Înainte de a da clic pe Start, faceți clic pe Răsfoiți și alegeți locația pentru fișierul MP3 de ieșire.

Acum, mergeți mai departe și faceți clic pe start iar procesul de extracție va începe. Programul este destul de rapid, a fost nevoie de doar 1 minut pentru a extrage audio dintr-un clip video de 19 minute.

Ar trebui să vedeți acum fișierul audio la locația specificată! Am verificat calitatea sunetului dintre fișierul video și fișierul audio și au fost exact aceleași, astfel încât să nu pierdeți nici o calitate în procesul de extragere.

Si asta e! Dacă aveți un videoclip într-un format special și nici una dintre opțiunile de mai sus nu funcționează, postați un comentariu și vom încerca să vă ajutăm. Bucurați-vă!