If-Koubou

5 sisteme vechi de jocuri de școală pe care le puteți cumpăra încă

5 sisteme vechi de jocuri de școală pe care le puteți cumpăra încă (Gadgeturi)

Chiar daca imi place modelul Xbox 360 cu Kinect, inca mai simt o senzatie de nostalgie atunci cand ma gandesc la Nintendo Game Boy sau la sistemul meu Nintendo NES sau la Sega Genesis. Acestea erau console clasice când eram crescut. Și dacă v-ați născut cu câțiva ani înainte de 1980, ați jucat probabil și cu Atari 2600, deși mi-a lipsit acel.

Probabil vă amintiți jocuri minunate cum ar fi Zelda, Donkey Kong, Tecmo Bowl, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Punch-Out de la Mike Tyson și Metroid. Mi-a plăcut să joc aceste jocuri și acum că am o fiică de aproape 3 ani, am vrut să experimenteze aceleași jocuri. Toate jocurile Playstation și Xbox sunt pur și simplu prea complicate pentru a juca un copil mic. Poate că copiii mici nu ar trebui să joace jocuri de consolă, dar este ceva foarte simplu și natural în privința acelor jocuri de consolă timpurie.

Asta ma facut sa ma gandesc: E oricum sa-mi iau mainile pe un vechi sistem NES sau Sega? Vreau să spun că ar fi perfect pentru copiii mei! Jocuri simple cu un controler d-pad și două butoane (A și B)! Ei bine, uimitor, puteți cumpăra aceste console și chiar jocurile. Cu siguranță nu este ieftină, dar le cumpăr cu totul și îmi reiau zilele de glorie din copilarie cu copiii mei. Iată câteva console pe care le puteți cumpăra cu legături.

Sistemul Nintendo NES

De departe cea mai bună consoană de jocuri vreodată. Probabil că am jucat pe acest lucru pentru jumătate din viața mea din copilărie (îmi pare rău că părinții mei par a fi răi). Desigur, nu mai puteți cumpăra acest băiat rău de la Nintendo, dar nu vă faceți griji. Există o mulțime de oameni și companii care vând sisteme originale renovate NES. În principiu, înlocuiesc conectorul cu 72 de pini și asigurați-vă că este curat și funcționează corect. Puteți obține consola cu două controlere și o conectare TV pentru $ 90 aici:

http://www.dkoldies.com/Nintendo-NES-game-console-with-2-Player-Pak-p/nes_system_2player.htm

Sau puteți petrece un pic mai mult și pentru a obține pachetul Zapper, care include Super Mario Bros. 1, 2 & 3 plus Duck Hunt și pistolul minunat:

http://www.dkoldies.com/Nintendo-NES-System-Mario-Bros-1-2-3-used-p/nes_system_pack.htm

Nintendo GameBoy

Deoarece mi-a plăcut să joc Nintendo NES atât de mult, am convins părinții mei să-mi cumpere Nintendo Gameboy când a ieșit pentru prima oară. Am terminat să joc Tetris și Donkey Kong Country tot timpul. Dacă simți nevoia să renunți pentru puțin timp la jocurile de iPhone interesante și să te ții din nou la această minunată minune de joc pe 8 biți, atunci poți să-l câștigi pentru un preț de 70 de dolari.

http://www.dkoldies.com/gameboy-System-NINTENDO-GAMEBOY-used-p/system-gameboy-original.htm

Sega Genesis

Acesta este momentul în care jocurile reale au început să apară. Odată ce am primit Sega Genesis, a fost vorba despre fotbalul Madden, Mortal Kombat, Sonic the Hedgehog și Street Fighter. În acest moment am avut mari competiții ori de câte ori a fost o petrecere de aniversare și ar dura ore întregi. Odată ce cumpăr acest lucru, poate voi face o reuniune doar pentru vremuri vechi. Puteți alege una cu două controlere pentru 65 USD:

http://www.dkoldies.com/Sega-Genesis-2-Player-Pak-p/system-genesis-2player.htm

Și puteți cumpăra destul de mult și toate jocurile clasice:

http://www.dkoldies.com/Genesis-Games-s/67.htm

Atari 2600

Atari 2600 a fost puțin înainte de timpul meu, dar pentru cei dintre voi care ați jucat, acesta a fost unul dintre primele console reale care vă permite să utilizați cartușe pentru jocuri în loc de toate jocurile care au fost hardcodate în hardware. De asemenea, a fost foarte popular și, în opinia mea, unul dintre pionierii în aducerea jocurilor în camera de zi. Încă mai puteți obține unul care lucrează cu doi controlori pentru 150 de dolari:

http://www.dkoldies.com/Atari-2600-Game-System-with-2-controllers-p/system-atari-2600-2cont.htm

Sistemul Super Nintendo

Nu în ultimul rând, este sistemul Super Nintendo, care a fost chiar minunat. Grafica și sunetul au fost mult îmbunătățite, iar jocurile au fost serios înălțate mult mai aproape de nivelul actual pe care îl vedem pe Xbox și Playstation. Atunci a început misterul Mario Kart. Dacă doriți să obțineți unul de lucru cu două controlere, acesta vă va determina înapoi 105 USD:

http://www.dkoldies.com/SUPER-NINTENDO-SNES-SYSTEM-2-Player-Pak-p/system-snes-2playerpak.htm

Am fost atât de fericit să văd că toate aceste console de jocuri erau încă disponibile și nu pot să aștept să le aduc copiilor mei. Mi-a plăcut jocurile din anii '80 și '90 și e minunat că copiii de astăzi se pot bucura de ele în forma lor originală. Bucurați-vă!