If-Koubou

Cum să activați Flash în Chrome pentru site-uri web specifice

Cum să activați Flash în Chrome pentru site-uri web specifice (Software-ul Google / Sfaturi)

Dacă sunteți un utilizator Chrome, care ar trebui să fiți, probabil că ați observat că Flash este blocat în mod implicit în browser. Google nu-i place Flash din cauza defectelor majore de securitate inerente în Flash și, prin urmare, face tot ce îi stă în putere pentru a vă forța să nu utilizați Flash.

Singura problemă este că există încă multe site-uri care utilizează Flash. Nici unul dintre cele mai importante site-uri pe care le vizitați în fiecare zi, cum ar fi Facebook, Instagram etc., o mulțime de site-uri mai mici și mai vechi tocmai nu au deranjat să treacă la HTML 5. De exemplu, iau un curs Cisco la adresa mea locală colegiu comunitar și pentru a-mi termina misiunile, trebuie să mă înregistrez pe site-ul NetAcademy al Cisco. Problema este că unele dintre întrebări necesită Flash pentru vizualizare și răspuns.

Dacă efectuați o căutare rapidă de la Google pentru activarea funcției Flash în Chrome, veți vedea o mulțime de articole care vă vor spune să descărcați Flash de pe site-ul Adobe și să o instalați (care nu va funcționa) sau să deschideți o filă Chrome și să accesați chrome: // plugins (care, de asemenea, nu va mai funcționa). În cea mai recentă versiune Chrome (57), nu mai puteți gestiona pluginurile accesând acea adresă URL. În schimb, veți obține un "Acest site nu poate fi atins"Mesaj.

Acest lucru este teribil de neintinat și ma confundat cu adevărat pentru că eram obișnuit să merg acolo pentru a permite sau dezactiva Flash după cum este necesar. Acum se pare că doresc doar să-l activați pentru site-urile specifice unde este necesar. În acest articol, vă voi explica cum să obțineți funcția Flash atunci când aveți nevoie de ea și cum să o dezactivați altfel.

Verificați Setările Flash Chrome

Mai întâi, să verificăm setările Flash din Chrome. Există câteva locuri unde puteți face acest lucru. Deschideți o filă nouă și tastați chrome: // flags.

Asigura-te ca Prefer HTML peste Flash și Rulați toate conținuturile Flash atunci când setarea Flash este setată la "permite" sunt setate la Mod implicit. Deschideți altă filă și tastați chrome: // componente. În Adobe Flash Player, faceți clic pe Verifica pentru actualizare buton.

Acum faceți clic pe butonul din meniul Chrome din partea dreaptă sus și faceți clic pe Setări.

Derulați în jos în partea de jos a paginii și faceți clic pe Arata setarile avansate. Derulați mai jos și apoi faceți clic pe Setari de continut sub intimitate.

În fereastra de tip pop-up, derulați în jos până când vedeți bliț poziția. Asigurați-vă că Întrebați mai întâi înainte de a permite site-urilor să ruleze Flash (recomandat) caseta este selectată. Evident, dacă doriți să blocați complet Flash în Chrome, selectați Blochează site-uri de la executarea Flash. Nu trebuie să alegi niciodată Permiteți site-urilor să ruleze Flash cu excepția cazului în care aveți un motiv cu adevărat valid, cum ar fi utilizarea Chrome într-o mașină virtuală sau ceva similar.

Permiterea site-urilor să ruleze Flash

Acum, pentru distracție! Pentru a rula Flash, trebuie să o activați numai pentru anumite site-uri. Nu mai există o opțiune care să-i permită tot timpul tot timpul. O modalitate de a specifica un site pentru Flash este să faceți clic pe Gestionați excepțiile butonul sub Setări de conținut - Flash așa cum se arată în captura de ecran de mai sus.

După cum puteți vedea, am adăugat site-ul NetAcad despre care vorbeam mai devreme Comportament setat la Permite. Această metodă este cam greoaie, deoarece trebuie să mergeți la Setări pagina, etc. Modul mai ușor de a permite unui site să ruleze Flash este să acceseze site-ul și apoi să dă clic pe pictograma mică din stânga adresei URL din bara de adrese.

Pictograma va fi fie o pictogramă de blocare dacă conexiunea utilizează HTTPS, fie va fi o pictogramă de informații dacă conexiunea este nesigură. Când faceți clic pe această pictogramă, veți vedea o mulțime de setări pe care le puteți configura pentru site-ul respectiv. Spre fund va fi Flash. În mod implicit, ar trebui setat la Utilizați setările implicite globale (solicitați), ceea ce înseamnă că browserul ar trebui să vă întrebe dacă doriți să activați Flash pentru un site care are conținut Flash.

Cu toate acestea, din experiența mea, browserul niciodată nu mă întreabă de fapt pentru a permite conținutul Flash chiar și atunci când pe site are în mod clar conținut Flash. Deci, trebuie să selectați practic Permiteți întotdeauna pe acest site pentru ca Flash să funcționeze. Rețineți că poate fi necesar să închideți fila și să o reîncărcați pentru ca conținutul Flash să apară corect.

E vorba de asta. Sperăm că acest lucru clarifică exact modul în care Flash funcționează în ultima versiune Chrome. Sunt sigur că se va schimba în curând, așa că voi fi sigur că actualizați această postare în cazul în care se întâmplă acest lucru. Dacă aveți întrebări, postați un comentariu. Bucurați-vă!