If-Koubou

Ce este Snapchat?

Ce este Snapchat? (Cum să)

Dacă nu te ascunzi sub o stâncă, probabil ai auzit pe cineva care menționează rețeaua socială / chat-ul Snapchat. În funcție de modul în care măsurați lucrurile, este acum mai popular decât Twitter și Pinterest, cu doar Facebook și Instagram având mai mulți utilizatori zilnic. Diferența constă în faptul că majoritatea utilizatorilor Snapchat sunt mileniali și adolescenți, deci este supus radarului multor utilizatori de internet mai vechi.

Snapchat este o aplicație de partajare a fotografiilor și o rețea socială, unde puteți trimite fotografiilor și mesajelor de unică folosință numite Snaps prietenilor dvs. De îndată ce vă vor deschide mesajele, ele vor dispărea. De asemenea, poți posta Snaps la "Story", unde stau 24 de ore.

Aici, la How-To Geek, de exemplu, sunt singurul scriitor care folosește în mod regulat Snapchat - nu este o coincidență faptul că sunt, de asemenea, cel mai tânăr (și cel mai imatur).

Deci, dacă v-ați întrebat ce este Snapchat, ca ambasador milenar rezident al lui Geek, sunt aici să vă ajut.

Ce face Snapchat?

Snapchat a început ca o aplicație pentru trimiterea de imagini temporare și, deși este extinsă, aceasta este încă o caracteristică principală a acesteia.

Să spunem că vreau să împărtășesc o minunată autoie cu editorul meu Whitson. Deschid Snapchat și iau "Snap". Când o fac, am setat un cronometru de la unu la zece secunde și am lovit trimite. Whitson primește apoi o notificare pe telefonul său că i-am trimis un Snap. De îndată ce o va deschide, va putea să o vadă doar zece secunde. După asta, a dispărut.

Ar putea face o captură de ecran, dar dacă ar face-o, aș primi o notificare de la Snapchat spunându-mi că a făcut-o.

În timp ce fiecare Snap poate fi doar o imagine, puteți utiliza lentile, filtre, geo-filtre, autocolante, emoji, text și un instrument de desen pentru a le personaliza mai mult. Majoritatea acestor tendințe se îndreaptă către partea prostească a lucrurilor.

Pe lângă fotografiile de fotografie, poți să trimiți, de asemenea, mesaje scurte de videoclipuri și să dispară mesaje text cu Snapchat. Un clip video poate dura până la zece secunde. În loc să utilizați un cronometru, mesajele text ale lui Snapchat dispăreau imediat ce persoana care le citește părăsește chatul.

Povești și descoperi

De când a fost lansat, Snapchat a trecut de la aplicația de mesagerie la unele caracteristici de rețea socială.

Toată lumea de pe Snapchat are o "poveste" pe care o pot posta imaginile și videoclipurile. Oricine din lista lor "Prieteni" poate vedea povestea lor, la fel ca un flux Facebook sau Instagram. Fiecare Snap trimis la Story rămâne live timp de 24 de ore înainte de a dispărea. O mulțime de celebrități populare folosesc povestirile lui Snapchat.

Ocazional, pentru evenimente speciale cum ar fi Crăciunul sau Super Bowl, Snapchat are o poveste care ne-a pregătit Story, pe care fiecare utilizator poate să o trimită. Echipa editorială a lui Snapchat scoate la iveală cea mai bună și creează o poveste mare pentru toată lumea.

Descoperiți-le ca povestirile, cu excepția unui mic grup de publicații. Posturile media precum The Daily Mail, Sun, Buzzfeed, Sky News, Mashable, Vice și National Geographic sunt toate în programul Snapchat's Discover. Îl folosesc pentru a împărtăși articole populare, videoclipuri și altele asemănătoare.

Snapchat Memories

Deși recursul lui Snapchat este în principal că totul este temporar, uneori oamenii îl folosesc pentru a înregistra lucrurile pe care doresc să le păstreze. Snapchat Memories este o modalitate prin care puteți salva în mod privat propriile dvs. Snaps și Povești, astfel încât să le puteți vedea sau să le împărtășiți din nou mai târziu.

Snapchat nu este doar pentru imagini goale

Snapchat a câștigat o reputație mai puțin salubrată din cauza modului în care a început. Cativa colegi au dorit o aplicatie care a facut posibila trimiterea de imagini care nu au putut fi salvate de cealalta persoana. Aproape din întâmplare, au creat ceva care a lovit într-adevăr un nerv cu milenii și adolescenți. Și, pe măsură ce Snapchat a crescut, devine mai important. Deși este incredibil de popular cu milenii și adolescenți, câștigă mai mulți utilizatori mai în vârstă. Chiar și mama mea este acum pe Snapchat!

În timp ce unii oameni au vrut în mod evident o platformă pentru a trimite nudele, au vrut mult mai mult să trimită mesaje temporare. Când fiecare lucru pe care-l faci online este urmărit, când fiecare mesaj pe care l-ai trimis vreodată poate fi târât să te bântuie, e cu adevărat eliberat să ai mesaje care doar ... dispar. (Și nu ocupa spațiu pe telefon!)