If-Koubou

Împiedicați Google Chrome să deschidă fișiere PDF în browser

Împiedicați Google Chrome să deschidă fișiere PDF în browser (Software-ul Google / Sfaturi)

Am lucrat recent la un proiect în care trebuie să descarc o mulțime de fișiere PDF dintr-un site web și apoi să trec prin ele și să evidențiez text, să adaug comentariile etc. În Google Chrome, ori de câte ori fac clic pe un link către un fișier PDF, se deschide doar fișierul din fereastra browserului.

Acest lucru este destul de convenabil pentru majoritatea oamenilor și a fost bine pentru mine până când am început acest proiect. În afară de vizualizarea fișierului PDF, într-adevăr nu puteți să faceți altceva cu fișierul dacă acesta este deschis în Chrome. De fapt, făceam clic pe butonul de salvare, salvându-l pe hard disk și apoi deschizându-l de acolo. După un timp, acest lucru a început să devină un pic enervant și consumator de timp.

Am folosit Adobe Acrobat pe Mac pentru a face editările fișierelor PDF, așa că am vrut să o folosesc în loc de Chrome. În cele din urmă, după ce am jucat pentru ceva timp, am reușit să găsesc o soluție bună. Pentru a împiedica deschiderea fișierelor PDF de pe Chrome, a trebuit să dezactivez Chrome PDF Viewer. Iată cum puteți face acest lucru. Deschideți Chrome și inserați următoarele în bara de adrese:

chrome: // plugins /

Acum, găsiți Chrome PDF Viewer și faceți clic pe Dezactivați legătură.

Odată ce dezactivați Vizualizatorul PDF Chrome, când faceți clic pe un link pentru un fișier PDF, acesta va descărca acum doar ca un fișier normal așa cum se arată mai jos:

Acum, când faceți clic pe fișier, acesta se va deschide automat în setul implicit de aplicații pentru deschiderea fișierelor PDF pe aparat. Rețineți că, pe lângă dezactivarea browserului PDF PDF, este posibil să fie necesar să dezactivați Adobe PDF Viewer în secțiunea plug-in-uri Chrome. Când instalați Adobe Acrobat, instalează și un browser PDF în Chrome, deci dacă doriți să deschideți fișierele PDF în programul Adobe desktop, va trebui să dezactivați toți spectatorii PDF care sunt pluginuri Chrome.

În plus, poate fi necesar să modificați programul implicit pentru deschiderea fișierelor PDF pe computer. De exemplu, pe calculatorul meu Mac, fișierele PDF se deschideau mai degrabă în Examinare decât în ​​Adobe Acrobat. Pentru a schimba vizualizarea PDF pe un Mac, trebuie să faceți clic dreapta pe un fișier PDF și să alegeți Obtine informatii.

Apoi trebuie să vă extindeți Deschis cu și schimbați programul la vizualizatorul PDF dorit, la alegere. Apoi faceți clic pe Schimbați tot care va asigura deschiderea tuturor fișierelor PDF utilizând programul respectiv.

Pentru utilizatorii de Windows, puteți să verificați postările mele anterioare cu privire la schimbarea programului implicit pentru a deschide un fișier cu și pentru a seta programe implicite în Windows 7. Sperăm că dacă sunteți unul dintre acei oameni care nu au nevoie de vizualizatorul PDF implicit în Chrome, puteți utiliza tehnica de mai sus pentru a rezolva problema. Bucurați-vă!