If-Koubou

Cum să faceți upgrade Windows Phone la Windows 10 Acum

Cum să faceți upgrade Windows Phone la Windows 10 Acum (Cum să)

Microsoft vinde din punct de vedere tehnic două telefoane cu Windows 10 încorporate, dar nu a lansat actualizarea telefoanelor mai vechi încă. Dacă aveți un telefon Windows, totuși, există șanse mari să îl actualizați acum la Windows 10, chiar dacă operatorul dvs. de telefonie mobilă intenționează să întârzie sau să blocheze actualizarea.

De ani de zile, programul Windows Insider Preview permite utilizatorilor de telefoane Windows să obțină cel mai recent sistem de operare Windows pentru telefoanele lor, fără a necesita aprobarea vreunui operator de telefonie mobilă. Programul Insider vă permite să faceți upgrade la Windows 10 și să sari imediat de la construirea previzualizării, rămânând la clădirile stabile.

Avertizare: Întrucât Microsoft vă va avertiza, acest proces nu este conceput pentru utilizatorii obișnuiți și poate să nu fie complet stabil. Este posibil să nu doriți să faceți acest lucru pe telefonul principal. Microsoft Windows Device Recovery Tool vă poate ajuta să resetați software-ul telefonului dvs. dacă întâmpinați o problemă, dar nu funcționează pentru toate telefoanele Windows.

Pasul unu: Verificați dacă Windows 10 acceptă telefonul

Acest truc funcționează numai dacă programul Windows Insider Preview - și Windows 10 însuși - vă va suporta telefonul Windows. Microsoft oferă o listă de telefoane care acceptă programul de previzualizare aici. Microsoft suportă o mare varietate de telefoane Microsoft Lumia (fostă Nokia Lumia). În acest moment, singurele telefoane non-Lumia care vor funcționa sunt HTC One (M8) pentru Windows și LG Lancet.

Aceste telefoane sunt acceptate dacă au un spațiu de stocare de 8 GB sau mai mult și dacă au fost livrate inițial împreună cu Windows Phone 8.1.

De asemenea, Microsoft oferă acum o aplicație "Upgrade Advisor" pentru telefoanele Windows. Puteți instala acest lucru pe telefonul dvs. Windows pentru a obține o idee mai bună dacă telefonul dvs. va fi eligibil pentru actualizarea Windows 10 și ce va trebui să faceți. Din păcate, chiar și unele telefoane care vor fi eligibile pentru upgrade-ul Windows 10 complet nu pot fi permise în programul de previzualizare.

Pasul al doilea: Alăturați-vă programului Insider cu contul dvs. Microsoft

Ca și în cazul construirii Insider a Windows 10 pentru desktop, aceste clădiri necesită să participați la programul Windows Insider. Pentru a vă alătura programului - da, este gratuit - vizitați site-ul web Microsoft Windows Insider, conectați-vă cu contul Microsoft pe care îl utilizați pe telefonul dvs. Windows și intrați în program.

Doar să vă alăturați programului nu înseamnă că PC-urile și telefoanele Windows vor primi în mod automat încorporate insider. Totuși, va trebui să optați pentru previzualizarea insiderului pe fiecare dispozitiv în parte. Alăturați-vă la program înseamnă că obțineți posibilitatea de a vă înscrie în aceste previzualizări pe fiecare dispozitiv, dacă alegeți.

Pasul al treilea: instalați aplicația Windows Insider pe telefonul dvs.

Înainte de a continua, este posibil să doriți să conectați telefonul la o rețea Wi-Fi, pentru a evita utilizarea unei mulțimi de date mobile descărcând o mare actualizare a sistemului de operare. S-ar putea să doriți să-l conectați și la un încărcător pentru a vă asigura că nu se va epuiza la jumătatea actualizării.

Pentru a începe, apucați telefonul Windows și deschideți Magazin atingând "Magazin". Căutați "Windows Insider". Apăsați aplicația "Windows Insider" de la Microsoft Corporation și instalați-o.

Odată ce este instalat, deschideți aplicația și apăsați pe "Previzualizare previzualizare". Va trece prin procesul de descărcare a Windows 10 pe dispozitivul dvs. și actualizarea acestuia.

Probabil că veți dori să alegeți build-urile "Insider Slow", ceea ce vă va oferi construiri mai stabile ale Windows 10. "Insider Fast" vă va oferi mai multe clădiri pe bază de sângerări, cu caracteristici mai noi, dar ele vor fi, în general, mai instabile ei nu au văzut la fel de multe teste.

După ce faceți acest lucru, Microsoft va încerca să vă sperie ultima oară, subliniind că acesta este încă un cod instabil și că nu oferă garanții că va funcționa corect. După ce atingeți "Acceptați", telefonul dvs. va reporni și va fi pe canalul de previzualizare insider pentru actualizări.

Telefonul dvs. va începe să instaleze actualizări pe cont propriu. Dacă deschideți aplicația "Setări" și atingeți "Actualizare telefon" din "Actualizare + Backup", veți vedea că telefonul descărc actualizarea.

După ce se termină descărcarea, veți fi întrebat dacă doriți să instalați actualizarea și că acest proces ar trebui să dureze cinci până la zece minute. Acest proces va dura destul de mult mai mult decât atât, în funcție de cât de repede este telefonul. Puteți să lăsați telefonul în pace și acesta va termina actualizarea pe cont propriu. Când sa terminat, va porni sistemul de operare Windows 10 Mobile.

Pasul Patru (Opțional): Anulați construirea previzualizării

Odată ce ați instalat previzualizările Windows 10 insider preview, puteți continua să actualizați la noile versiuni pe măsură ce apar, sau spuneți-le telefonului să părăsească programul și să utilizeze cele mai stabile compilații Windows 10 posibile.

Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația Windows Insider de pe telefonul dvs. cu Windows 10 instalat. Dacă trebuie să reinstalați aplicația, o puteți descărca din magazin.

Atingeți meniul de elipsă - acesta este butonul "..." - în partea de jos a aplicației. Când apare meniul, atingeți "Lăsați programul" și conectați-vă cu contul dvs. Microsoft pentru a vă confirma alegerea. Faceți clic pe "Continuați" pentru a confirma că doriți să părăsiți programul. Când versiunea stabilă a Windows 10 se apropie de software-ul deja disponibil pe telefonul dvs., veți fi readus la canalul normal stabil de Windows 10. Telefonul dvs. nu va actualiza în mod continuu la construcții instabile.

După ce Windows 10 devine stabil, noul proces de actualizare al Microsoft înseamnă că operatorii de transport nu vor putea să întârzie sau să blocheze securitatea, stabilitatea și chiar actualizările de caracteristici - ceea ce fac purtătorii telefoanelor Andorid. Dar upgrade-ul la Windows 10 poate fi întârziat și blocat, iar mulți operatori de telefonie celulară vor fi probabil în cale.

Dacă aveți un telefon Windows mai vechi care se află în jurul valorii de - sau poate alege unul pentru ieftine - puteți utiliza acest truc pentru a obține Windows 10 pe ea astăzi și pentru a vedea în cazul în care platforma de smartphone Microsoft se întâmplă în viitor. Cu toate acestea, nu veți obține toate caracteristicile - în special, caracteristica Continuum care vede că un telefon Windows 10 care alimentează un desktop PC necesită un telefon nou care acceptă în mod explicit această caracteristică.

Image Credit: Microsoft