If-Koubou

Ce este Sonic Update Manager și cum se elimină

Ce este Sonic Update Manager și cum se elimină (Sfaturi pentru computer)

Iată o altă discuție tehnică despre cum să remediem o problemă mică care este cauzată de producătorii de calculatoare cum ar fi Dell și HP! Practic, se încarcă prea multă prostie pe PC-ul tău când îl cumperi și ai instalat o mulțime de software nedorită, o ființă Sonic Update Manager. Asigurați-vă că ați citit celelalte mesaje despre eliminarea automată a junkware-ului de pe computer.

Ce este Sonic Update Manager?

Sonic Update Manager nu este chiar o aplicație software completă; este o aplicație secundară sau serviciu care rulează cu software-ul Sonic RecordNow. Sonic RecordNow vă permite să creați CD-uri și DVD-uri, deci nu este necesar să le eliminați în mod necesar de pe aparat. Cu toate acestea, este posibil să observați că de fiecare dată când porniți calculatorul, primiți un mesaj minunat de la Sonic Update Manager pentru a intra pe CD-ul Sonic, pe care nu-l aveți de când Dell nu ți-a dat-o, iar apoi apăsând doar pe Anulare pare să infuriezi mai mult software-ul, deoarece continuă să apară mereu și nu va dispărea! Cât de enervant!

Cum se elimină sau se dezinstalează Sonic Update Manager?

Există câteva moduri în care puteți rezolva problemele asociate Sonic Update Manager și le voi trece aici unul câte unul. Prima și cea mai simplă metodă, dacă este posibil, este de a intra în Panou de control și apoi Adăugați / eliminați programe. Căutați Sonic Update Manager și dacă aveți noroc, puteți să faceți clic pe Elimina pentru a scăpa de ea.

Amintiți-vă, nu scapați de Sonic RecordNow, deoarece acesta este software-ul folosit pentru a înregistra CD-uri și DVD-uri. A doua metodă este să dezactivați serviciul Sonic Update care pornește când porniți computerul. Puteți face acest lucru prin a merge la start, Click pe Alerga, tastând MSCONFIG și apoi apăsând introduce.

Apoi faceți clic pe Lansare și veți vedea o listă a tuturor proceselor care pornesc de la pornirea computerului. Puteți debifa orice proces pentru a preveni încărcarea în timpul procesului de pornire. Pentru software-ul Sonic, doriți să căutați un element de pornire numit sgtray, sau care are cuvintele Sonic Update Manager sau Actual Manager în calea pentru comanda sau locație.

De asemenea, dacă vedeți isuspm sau issch, mergeți mai departe și debifați aceleași lucruri, deoarece sunt și vinovați pentru această problemă. De asemenea, s-ar putea să vedeți ceva numit "UpdateService" sau "InstallShield" în coloana de comandă, asigurați-vă că ați debifat acelea numai dacă calea de comandă are Sonic undeva în ea. Dacă vedeți calea către un director de sistem Windows ca C: \ Windows \ System32, atunci nu o debifați, deoarece poate face sistemul dvs. instabil.

Sonic Manager Actualizare Manager

De asemenea, puteți să descărcați o remediere rapidă de la Sonic Update Manager de la Roxio, care ar putea rezolva problema dvs. După instalare, continuați și reporniți computerul pentru a vedea dacă mesajul pop-up a dispărut.

Microsoft Fixit

Dacă instalarea Sonic Update Manager a devenit coruptă, atunci poate apărea și această problemă. În acest caz, puteți încerca să rezolvați problema executând o soluție Microsoft Fixit care va încerca să remedieze orice problemă de pe computerul dvs. care are probleme cu dezinstalarea.

http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall/

Una dintre metodele de mai sus ar trebui să vă remedieze problema pop-up! Software-ul sonic este foarte vechi, iar compania nu mai face software-ul. Opțiunea cea mai bună este să scapi complet de Sonic și apoi să citiți articolul meu anterioară despre site-urile de freeware esențiale pentru a găsi cele mai bune programe gratuite pentru sarcina dvs. Bucurați-vă!