If-Koubou

Cum să încărcați și să etichetați imagini și fotografii în FaceBook

Cum să încărcați și să etichetați imagini și fotografii în FaceBook (Chestii distractive)

Dacă sunteți utilizator FaceBook, este posibil să fi văzut că primiți o notificare atunci când cineva vă etichetează o fotografie și această fotografie se afișează și în cronologia dvs. dacă o aprobați. Când încărcați o fotografie pe Facebook, puteți, de asemenea, să etichetați pe cineva pentru a vă asigura că primesc notificarea și este destul de ușor de făcut. În acest proces, voi explica de asemenea rapid cum puteți încărca fotografii în contul dvs. FaceBook pentru a crea albume sau pentru a vă actualiza fotografia de profil și pentru a acoperi fotografia.

Pentru a vă gestiona fotografiile și pentru a adăuga etichete fotografiilor, continuați și faceți clic pe numele dvs. în partea de sus, care vă va încărca profilul. Apoi faceți clic pe Fotografii.

În mod implicit, veți vedea Poze cu tine, care include în mod esențial toate fotografiile pe care le-ați încărcat sau pe care altcineva le-a încărcat unde ați fost, de asemenea, etichetați. Dacă faceți clic pe Fotografiile tale, va afișa numai cele pe care le-ați încărcat chiar dacă nu sunteți etichetat în ele. Dacă faceți clic pe Albume, veți vedea toate albumele dvs. și Ne etichetat vă va afișa fotografiile pe care le-ați încărcat și care au persoane care nu sunt etichetate.

Acum, pentru a eticheta o imagine, pur și simplu mișcați mouse-ul peste fotografie și o cutie mică va apărea numit Etichetă foto. Faceți clic pe acesta și veți fi adus la o pagină care arată numai acea fotografie cu comentarii etc. Puteți să plasați din nou mouse-ul peste fotografie și va afișa automat casete în jurul oricărei fețe din imagine. Dacă Facebook recunoaște fotografia dvs., vă va întreba dacă doriți să vă etichetați. Da, Facebook îți dă seama cine ești și te va recunoaște automat în fotografiile pe care le încarci!

Dacă eticheta este pentru altcineva, veți vedea o mică casetă de pop-up unde puteți începe să tastați un nume. Va aduce automat o listă filtrată a prietenilor tăi.

Cu FaceBook, fiecare fotografie pe care o încărcați trebuie să fie într-un album, chiar dacă nu ați creat un anumit album. De exemplu, dacă postați o actualizare a stării și includeți o fotografie, ea intră în Cronologie Fotografii album. Dacă încărcați o fotografie din telefon, mergeți la Incarcari mobile album. Există, de asemenea Poze de profil și Fotografii de coperta albume.

Dacă doriți să creați un album, fie faceți clic pe Creați albumul ca în imaginea de mai sus sau faceți clic pe butonul Creați album în partea de sus. Puteți încărca cât mai multe fotografii pe album, dar de obicei este o idee bună să creați un album nou pentru un set de fotografii asociate, de exemplu nunta, excursie la Vegas, navă de croazieră etc. După ce ați selectat fotografiile încărcați, acestea vor începe să fie încărcate automat și între timp puteți începe să adăugați informațiile despre album.

Dați albumului un titlu și, opțional, puteți adăuga o descriere și o locație. De asemenea, puteți să faceți clic pe butonul Ordonare după dată dacă doriți să fie sortate automat după dată. Dacă nu, puteți să le mutați pur și simplu în poziții noi făcând clic pe bara gri pe care o vedeți în partea de jos a fiecărei fotografii și apoi trăgând-o în jur.

Puteți, de asemenea, lăsa un comentariu pentru fiecare fotografie individuală și chiar dă fiecărei fotografii propriile date și informații despre locație. Butonul mic spre extrema dreaptă a barei gri vă permite să rotiți imaginile. Pentru a marca o persoană într-o fotografie, plasați mouse-ul peste orice față și faceți clic pentru a marca. În partea de jos, puteți face clic pe Adăugați mai multe fotografii pentru a adăuga fotografii suplimentare în album și puteți verifica Calitate superioară dacă doriți să păstreze rezoluția ridicată la încărcare.

În cele din urmă, partajarea implicită este setată la Prieteni, dar puteți să faceți clic pe săgeata mică și să alegeți dintr-o listă sau să creați un set personalizat de persoane. În cele din urmă, faceți clic pe Postează fotografii iar albumul dvs. va fi postat în profilul tău pentru ca toți să se poată vedea.

Pentru a edita fotografia de pe copertă și imaginea de profil, mergeți doar la profilul dvs. principal și faceți clic pe pictogramele camerei mici.

În cele din urmă, când vine vorba de etichete, puteți vedea fotografiile la care ați fost etichetate și, de asemenea, puteți să revizuiți etichetele înainte de a apărea în profil dacă ați activat Revizuirea etichetelor. Pentru a vedea toate acestea, faceți clic pe Vizualizați jurnalul de activități care este situat pe fotografia de pe copertă.

Dați clic pe Revizuirea etichetelor sau pe Mesaje la care ai fost etichetat pentru a vedea care postări au fost etichetate și care sunt încă în curs de examinare.

Când faceți clic pe Revizuirea etichetelor, puteți alege să activați sau să dezactivați funcția dacă doriți. Implicit, se pare că este pornit. Este o idee bună să verificați din când în când, pentru că am avut peste 50 de etichete pe care nu le-am aprobat și, prin urmare, nu au apărut niciodată pe profilul meu. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să postați un comentariu și voi încerca să vă ajut. Bucurați-vă!